Νέα για Cosmote TV

Θέλει νέο συμβόλαιο δηλαδή για να τα δούμε; τι περίεργο είναι αυτό το πράγμα
Όσοι έχουν αυτόνομο πακέτο της τηλεόρασης, σύμφωνα με αυτούς, είναι στην τιμή καταλόγου ενώ όσοι έχουν συνδιαστικά πακέτα το πήραμε σε πορνομιακή τιμή. Οπότε σου ζητάνε να κάνεις νέο συμβόλαιο που θα είναι φυσικά πιο ακριβό. Και μη ξεχάσω ότι από τον Νοέμβριο θα πρέπει να δώσεις άλλα τρία ευρώ για τα Novasports. Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτησή τους πάντως.

• Like
Reactions: king2009
Ισχύει μίλησα και εγώ μόλις έπρεπε να κάνω την αλλαγή για να έρθουν τα κανάλια

Για δοκίμασε μία Δορυφορικό, Xiaomi και Samsung και στα τρία το ίδιο αθλητικό κανάλι και πες μας...
Τωρα βλέπω αυτή τη στιγμή το δοκίμασα και βλέπω σε δορυφορικό, xiaomi box και Samsung tv το cosmote sport1 ταυτόχρονα. Οπότε είναι ΣΟΥΠΕΡ. Αν βάλω ακόμα μια συσκευή θα με αφήσει μόνο όλα τα άλλα κανάλια εκτός από τα αθλητικά. Οπότε ο φίλος ο king2009 είχε δίκιο σε όλα. Και νομίζω το Samsung tv δεν είναι android αλλά βλέπει κανονικά.

Τωρα βλέπω αυτή τη στιγμή το δοκίμασα και βλέπω σε δορυφορικό, xiaomi box και Samsung tv το cosmote sport1 ταυτόχρονα. Οπότε είναι ΣΟΥΠΕΡ. Αν βάλω ακόμα μια συσκευή θα με αφήσει μόνο όλα τα άλλα κανάλια εκτός από τα αθλητικά. Οπότε ο φίλος ο king2009 είχε δίκιο σε όλα. Και νομίζω το Samsung tv δεν είναι android αλλά βλέπει κανονικά.
Μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ φίλε...

• Like
Reactions: panbet
Σε απλο δορυφορικό κοσμοτε full pack πως θα δούμε τα νόβα ;
Χρειάζεται κάποια επικοινωνία με τον ΟΤΕ ;
Νέο συμβόλαιο ;
Κόστος ;
Η σύνδεση αφορά συνταξιούχο που το συνδυάζει μόνο με τηλεφωνία και χρειάζεται να τον κατευθύνω.

Εφοσον γίνει εν τέλει η ενεργοποιηση μέσω δορυφορου πως και ποτε θα ανοίξουν τα κανάλια νόβα και στην εφαρμογή ;

Επιπλέον αναφορικά με το νετφλιξ δεν καταλαβαίνω τι έχει κάνει η κοσμοτε.
Εχουμε οικογενειακώς συνδρομή νετφλιξ κανονικά με κόστος 14 ευρώ το μήνα.
Εφόσον αποκτήσω κοσμοτε φουλ πακ μαζί με το νετφλιξ ποσο θα μας κοστίζει το νετφλιξ πια ;
Θα έχει την ίδια ευκολία χρήσης ; (Χρήση από παιδιά κλπ)

Σε απλο δορυφορικό κοσμοτε full pack πως θα δούμε τα νόβα ;
Χρειάζεται κάποια επικοινωνία με τον ΟΤΕ ;
Νέο συμβόλαιο ;
Κόστος ;
Η σύνδεση αφορά συνταξιούχο που το συνδυάζει μόνο με τηλεφωνία και χρειάζεται να τον κατευθύνω.

Εφοσον γίνει εν τέλει η ενεργοποιηση μέσω δορυφορου πως και ποτε θα ανοίξουν τα κανάλια νόβα και στην εφαρμογή ;

Επιπλέον αναφορικά με το νετφλιξ δεν καταλαβαίνω τι έχει κάνει η κοσμοτε.
Εχουμε οικογενειακώς συνδρομή νετφλιξ κανονικά με κόστος 14 ευρώ το μήνα.
Εφόσον αποκτήσω κοσμοτε φουλ πακ μαζί με το νετφλιξ ποσο θα μας κοστίζει το νετφλιξ πια ;
Θα έχει την ίδια ευκολία χρήσης ; (Χρήση από παιδιά κλπ)
Μπαίνουν αυτόματα εκεί που είναι τα αθλητικά cosmote sports. Σε εμένα μπήκαν χωρίς να κάνω κάτι σε δορυφορικό και στο boxaki.

• Like
Reactions: iceman
Μπαίνουν αυτόματα εκεί που είναι τα αθλητικά cosmote sports. Σε εμένα μπήκαν χωρίς να κάνω κάτι σε δορυφορικό και στο boxaki.
Έχει και σταθερό...δεν μπαίνουν αυτόματα...πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχει και σταθερό...δεν μπαίνουν αυτόματα...πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου....
Α δεν ήξερα αν έχει σταθερό. Εγώ έχω στη νόβα σταθερό και μπήκαν. Οκ τότε δεν ήξερα. Βλακεία πάντως αυτό να πρέπει να κάνει νέο συμβόλαιο.

• Like
Α δεν ήξερα αν έχει σταθερό. Εγώ έχω στη νόβα σταθερό και μπήκαν. Οκ τότε δεν ήξερα. Βλακεία πάντως αυτό να πρέπει να κάνει νέο συμβόλαιο.
Το γράφει το παιδί στο κείμενο.... Το μεγάλο φάουλ της Cosmote....

Το γράφει το παιδί στο κείμενο.... Το μεγάλο φάουλ της Cosmote....
Ναι σωστά, από τη βιασύνη μου δεν το διάβασα αναλυτικά. Κρίμα πάντως να ζητάνε νέα συμβόλαια. Έλεος.

• Like

Ω ρε γαμωτο. Πρέπει να γυρίσει ο παππούς από τις διακοπές να πάει σε κατάστημα κοσμοτε λοιπόν.
Θα τον μπαλαμουτιασουν πάλι για να βάλει αχρείαστα πράγματα.

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντησεις.

Με την ευκαιρία η περιπτωση με το νετφλιξ τι είναι;
Μπορείς άφοβα να κόψεις αυτοτελή συνδρομή ;

• Like
Reactions: Joker19
Ω ρε γαμωτο. Πρέπει να γυρίσει ο παππούς από τις διακοπές να πάει σε κατάστημα κοσμοτε λοιπόν.

Μην μπλέξεις καθόλου με Netflix.

Kαντε το ηλεκτρονικα μην τρεχετε αδικα σε καταστημα μεσα στο κατακαλοκαιρο
Εξαλλου ο ενας ποιο ασχετος απο τον αλλον ειναι συνηθως εκει περα

• Like
Reactions: iceman
Έχει και σταθερό...δεν μπαίνουν αυτόματα...πρέπει να κάνει ανανέωση συμβολαίου....Φαντάζομαι όσοι έχουμε Netflix από πριν και δεν θέλουμε να το ενώσουμε με cosmote , δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, θα είναι ανεξάρτητα.

Παρακαλειται ο admin που μου έσβησε το ποστ να μου πει το λόγο.Ευχαριστω.
Επίσης.....και δεν ξέρω και ποιο ποστ ... Κάποιος παίζει νυχτιάτικα και μας προσβάλλει....και το εννοώ..... Λογοκρισία το 2024.

Τα ποστ που διεγράφησαν ήταν αρκετών ημερών και αφορούσαν σχολιασμό επί παράνομης θέασης.

Όλοι όσοι έχετε γράψει σχετικά, έχετε ενημερωθεί πολλαπλως και με πολλαπλούς τρόπους πως απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό λειτουργίας. Παρά ταύτα επί μονίμου βάσεως διαγράφουμε σχετικά ποστ.

Κάποιος δε, αποφάσισε να γράψει το ίδιο ποστ και σε 5 νήματα.

Δεδομένου του ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουμε νομική ευθύνη για το τι γράφεται μέσα σε αυτόν τον χώρο, η επόμενη διαγραφή για τον ίδιο λόγο θα συνοδεύεται και από πολυημερο αποκλεισμό.

Κανε νέο συμβόλαιο με το 13888 λέγοντας ότι είσαι ο πάππους με ανάλογο ΑΦΜ του, μην πας σε κατάστημα

Τα ποστ που διεγράφησαν ήταν αρκετών ημερών και αφορούσαν σχολιασμό επί παράνομης θέασης.

Όλοι όσοι έχετε γράψει σχετικά, έχετε ενημερωθεί πολλαπλως και με πολλαπλούς τρόπους πως απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό λειτουργίας. Παρά ταύτα επί μονίμου βάσεως διαγράφουμε σχετικά ποστ.

Κάποιος δε, αποφάσισε να γράψει το ίδιο ποστ και σε 5 νήματα.

Δεδομένου του ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουμε νομική ευθύνη για το τι γράφεται μέσα σε αυτόν τον χώρο, η επόμενη διαγραφή για τον ίδιο λόγο θα συνοδεύεται και από πολυημερο αποκλεισμό.
Καλό είναι να ενημερώνεις τι και πώς, δεν ξέρω αν γίνεται από τα διαχειριστικά σου εργαλεια,αλλά δεν νομιζω ότι το να λέμε κάτι για τα πειρατικά,την ώρα μάλιστα που ο λόγος που γίνεται η συνεργασία των εταιριών είναι κατά δήλωση τους για την καταπολέμηση της παράνομης θέασης συνιστά λόγο διαγραφής μηνύματος και μάλιστα υπό την απειλή πολυήμερου αποκλεισμού.Αν κάποιο μήνυμα προωθεί η βλέπει με "συμπάθεια " την πειρατεία να το καταλάβω.Αλλα το να λέμε ότι πχ τα πειρατικά δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης η να σχολιαζουμε την τιμή των νόμιμων πακέτων σε σχέση με αυτών που βγήκαν να καταπολεμήσουν δεν νομίζω ότι συνιστούν πρόβλημα που μπορεί να επισύρει νομικές περιπέτειες.Εγω θα ήθελα αν είναι δυνατόν επειδή δεν θυμάμαι, να μου στείλεις το ποστ το οποίο διέγραψες.Ευχαριστω.

Εγώ 19 δίνω για την TV σε συνδυαστικό με το internet και βλέπω με όλα τα πλεονεκτήματα της καλύτερης εικόνας εξ ορισμού αφού είναι το πρωτότυπο, replay TV, καλές εφαρμογές για όλες τις συσκευές κτλ, δεν βλέπω κανένα λόγο για τόσο μικρή διαφορά να ψάχνω ύποπτους for profit πειρατές

Last edited: