Νέα για Cosmote TV

Το χειρότερο είναι ότι αν δεν τα κάνουν έστω στο ΟΤΤ θα γίνει μπέρδεμα στο λεπτό προς λεπτό να δείχνει ταυτόχρονα 18 ματς..
Δεν μπορει να γινει αυτο με τιποτα.Μια λυση θα ηταν να κανουν 2 επιμερους λεπτο προς λεπτο και να μοιραστουν τα 9 ματς.Αλλα θα πρεπει να αναγκαστουν να πληρωσουν και καποιον αλλον και δεν ξερω αν θα θελουν κατι τετοιο.

Δεν μπορει να γινει αυτο με τιποτα.Μια λυση θα ηταν να κανουν 2 επιμερους λεπτο προς λεπτο και να μοιραστουν τα 9 ματς.Αλλα θα πρεπει να αναγκαστουν να πληρωσουν και καποιον αλλον και δεν ξερω αν θα θελουν κατι τετοιο.
Δεν ξέρω ειλικρινά το κάνουν και καλά για να είναι δίκαια τα αποτελέσματα και δημιουργούν πρόβλημα να είναι και οι 18 αγώνες ταυτόχρονα...

Δεν ξέρω ειλικρινά το κάνουν και καλά για να είναι δίκαια τα αποτελέσματα και δημιουργούν πρόβλημα να είναι και οι 18 αγώνες ταυτόχρονα...
Λογικα θα διαλεξουν τα 9 πιο εμπορικα ματς και κλαιν μαιν και απλα θα δειχνουν τα γκολ στα αλλα ματς.

Πολύ ενδιαφέρον, ο Ρισβας γνωστός ως "Λάζαρος" στα Μαύρα Μεσάνυχτα που έγραψε το 50-50, Μαύρα μεσάνυχτα και πολλά επεισόδια σε σειρές του Πάνου Κοκκινοπουλου
Ισχυει αλλα ολα αυτα πριν 18 χρονια

• Haha
Reactions: billys13
Μου αρεσει που καποιοι ελπιζατε λογω cl οτι θα εκανε νεα καναλια η κοσμοτε για να χωρεσει ολα αυτα τα ματς.Τι την περασατε bein sports την κοσμοτε?Θα πεσει γελιο με 18 ματς τελευταια αγωνιστικη να προσπαθει ο τσωχος να ενημερωσει για κατι που δε θα καταλαβαινει κανεις τι γινεται.
Για γράψε μου έναν λόγω, που θα έπρεπε να " ανοίξει " επιπλέον κανάλια, για να καλύψει τους αγώνες του Champions League τις 2 προηγούμενες ημέρες...;

• Like
Reactions: billys13
Πολύ ενδιαφέρον, ο Ρισβας γνωστός ως "Λάζαρος" στα Μαύρα Μεσάνυχτα που έγραψε το 50-50, Μαύρα μεσάνυχτα και πολλά επεισόδια σε σειρές του Πάνου Κοκκινοπουλου
Ως συμπλήρωμα του προηγούμενου...
Όλα τα σενάρια, ο Ρίσβας, τα γράφει μαζί με την σύζυγό του, Σακαλή!

Ως συμπλήρωμα του προηγούμενου...
Όλα τα σενάρια, ο Ρίσβας, τα γράφει μαζί με την σύζυγό του, Σακαλή!
Έχουν παίξει τους εαυτούς τους στο χιουμοριστικό "The end" της 10ης εντολής:ROFLMAO:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ισχυει αλλα ολα αυτα πριν 18 χρονια
Τι αξιόλογη σειρά έχει βγει δηλαδή από το 2010 περίπου και μετά; Η μοναδική το έτερος εγώ (έχει συμμετοχή ο ρισβας ως ηθοποιός), από τότε μόνο καθημερινά του κιλού κάθε χρόνο που όπως έχει πει και ο Πάνος Κοκκινοπουλος με σενάριο 25 σελίδες βλακείες κάθε μέρα και αξιόλογοι ηθοποιοί χαντακώνονται

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Για γράψε μου έναν λόγω, που θα έπρεπε να " ανοίξει " επιπλέον κανάλια, για να καλύψει τους αγώνες του Champions League τις 2 προηγούμενες ημέρες...;
Γενικα διαφωνω με την ολη προσεγγιση της κοσμοτε.Αποστειρωμενες μεταδοσεις και ελαχιστες εκπομπες για συνδρομητικο καναλι αθλητικο.Το σουπερσπορτ δεκαετιας 90 ειχε καλυτερο προγραμμα απο οτι νοβα και κοσμοτε εν ετει 2024.Βαλε κυρια κοσμοτε μια εκπομπη στυλ μπραουδακη με γραμμες αμα εχεις τα κοτσια.
Για τα επιπλεον καναλια να δω τελευταια αγωνιστικη που θα μεινουν χωρις μεταδοση πανω απο τα μισα ματς τι θα λες

Για τα επιπλεον καναλια να δω τελευταια αγωνιστικη που θα μεινουν χωρις μεταδοση πανω απο τα μισα ματς τι θα λες
Σε αυτό το θέμα... έχω ήδη τοποθετηθεί, όταν " άνοιξε " η συζήτηση περί αυτού, γράφοντας το εξής... Αν η Cosmote δείξει live και τα 19 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, εμείς θα δούμε live... και τα 19;

Γενικα διαφωνω με την ολη προσεγγιση της κοσμοτε.Αποστειρωμενες μεταδοσεις και ελαχιστες εκπομπες για συνδρομητικο καναλι αθλητικο.Το σουπερσπορτ δεκαετιας 90 ειχε καλυτερο προγραμμα απο οτι νοβα και κοσμοτε εν ετει 2024.Βαλε κυρια κοσμοτε μια εκπομπη στυλ μπραουδακη με γραμμες αμα εχεις τα κοτσια.
Πω πω που τον θυμηθηκεϛ τον Μπραουδακη? Απιστευτεϛ εκπομπεϛ.

Σε αυτό το θέμα... έχω ήδη τοποθετηθεί, όταν " άνοιξε " η συζήτηση περί αυτού, γράφοντας το εξής... Αν η Cosmote δείξει live και τα 19 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, εμείς θα δούμε live... και τα 19;
Πληρώνεις φίλε μου για να δεις όποιο ματς θες εσύ, δεν μας κάνουν κάποια χάρη. Ας βρουν έναν τρόπο να μεταδοθούν αν όχι όλα τουλάχιστον τα περισσότερα παιχνίδια τότε και όχι τα μισά της αγωνιστικής εκείνης.

• Like
Reactions: thiseas
Βρε χαρη δε μας κανουν...
Αλλα, ουτε τη χαρη " βλεπω " να μας κανουν...
Καθως ξερουν πως, κατα 90%, θα δουμε αυτα τα παιχνιδια που εχουν σκοπο να δειξουν...

Πω πω που τον θυμηθηκεϛ τον Μπραουδακη? Απιστευτεϛ εκπομπεϛ.
Οταν αξιζε να πληρωνεις συνδρομητικα καναλια.Εκπομπες με αποψη με τηλεφωνικες γραμμες και οχι μονο αυτη η εκπομπη το champions zone με γεμελο και λυκουροπουλο και το στελιο το μαρκακη το θυμαται κανενας??Συνδρομητικα καναλια να μην εχουν καθημερινη εκπομπη δεν πιστευω να υπαρχει σε αλλα ευρωπαικα κρατη ουτε στο συνδρομητικο της ουγκαντας.....Εδω ειναι του δογματος δειξε τα ματς αποστηρωμενα,κανε δημοσιες σχεσεις,πες για τα x goals και τα 5 3 2 και ολα καλα.....Αν αυτο ειναι συνδρομητικη τηλεοραση απλα γελαω

Last edited:
Οταν αξιζε να πληρωνεις συνδρομητικα καναλια.Εκπομπες με αποψη με τηλεφωνικες γραμμες και οχι μονο αυτη η εκπομπη το champions zone με γεμελο και λυκουροπουλο και το στελιο το μαρκακη το θυμαται κανενας??Συνδρομητικα καναλια να μην εχουν καθημερινη εκπομπη δεν πιστευω να υπαρχει σε αλλα ευρωπαικα κρατη ουτε στο συνδρομητικο της ουγκαντας.....Εδω ειναι του δογματος δειξε τα ματς αποστηρωμενα,κανε δημοσιες σχεσεις,πες για τα x goals και τα 5 3 2,βαλε και κανα μοντελο στην παρουσιαση να δει ο τηλεθεατης και ολα καλα.....Αν αυτο ειναι συνδρομητικη τηλεοραση απλα γελαω
Μεγάλες στιγμές... Αλήθεια, Μπραουδάκης, Γέμελος κλπ που βρίσκονται;; ( Επίσης φοβερός ο Καραλής στην Ώρα των πρωταθλητών και στις μεταδόσεις.. Μανώλης Δράκος και άλλοι..)

Μεγάλες στιγμές... Αλήθεια, Μπραουδάκης, Γέμελος κλπ που βρίσκονται;; ( Επίσης φοβερός ο Καραλής στην Ώρα των πρωταθλητών και στις μεταδόσεις.. Μανώλης Δράκος και άλλοι..)
Δεν εχω ιδεα μονο ο καραλης ειχε καποιο ποστο στην αεκ μεχρι περσι.Για τους αλλους δεν ξερω.Αυτος που λεω ειναι και ο στελιος ο μαρκακης που ηταν φοβερος δημοσιογραφος με φοβερη αισθηση χιουμορ.Μας ειχε παει και γουρι οταν τον ειχανε στις μεταδοσεις το 2004 με double....Hταν ωραιες εποχες που δεν ξαναγυρνανε.Τωρα κυριαρχει η μετριοτητα και ο συμβιβασμος σε ολα.

Δεν εχω ιδεα μονο ο καραλης ειχε καποιο ποστο στην αεκ μεχρι περσι.Για τους αλλους δεν ξερω.Αυτος που λεω ειναι και ο στελιος ο μαρκακης που ηταν φοβερος δημοσιογραφος με φοβερη αισθηση χιουμορ.Μας ειχε παει και γουρι οταν τον ειχανε στις μεταδοσεις το 2004 με double....Hταν ωραιες εποχες που δεν ξαναγυρνανε.Τωρα κυριαρχει η μετριοτητα και ο συμβιβασμος σε ολα.
Ναι για Καραλή ξέρω ... Για τους άλλους λέω... Τεσπα...τέλος το off topic.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καραπαπάς με Κόκκαλη......
View attachment 239140
αυτο ηταν μετα απο ενα ματς γιαννινα οσφπ 2 0 στο κυπελλο με την κυρια βασιλικη που νομιζε οτι θα συνομιλει απο την τηλεοραση και εγινε επικο μπερδεμα......Δυστυχως δεν εχουν μεινει highlights απο αυτη την εκπομπαρα