Νέα για Cosmote TV

Ετσι ελεγαν και οταν ο ΟΤΕ ειχε μετονομαστει σε cosmote. Μου ελεγαν οτι θα παραμεινει ΟΤΕ TV.
Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει Cosmote tv αλλά με το νέο λογότυπο της Cosmote κάπως θα ενσωματωθεί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν έτσι. Από τη μια καλύτερα βέβαια γιατί πάλιωσε το άλλο λογότυπο (αν και δεν έκαναν και υπέρβαση😂😂)

• Like
Reactions: billys13
Καλά ακόμα είναι νωρίς λογικά κάποιο rebrand θα γίνει να μπει και εκεί το Telekom. Το my Cosmote άλλαξε χρώματα και λογότυπο πάντως
Καλά ναι. Μπορεί τώρα να έκαναν αυτό και με την έναρξη της νέας σεζόν να κάνουν αλλαγές στην τηλεόραση. Να κόψουν και αντιδράσεις από τον κόσμο μέχρι τότε.

• Like
Reactions: angelalex
Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει Cosmote tv αλλά με το νέο λογότυπο της Cosmote κάπως θα ενσωματωθεί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν έτσι. Από τη μια καλύτερα βέβαια γιατί πάλιωσε το άλλο λογότυπο (αν και δεν έκαναν και υπέρβαση😂😂)
Φοβαμαι μη γινει το λογοτυπο cosmote telecom sport/cinema. Ηδη ειναι σιδηροδρομος.

Φοβαμαι μη γινει το λογοτυπο cosmote telecom sport/cinema. Ηδη ειναι σιδηροδρομος.
Κάτι μου λέει ότι το Cosmote Telekom δεν θα είναι το τελικό όνομα.
Όπως πριν από κάτι δεκαετίες ο παλιός Skai, είχε μετονομαστεί σε Alpha Sky και στο τέλος Alpha.
Πιστεύω ότι το Cosmote Telekom είναι μεταβατικό. Σε κανά χρόνο θα μείνει σκέτο Telekom
Και η Cosmote TV θα μετονομαστεί σε Magenta TV.
Δεν νομίζω να αλλάξουν τώρα τα ονόματα στα Cosmote sports, θα το κάνουν όταν τη πουν Magenta TV.
Τα Cosmote sports θα γίνουν τότε Magenta sport.
Μπορεί η μετονομασία σε Magenta να γίνει πριν μετονομάσουν τη Cosmote Telekom σε σκέτο Telekom.
Μπορεί και να κρατήσουν το Cosmote Telekom και να μετονομάσουν όλα της προσόντα στα αντίστοιχα της Telekom
Δεν βλέπω μέλλον στο brand Cosmote TV, Cosmote Sports κλπ.

Attachments

• Telekom-MagentaSport-Logo.jpg
    Telekom-MagentaSport-Logo.jpg
    5.5 KB · Views: 26
Last edited:
  • Like
Reactions: Joker19
Κάτι μου λέει ότι το Cosmote Telekom δεν θα είναι το τελικό όνομα.
Όπως πριν από κάτι δεκαετίες ο παλιός Skai, είχε μετονομαστεί σε Alpha Sky και στο τέλος Alpha.
Πιστεύω ότι το Cosmote Telekom είναι μεταβατικό. Σε κανά χρόνο θα μείνει σκέτο Telekom
Και η Cosmote TV θα μετονομαστεί σε Magenta TV.
Δεν νομίζω να αλλάξουν τώρα τα ονόματα στα Cosmote sports, θα το κάνουν όταν τη πουν Megenta TV.
Και τα Cosmote sports σε Magenta sport.
Μπορεί η μετονομασία σε Magenta να γίνει πριν μετονομάσουν τη Cosmote Telekom σε σκέτο Telekom.
Πιστεύω προσωπικά ότι δεν θα βγάλουν το όνομα Cosmote. Καλώς ή κακώς είναι αρκετά αναγνωρίσιμο σε όλη τη χώρα. Και επειδή υπάρχει 27 χρόνια της Cosmote και άλλα 72 του ΟΤΕ, πιστεύω ότι θα μείνουν ως έχουν απλά θα αλλάξουν το branding τους. Το πώς είδομεν

• Like
Reactions: Hacker?pcs and voys
Πιστεύω προσωπικά ότι δεν θα βγάλουν το όνομα Cosmote. Καλώς ή κακώς είναι αρκετά αναγνωρίσιμο σε όλη τη χώρα. Και επειδή υπάρχει 27 χρόνια της Cosmote και άλλα 72 του ΟΤΕ, πιστεύω ότι θα μείνουν ως έχουν απλά θα αλλάξουν το branding τους. Το πώς είδομεν
Μπορεί να το κρατήσουν. Αλλά τα προϊόντα της Cosmote Telekom... Εκεί θα βγάλουν το Cosmote.
Δεν πρόκειται να πουν την υπηρεσία Cosmote Telekom TV. Είναι άθλιο όνομα.
Αν μετονομάσουν τη Cosmote TV, το Magenta TV είναι το επικρατέστερο και τα Cosmote sports θα τα πουν Magenta sport.

100% καμία ηλιθιότητα της Apple είναι είτε με πληρωμές είτε με την προστασία widevine είτε κάτι παρόμοιο
Γενικά η πολιτική της apple για εφαρμογές είναι περίεργη. Εμένα πχ που είμαι developer μου ζητάει περίεργα ποσά απλά και μόνο για να μπορεί πχ να συνδεθεί κάποιος με apple σε μια εφαρμογή

• Like
Reactions: Hacker?pcs
το ίδιο λέγανε και για το Apple Watch cellular οτι δε ξερουν αν το κανουν γιατι δε θα ειχε ζητηση και παρολα αυτα οταν δωσανε την υπηρεσια την
ενεργοποίησαν πολλοί.

Πιστεύω ότι θα αναγκαστουν να το δώσουν ειδικά αν μετονομαστεί σε magenta

Γενικά η πολιτική της apple για εφαρμογές είναι περίεργη. Εμένα πχ που είμαι developer μου ζητάει περίεργα ποσά απλά και μόνο για να μπορεί πχ να συνδεθεί κάποιος με apple σε μια εφαρμογή
μα η cosmote (telekom) εχει είδη εφαρμογη έτοιμη για tvOS

μα η cosmote (telekom) εχει είδη εφαρμογη έτοιμη για tvOS
Η εφαρμογή της Cosmote tv είναι διαφορετική από αυτή της magenta tv. Τώρα αν μπορούν να το κάνουν έστω έτσι είναι άλλο θέμα

Η εφαρμογή της Cosmote tv είναι διαφορετική από αυτή της magenta tv. Τώρα αν μπορούν να το κάνουν έστω έτσι είναι άλλο θέμα
αυτό λεω.. οτι υπαρχει ειδη magenta tv οπου και τωρα με την ονομασια TELEKOM θα μπορουσαν να το κανουν

100% καμία ηλιθιότητα της Apple είναι είτε με πληρωμές είτε με την προστασία widevine είτε κάτι παρόμοιο
δεν εχει subscription μεσω του app η cosmote (οπως και η νοβα βεβαια). οποτε να ειναι με θεμα με πληρωμες δεν το βλεπω. πιο πολυ δεν τους νοιαζει μου φαινεται...

• Like
Reactions: angelalex
Ετσι ελεγαν και οταν ο ΟΤΕ ειχε μετονομαστει σε cosmote. Μου ελεγαν οτι θα παραμεινει ΟΤΕ TV.
Ενα χρόνο έτσι έμεινε.
Και εδώ επειδή μιλάμε για προσωρινή αλλαγή, θεωρώ ότι θα συνεχίσει ως COSMOTE TV μέχρι να εξαφανιστεί το brand Cosmote. Αλλαγή πλατφόρμας πρέπει πάντως να περιμένουμε, κάτι για Ιούλιο έχω ακούσει έναρξη της νέας :)

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Ενα χρόνο έτσι έμεινε.
Και εδώ επειδή μιλάμε για προσωρινή αλλαγή, θεωρώ ότι θα συνεχίσει ως COSMOTE TV μέχρι να εξαφανιστεί το brand Cosmote. Αλλαγή πλατφόρμας πρέπει πάντως να περιμένουμε, κάτι για Ιούλιο έχω ακούσει έναρξη της νέας :)
Δηλαδή? Τι νέα πλατφόρμα?? Μην μας τα πετάς έτσι χωρίς να μας πεις και σε εμάς τους περίεργους 😂

Μετάβαση στη Magenta TV. Χωρίς να ξέρω όνομα ή κάτι όμως.
Να πω την αμαρτία μου η εφαρμογή της Cosmote μπροστά στο έκτρωμα της magenta μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Αν είναι να γίνει ας κρατήσουν την εφαρμογή που έχουν και ας την ονομάσουν και Μαρίκα 😂 . Αλλά δυστυχώς εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ και το απευχομαι να το πάνε στην εφαρμογή που έχει πχ η Γερμανία γιατί θεωρώ ότι η δική μας εδώ είναι έτη φωτός καλύτερη. Το λέω αυτό για την magenta γιατί και η δεύτερη έκδοση που έβγαλαν δεν μου άρεσε καθόλου ίσα ίσα που μου φαίνεται υποβαθμισμένη σε σχέση με την εφαρμογή της Cosmote tv που έχουμε εδώ

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ