Νέα για Cosmote TV

Να πω την αμαρτία μου η εφαρμογή της Cosmote μπροστά στο έκτρωμα της magenta μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Αν είναι να γίνει ας κρατήσουν την εφαρμογή που έχουν και ας την ονομάσουν και Μαρίκα 😂 . Αλλά δυστυχώς εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ και το απευχομαι να το πάνε στην εφαρμογή που έχει πχ η Γερμανία γιατί θεωρώ ότι η δική μας εδώ είναι έτη φωτός καλύτερη. Το λέω αυτό για την magenta γιατί και η δεύτερη έκδοση που έβγαλαν δεν μου άρεσε καθόλου ίσα ίσα που μου φαίνεται υποβαθμισμένη σε σχέση με την εφαρμογή της Cosmote tv που έχουμε εδώ
Η εφαρμογή της magenta TV είναι άλλη; Δηλαδή άλλο interface, ξεκάθαρα όχι απλά rebrand της Cosmote TV;

Η εφαρμογή της magenta TV είναι άλλη; Δηλαδή άλλο interface, ξεκάθαρα όχι απλά rebrand της Cosmote TV;
Ναι εγώ που την έχω είδα λίγο στο play store κλπ δεν μου αρέσει, αλλά είναι γούστα

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Ναι εγώ που την έχω είδα λίγο στο play store κλπ δεν μου αρέσει, αλλά είναι γούστα
Δεν το λέω από θέμα προτίμησης, για το φίλο που είπε ότι αυτή υπάρχει ήδη για tvOS, εφόσον είναι άλλη και δεν είναι ότι απλά χρειάζεται rebrand, θέλει δουλειά για να μπει η Cosmote TV. Χωρίς να ξέρω, πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ότι δεν θέλουν να ασχοληθούν, κάποια βλακεία (ως συνήθως) της Apple είναι με τις πολιτικές της και επειδή είναι μικρο το ποσοστό χρηστών δεν έχει νόημα να πληρώσουν τα νταβατζιλικια της Apple

• Like
Reactions: angelalex
Δεν το λέω από θέμα προτίμησης, για το φίλο που είπε ότι αυτή υπάρχει ήδη για tvOS, εφόσον είναι άλλη και δεν είναι ότι απλά χρειάζεται rebrand, θέλει δουλειά για να μπει η Cosmote TV. Χωρίς να ξέρω, πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ότι δεν θέλουν να ασχοληθούν, κάποια βλακεία (ως συνήθως) της Apple είναι με τις πολιτικές της και επειδή είναι μικρο το ποσοστό χρηστών δεν έχει νόημα να πληρώσουν τα νταβατζιλικια της Apple
Ούτε εγώ παίρνω το μέρος κανενός σε αυτό πάνω από όλα ο καταναλωτής πάντα, αλλά ναι δυστυχώς η πολιτική της apple είναι σκληρή σε θέματα ειδικά με developers..

Πιστευω μεχρι τον Σεπτεμβριο θα εχει αλλαξει και η cosmote tv. Ελπιζω μονο η ονομασια και οχι γενικα η εφαρμογη.

• Like
Ελπίζω πως όχι, η Cosmote TV είναι πιο ωραία, ας κάνουν εκεί τις αλλαγές (στα χρώματα) που χρειάζονται αν είναι να μπει η Magenta.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το Magenta TV App έχει και δυνατότητα Cloud recording... θα υπάρξει παράλληλη κυκλοφορία προφανώς από τη νέα σεζόν για τρία χρόνια, όπως έγινε με το COSMOTE TV GO App που αντικαταστάθηκε στη συνέχεια απο το COSMOTE TV App...

Στη Βόρεια Μακεδονία υπάρχουν παράλληλα τα προϊόντα των MAXtv App (η παλιά τους πλατφόρμα) και Magenta tv APP (από τον Απρίλιο του 2024), όταν κριθεί χρονικά θα μείνει μόνο το Magenta ...

Δεν έχω άποψη για την εφαρμογή της Magenta, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Θα το δεχτώ να είναι χειρότερη αρκεί να φέρουν το MegaStream.
Αυτό έχει μέσα το βασικό πακέτο της Magenta, το Apple tv+, το Netflix, το Disney+ και το RTL+ όλα μαζί πακέτο στα 30 ευρώ.
Δωρεάν για 6 μήνες, από τον 7ο 25 ευρώ και από τον 25ο 30 ευρώ.
Φαντάσου ελληνικό MegaStream με βασικό πακέτο Magenta TV, με Apple tv+, με Netflix, με Disney+ και με ANT1+ ή Prime αντί του RTL+ στα 30 ευρώ.
Μόνο οι 4 streaming υπηρεσίες έχουν πάνω από 50 ευρώ αν τις βάλεις ξεχωριστά..
Όνειρα θερινής νυκτός δικά μου, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :)

Attachments

• 50334107_1.jpg
    50334107_1.jpg
    43.3 KB · Views: 20
Last edited:
Η λύση της Magenta αν θυμάμαι είναι in-house production. Η δική μας είναι 3rd party, που σημαίνει περισσότερα κόστη

• Like
Το Magenta TV App έχει και δυνατότητα Cloud recording...
Δε νομίζω ότι θα έχουμε εδώ, το έχω επαναλάβει άπειρες φορές και εγώ. Και στο εξωτερικό γενικά ατονεί πλέον. Οι πάροχοι και τα κανάλια κλπ κλπ θέλουν πλέον η κίνηση να μετριέται, μέσα από τα δικά τους μέσα. Για παράδειγμα οι σειρές που δεν έχουν replay, είναι γιατί θέλει το κανάλι να μπεις στο site του να τη δεις. Αυτό δεν εξυπηρετεί μόνο το ότι παίρνουν τα χρήματα από τις διαφημίσεις και δεν πληρώνουν στον πάροχο (στην περίπτωση μας στον ΟΤΕ), αλλά και γιατί ποντάρουν στο ότι αν μπεις στο σάιτ τους να δεις κάτι, θα σε ελκύσει και κάτι άλλο και έτσι θα δεις περισσότερα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ελπίζω πως όχι, η Cosmote TV είναι πιο ωραία, ας κάνουν εκεί τις αλλαγές (στα χρώματα) που χρειάζονται αν είναι να μπει η Magenta.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Η Comcast την είχε φτιάξει αν θυμάμαι καλά. Εγώ που είμαι ψείρας με τα ui των εφαρμογών μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση όταν πρώτο βγήκε η εφαρμογή της cosmote tv εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά φτιαγμένη είναι σαν ui. Συγκρίνοντας την και με άλλες εφαρμογές δεν ξέρω αν θα ήταν αναβάθμιση το magenta tv ή υποβάθμιση δυστυχώς. Καλά λες και εσύ ας αλλάξουν στην Cosmote tv τα χρώματα. Αλλά από το λίγο που την είδα σαν εφαρμογή δεν με πείθει η magenta tv. Τι να πω κανείς δεν ξέρει μόνο αυτοί που κάνουν το κουμάντο ξέρουν. Η όποια αλλαγή ας είναι υπέρ του καταναλωτή (δηλαδή εμάς).

Η Comcast την είχε φτιάξει αν θυμάμαι καλά. Εγώ που είμαι ψείρας με τα ui των εφαρμογών μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση όταν πρώτο βγήκε η εφαρμογή της cosmote tv εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά φτιαγμένη είναι σαν ui. Συγκρίνοντας την και με άλλες εφαρμογές δεν ξέρω αν θα ήταν αναβάθμιση το magenta tv ή υποβάθμιση δυστυχώς. Καλά λες και εσύ ας αλλάξουν στην Cosmote tv τα χρώματα. Αλλά από το λίγο που την είδα σαν εφαρμογή δεν με πείθει η magenta tv. Τι να πω κανείς δεν ξέρει μόνο αυτοί που κάνουν το κουμάντο ξέρουν. Η όποια αλλαγή ας είναι υπέρ του καταναλωτή (δηλαδή εμάς).
Έτσι ακριβώς, από το βίντεο μοιάζει για υποβάθμιση, αν δεν την χειριστείς βέβαια μια εφαρμογή δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, πάντως πιο πολύ μοιάζει με το περιβάλλον της Vodafone (🙈). Δε νομίζω να έχει κανένας κάποιο παράπονο ως προς τη σχεδίαση για την τρέχουσα εφαρμογή της Cosmote. Αναμονή τώρα από τη νέα σεζόν για νεότερα γιατί σίγουρα κάτι θα αλλάξει.

Έτσι ακριβώς, από το βίντεο μοιάζει για υποβάθμιση, αν δεν την χειριστείς βέβαια μια εφαρμογή δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, πάντως πιο πολύ μοιάζει με το περιβάλλον της Vodafone (🙈). Δε νομίζω να έχει κανένας κάποιο παράπονο ως προς τη σχεδίαση για την τρέχουσα εφαρμογή της Cosmote. Αναμονή τώρα από τη νέα σεζόν για νεότερα γιατί σίγουρα κάτι θα αλλάξει.
Να κάνουν ένα rebrand τα σήματα μαζί τους και εγώ έχουν παλιώσει τα σημερινά σήματα είναι 9 ετών πια. Αλλά όχι να πάμε σε αυτό που βλέπουμε..

Δεν έχω άποψη για την εφαρμογή της Magenta, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Θα το δεχτώ να είναι χειρότερη αρκεί να φέρουν το MegaStream.
Αυτό έχει μέσα το βασικό πακέτο της Magenta, το Apple tv+, το Netflix, το Disney+ και το RTL+ όλα μαζί πακέτο στα 30 ευρώ.
Δωρεάν για 6 μήνες, από τον 7ο 25 ευρώ και από τον 25ο 30 ευρώ.
Φαντάσου ελληνικό MegaStream με βασικό πακέτο Magenta TV, με Apple tv+, με Netflix, με Disney+ και με ANT1+ ή Prime αντί του RTL+ στα 30 ευρώ.
Μόνο οι 4 streaming υπηρεσίες έχουν πάνω από 50 ευρώ αν τις βάλεις ξεχωριστά..
Όνειρα θερινής νυκτός δικά μου, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :)
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτές οι υπηρεσίες, τα αθλητικά να μείνουν έτσι φθηνά όπως είναι από φέτος και να αποτύχουν αυτοί που πάνε να φτιάξουν 3η αθλητική συνδρομητική

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτές οι υπηρεσίες, τα αθλητικά να μείνουν έτσι φθηνά όπως είναι από φέτος και να αποτύχουν αυτοί που πάνε να φτιάξουν 3η αθλητική συνδρομητική
Άλλο και τούτο. Μερικοί μετά βίας πληρώνουμε 1 πλατφόρμα και πάνε να μας βάλουν ντε και καλά και άλλη. Αφού η συνδρομητική πίτα είναι ανελαστική κυμαίνεται μεταξύ του 1-1,5 εκατομμύρια συνδρομητές άντε βαριά 2 αν βάλουμε και αυτούς με Netflix, Disney+ κλπ

Αυτά είναι πακέτα που τα βάζεις αν θες.
Όπως και τώρα έχει πακέτο για μόνο το Netflix.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει 3η συνδρομητική.
Για 2 λόγους.
1) Τα περισσότερα αθλητικά μεγάλου ενδιαφέροντος έχουν συμβόλαια για πολλά έτη σε Cosmote και Nova.
Δεν μπορούν να σπάσουν αυτά τα συμβόλαια.
Συνδρομητική με μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να σταθεί, πόσο μάλλον χωρίς όλες τις ομάδες, θα έχει τη τύχη του Alpha Digital που είχε βγει κάποτε.
Νέα συνδρομητικά κανάλια μπορεί να εμφανιστούν. Άλλο αυτό όμως και θα μπουν στις υπάρχουσες συνδρομητικές.
2) Μεγαλομέτοχος της νέας πλατφόρμας έχει ήδη συνδρομητική, τη Nova.

Άλλαξαν το favicon στο Cosmote ID login

Attachments

• favicon 16x16.png
    favicon 16x16.png
    610 bytes · Views: 53
  • Untitled.png
    Untitled.png
    42.6 KB · Views: 52
Τώρα που το σκέφτηκα λίγο καλύτερα. Θα αλλάξει σίγουρα λογότυπα η Cosmote tv. Δεν ξέρω τι και πώς αλλά αποκλείεται να μείνει με τον πράσινο-μπλε κύκλο διότι δεν υφίσταται πλέον. Δεν ξέρω αν θα πάει σε άλλη εφαρμογή κλπ πάντως θα αλλάξουν τα λογότυπα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον)

• Like
Reactions: billys13