Νέα για Cosmote TV

Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα λέει Telecom Sport 1.... Έχουμε δικαιωθεί μέχρι τώρα σε ότι είχαμε γράψει....θα γίνει και αυτό σύντομα....
Σίγουρα και εγώ προβλέπω κοντά στα προκριματικά των ελληνικών ομάδων θα γίνει εκεί γύρω μέσα Ιουλίου. Στο αισθητικό rebrand είμαι υπέρ γιατί τα σήματα είναι σχεδόν 10 ετών. Αλλά αν πάμε σε άλλη εφαρμογή πχ magenta δεν ξέρω τι θα είναι..

Last edited:
Να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος. Τα λογοτυπα των καναλιων στην εφαρμογη ποσο δυσκολο η ευκολο ειναι τα αλλαξουν; Εχουμε μεινει με τα παλια, παρολο που τα αλλαξανε περισυ το καλοκαιρι.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το πάνε πολύ γρήγορα με την αλλαγή ονομάτων, πιστεύω ότι φθινόπωρο - χειμώνα να έχουν αλλάξει όνομα και τα κανάλια... Η φάση που βγάλανε τον κύκλο από τα λογότυπα αλλά επειδή δεν θα ήταν αρκετά ενοχλητικά έτσι, μεγάλωσαν τα γράμματα cosmote! Βέβαια ούτε στη Γερμανία υπάρχουν λογότυπα της προκοπής οπότε... δεν υπάρχει καμία ελπίδα βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα!

Το πάνε πολύ γρήγορα με την αλλαγή ονομάτων, πιστεύω ότι φθινόπωρο - χειμώνα να έχουν αλλάξει όνομα και τα κανάλια... Η φάση που βγάλανε τον κύκλο από τα λογότυπα αλλά επειδή δεν θα ήταν αρκετά ενοχλητικά έτσι, μεγάλωσαν τα γράμματα cosmote! Βέβαια ούτε στη Γερμανία υπάρχουν λογότυπα της προκοπής οπότε... δεν υπάρχει καμία ελπίδα βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα!
Εγώ πιστεύω καλοκαίρι κάποιος είχε πετάξει ότι έχει ακουστεί για Ιούλιο. Γιατί αν το κάνουν θα το κάνουν στην αρχή της σεζόν για να μπορεί ο κόσμος να το συνηθίσει ότι είναι Cosmote tv κλπ κλπ

Προσωπικα δεν εχω καταλαβει, ουτε μου εχει απαντησει καποιοϛ εδω, γιατι ειναι τοσο σημαντικο αν αλλαξουν λογοτυπο τα καναλια ή ονομα η υπηρεσια ωστε να αφιερωνονται τοσα σχολια.
Εγώ το λέω αυτό γιατί στέκομαι στην magenta tv της Γερμανίας. Η οποία είναι κλάσεις κατώτερη από την δική μας εφαρμογή. Τώρα για τα κανάλια κλπ δεν με πειράζει να μην υποβαθμιστεί η υπηρεσία θέλω προσωπικά. Για αυτό τα λέω

Magenta tv
Magenta sport
Magenta music

Αυτά ακολουθούν ενιαία στον όμιλο της Tekekom...

....
OK01090v33cm4240109966042234725090a7rttvfull.jpg

Εγώ το λέω αυτό γιατί στέκομαι στην magenta tv της Γερμανίας. Η οποία είναι κλάσεις κατώτερη από την δική μας εφαρμογή. Τώρα για τα κανάλια κλπ δεν με πειράζει να μην υποβαθμιστεί η υπηρεσία θέλω προσωπικά. Για αυτό τα λέω
Λογικεϛ οι ανησυχιεϛ σου οπωϛ λενε οι γνωριζοντεϛ για την εφαρμογη απλα μεχρι τωρα ουτε καν ονομα στα καναλια δεν εχουν αλλαξει...

Λογικεϛ οι ανησυχιεϛ σου οπωϛ λενε οι γνωριζοντεϛ για την εφαρμογη απλα μεχρι τωρα ουτε καν ονομα στα καναλια δεν εχουν αλλαξει...
Ακούγεται ότι το καλοκαίρι θα αλλάξουν όνομα (και μόνο ελπίζω..) αλλά επειδή άλλαξαν το όνομα του Cosmote one σε magenta one, εμένα κάτι μου λέει ότι το πάνε ολοταχώς για εκεί

• Like
Reactions: Joker19
Δεκάδες σχόλια για μια αλλαγή ονόματος .το ότι δεν εμπλουτίζει περιεχομενο πέραν του αθλητικού εδώ κ χρονια ,ελάχιστα σχόλια,δεν μας απασχολεί που η nova,αργά μέν αλλά σταθερά την έχει ξεπεράσει στα θεματικα

Δεκάδες σχόλια για μια αλλαγή ονόματος .το ότι δεν εμπλουτίζει περιεχομενο πέραν του αθλητικού εδώ κ χρονια ,ελάχιστα σχόλια,δεν μας απασχολεί που η nova,αργά μέν αλλά σταθερά την έχει ξεπεράσει στα θεματικα
Ισχύει άλλο και αυτό. Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει προσθήκη καναλιών. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά..

Το χειρότερο είναι να μη θυμηθούμε ποτέ ηταν η τελευταία σοβαρή προσθήκη γιατί κάτι τοπικά μπορεί να έχουν κ κάνα χρόνο..
Έχουμε απ' τις φτωχότερες περιεχομενου συνδρομητικές στις ανεπτυγμένες χώρες

Όσο για το όνομα σαν όνομα ειναι απαισιο

Έχουμε απ' τις φτωχότερες περιεχομενου συνδρομητικές στις ανεπτυγμένες χώρες
Ναι όμως ΟΛΑ τα αθλητικά και στις 2 πλατφόρμες σε τόσο καλή τιμή δεν υπάρχει σε πολλές χώρες και πολύ απλά ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι θα γίνουν συνδρομητές για τα αθλητικά από ότι για τα υπόλοιπα κανάλια

Ναι όμως ΟΛΑ τα αθλητικά και στις 2 πλατφόρμες σε τόσο καλή τιμή δεν υπάρχει σε πολλές χώρες και πολύ απλά ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι θα γίνουν συνδρομητές για τα αθλητικά από ότι για τα υπόλοιπα κανάλια
Τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα τι θα βλέπουμε; Έδεσαν τον γάιδαρο τους και δεν τους νοιάζει να εμπλουτίσουν. Ευτυχώς τώρα ενώνει τις δυνάμεις της με την telecom και θα δούμε προσθήκες. Τι όχι;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλημέρα,

Παρακαλώ όπως μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο του νήματος (που κατανοώ ότι οι σχετικές ειδήσεις έρχονται με το σταγονόμετρο) όπως και μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια.

Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: AntonisTz
Απλά, για να υπάρχει...

Η COSMOTE TV δεν είναι μια πλατφόρμα μόνο αθλητικού περιεχομένου τύπου "DAZN", αλλά μια πλατφόρμα γενικού περιεχομένου άρα θα πρέπει να φροντίζει να εμπλουτίζει και τα υπόλοιπα περιεχόμενα! Εφαρμόστηκε πέρσι το μοντέλο των βαλκανικών χωρών για κοινό αθλητικό περιεχόμενό, με τον ερχομό του νέου πρόεδρου της COSMOTE Telekom (από την Κροατία), όμως σε αυτές τις χώρες έχουν όλα τα ψυχαγωγικά τους χαρτοφυλάκια με φουλ θεματικά κανάλια που αγγίζουν τα 200+ γραμμικά κανάλια και σε αυτό το τομέα τίποτα ακόμα δεν έχει γίνει!!
Ακόμη και η ΕΟΝ που ήρθε από αυτές τις χώρες με το σταγονόμετρο προσθέτει κανάλια, και αναφέρω το μουσικό χαρτοφυλάκιο,! Αλήθεια γιατί δεν βλέπουμε στην Ελλάδα, "MTV 80s, MTV 90s, CLUB MTV" (?), τι φοβούνται οι διευθυντές ψυχαγωγικού περιεχομένου των ελληνικών πλατφορμών (?), μήπως τους μαλώσει η κλειστή αγορά του MAD TV!!!