Θέμα χρόνου είναι να βάλουν το TΑφαιρεσαν τον κυκλο απο τα λογοτυπα των καναλιων.
Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα λέει Telecom Sport 1.... Έχουμε δικαιωθεί μέχρι τώρα σε ότι είχαμε γράψει....θα γίνει και αυτό σύντομα....Θέμα χρόνου είναι να βάλουν το T
Σίγουρα και εγώ προβλέπω κοντά στα προκριματικά των ελληνικών ομάδων θα γίνει εκεί γύρω μέσα Ιουλίου. Στο αισθητικό rebrand είμαι υπέρ γιατί τα σήματα είναι σχεδόν 10 ετών. Αλλά αν πάμε σε άλλη εφαρμογή πχ magenta δεν ξέρω τι θα είναι..Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα λέει Telecom Sport 1.... Έχουμε δικαιωθεί μέχρι τώρα σε ότι είχαμε γράψει....θα γίνει και αυτό σύντομα....
Εγώ πιστεύω καλοκαίρι κάποιος είχε πετάξει ότι έχει ακουστεί για Ιούλιο. Γιατί αν το κάνουν θα το κάνουν στην αρχή της σεζόν για να μπορεί ο κόσμος να το συνηθίσει ότι είναι Cosmote tv κλπ κλπΤο πάνε πολύ γρήγορα με την αλλαγή ονομάτων, πιστεύω ότι φθινόπωρο - χειμώνα να έχουν αλλάξει όνομα και τα κανάλια... Η φάση που βγάλανε τον κύκλο από τα λογότυπα αλλά επειδή δεν θα ήταν αρκετά ενοχλητικά έτσι, μεγάλωσαν τα γράμματα cosmote! Βέβαια ούτε στη Γερμανία υπάρχουν λογότυπα της προκοπής οπότε... δεν υπάρχει καμία ελπίδα βελτίωσης σε αυτόν τον τομέα!
Εγώ το λέω αυτό γιατί στέκομαι στην magenta tv της Γερμανίας. Η οποία είναι κλάσεις κατώτερη από την δική μας εφαρμογή. Τώρα για τα κανάλια κλπ δεν με πειράζει να μην υποβαθμιστεί η υπηρεσία θέλω προσωπικά. Για αυτό τα λέωΠροσωπικα δεν εχω καταλαβει, ουτε μου εχει απαντησει καποιοϛ εδω, γιατι ειναι τοσο σημαντικο αν αλλαξουν λογοτυπο τα καναλια ή ονομα η υπηρεσια ωστε να αφιερωνονται τοσα σχολια.
Λογικεϛ οι ανησυχιεϛ σου οπωϛ λενε οι γνωριζοντεϛ για την εφαρμογη απλα μεχρι τωρα ουτε καν ονομα στα καναλια δεν εχουν αλλαξει...Εγώ το λέω αυτό γιατί στέκομαι στην magenta tv της Γερμανίας. Η οποία είναι κλάσεις κατώτερη από την δική μας εφαρμογή. Τώρα για τα κανάλια κλπ δεν με πειράζει να μην υποβαθμιστεί η υπηρεσία θέλω προσωπικά. Για αυτό τα λέω
Ακούγεται ότι το καλοκαίρι θα αλλάξουν όνομα (και μόνο ελπίζω..) αλλά επειδή άλλαξαν το όνομα του Cosmote one σε magenta one, εμένα κάτι μου λέει ότι το πάνε ολοταχώς για εκείΛογικεϛ οι ανησυχιεϛ σου οπωϛ λενε οι γνωριζοντεϛ για την εφαρμογη απλα μεχρι τωρα ουτε καν ονομα στα καναλια δεν εχουν αλλαξει...
Ισχύει άλλο και αυτό. Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει προσθήκη καναλιών. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά..Δεκάδες σχόλια για μια αλλαγή ονόματος .το ότι δεν εμπλουτίζει περιεχομενο πέραν του αθλητικού εδώ κ χρονια ,ελάχιστα σχόλια,δεν μας απασχολεί που η nova,αργά μέν αλλά σταθερά την έχει ξεπεράσει στα θεματικα
Ναι όμως ΟΛΑ τα αθλητικά και στις 2 πλατφόρμες σε τόσο καλή τιμή δεν υπάρχει σε πολλές χώρες και πολύ απλά ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι θα γίνουν συνδρομητές για τα αθλητικά από ότι για τα υπόλοιπα κανάλιαΈχουμε απ' τις φτωχότερες περιεχομενου συνδρομητικές στις ανεπτυγμένες χώρες
Τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα τι θα βλέπουμε; Έδεσαν τον γάιδαρο τους και δεν τους νοιάζει να εμπλουτίσουν. Ευτυχώς τώρα ενώνει τις δυνάμεις της με την telecom και θα δούμε προσθήκες. Τι όχι;Ναι όμως ΟΛΑ τα αθλητικά και στις 2 πλατφόρμες σε τόσο καλή τιμή δεν υπάρχει σε πολλές χώρες και πολύ απλά ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι θα γίνουν συνδρομητές για τα αθλητικά από ότι για τα υπόλοιπα κανάλια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.