Νέα για τη Nova

Από χθες το βράδυ στις θέσεις 949 έως και 955 τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και σε HD με εικόνα που τα "σπάει"

Από χθες το βράδυ στις θέσεις 949 έως και 955 τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και σε HD με εικόνα που τα "σπάει"

Σε μενα δεν υπαρχουν , πρεπει να κανω κατι ; Συνεχιζουν τα πανελλαδικης εμβελειας ως εχουν...

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Εμένα μου βγάζει στο 949 μόνο την ΕΡΤ HD αλλά δεν παίζει κιόλας, ακόμα παίζει στην θέση 101.
Θα γίνει σταδιακά η μετάβαση;

Κάντε μία σάρωση και κανονικά θα σας τα εμφανίσει
Πρέπει να έχετε το στικακι της nova για τα επίγεια για να τα δείτε. Ο 3001 με ενσωματωμένο επίγειο τα βλέπει μετά απο σάρωση οι άλλοι οπως ο 831 όχι.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω με 3001 ενσωματωμενο επιγειο και μετα απο σαρωση βλεπω μονο ερτhd...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Έχω όντως το στικάκι επάνω δεν ήξερα ότι χωρίς αυτό δεν παίζει.
Εάν έχεις 831 για πες μου βλέπεις κανονικά τα κανάλια ή έχεις σπασίματα και εσύ.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Και άργησαν.
Λογικά θα τα προσθέσει και ο ΟΤΕ.
Αν δεν τα προσθέσουν είναι απαράδεκτοι. Έχω κεραία μόνο και μόνο για αυτό. Κλασεις ανώτερη η εικόνα της digea στα HD από το αίσχος του ote που πληρώνουμε. Κλασικά ισχύει αυτός που πληρώνει έχει πάλι την χειρότερη εικόνα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Έχω όντως το στικάκι επάνω δεν ήξερα ότι χωρίς αυτό δεν παίζει.
Εάν έχεις 831 για πες μου βλέπεις κανονικά τα κανάλια ή έχεις σπασίματα και εσύ.
Δεν έχω το στικακι φίλε μου. Δεν τα βλέπω τα κανάλια.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Κάποιος άλλος που να έχει στικάκι σε 831 και να μπορεί να απαντήσει;

μισο για να καταλαβω..
ανεβηκαν της digea τα hd δορυφορικα στο πακετο της Nova?
γιατι εαν μιλαμε για επιγεια δεν λεμε κατι καινουργιο.
στους παλιους εαν υπαρχει στικακι εννοειται οτι κατεβαιναν τα Hd οπως και στους νεους 3001 και 5001 που εχουν ενσωματωμενο επιγειο Tuner.

Έκανα σαρώσει και δεν υπάρχει κάποιο κανάλι STAR HD ή ΣΚΑΙ HD....Έχω τον 3001...
Έκανες δορυφορική + επίγεια αναζήτηση;

Χτες εβγαζε banner δε οσους εβλεπαν τα καναλια δορυφορικα οτι απο αυριο στη θεση 109 θα ειναι το E entertainment και κατι ελεγε για τα πανελλαδικης εμβελειας. Νομιζω εφοσον αυτο που περγραφετε επανω με το στικακι η τον επιγειο tuner σε αλλους ισχυει ετσι κι αλλιως σε αυτους τους δεκτες, δεν θα εβγαινε χτες banner στα καναλια.... υπαρχει καμια πληροφορηση απο τη NOVA?