Από χθες το βράδυ στις θέσεις 949 έως και 955 τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και σε HD με εικόνα που τα "σπάει"
Εμένα μου βγάζει στο 949 μόνο την ΕΡΤ HD αλλά δεν παίζει κιόλας, ακόμα παίζει στην θέση 101.Από χθες το βράδυ στις θέσεις 949 έως και 955 τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και σε HD με εικόνα που τα "σπάει"
Πρέπει να έχετε το στικακι της nova για τα επίγεια για να τα δείτε. Ο 3001 με ενσωματωμένο επίγειο τα βλέπει μετά απο σάρωση οι άλλοι οπως ο 831 όχι.Κάντε μία σάρωση και κανονικά θα σας τα εμφανίσει
Κάντε μία σάρωση και κανονικά θα σας τα εμφανίσει
εγω με 3001 ενσωματωμενο επιγειο και μετα απο σαρωση βλεπω μονο ερτhd...
Αν δεν τα προσθέσουν είναι απαράδεκτοι. Έχω κεραία μόνο και μόνο για αυτό. Κλασεις ανώτερη η εικόνα της digea στα HD από το αίσχος του ote που πληρώνουμε. Κλασικά ισχύει αυτός που πληρώνει έχει πάλι την χειρότερη εικόνα.Και άργησαν.
Λογικά θα τα προσθέσει και ο ΟΤΕ.
Δεν έχω το στικακι φίλε μου. Δεν τα βλέπω τα κανάλια.Έχω όντως το στικάκι επάνω δεν ήξερα ότι χωρίς αυτό δεν παίζει.
Εάν έχεις 831 για πες μου βλέπεις κανονικά τα κανάλια ή έχεις σπασίματα και εσύ.
Έκανες δορυφορική + επίγεια αναζήτηση;Έκανα σαρώσει και δεν υπάρχει κάποιο κανάλι STAR HD ή ΣΚΑΙ HD....Έχω τον 3001...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.