ρε φιλε απο την επιγεια αφου τα πιανεις. τι μας μπερδευεις συνεχεια
Γιατί σε μπερδεύω φίλε μου
Δες την φώτο πιο πάνω
Εμφανίζονται κανονικά μετά τα "παιδικά"
ρε φιλε απο την επιγεια αφου τα πιανεις. τι μας μπερδευεις συνεχεια
αφου επισημα απο αυριο παυει ο ALPHA να εκπεμπει απο NOVA δεν θα ειχε κανενα νοημα να ανεβει με τα υπολοιπα HD στο δορυφορο
Δες την φώτο πιο πάνω
Δες την φώτο πιο πάνω
καποια νεα...στο adslgr.com στο forum της νοβα
Γιατί θα πετύχει κάτι αφαιρώντας το κανάλι;;; Ζημιά στην nova γίνεται όπως και με το on demand που δεν το δίνει σε όλους τους συνδρομητές.καποια νεα...στο adslgr.com στο forum της νοβα
Παιδιά ηρεμία. Τα πρωταθλήματα που αναφέρεις τα έχει αφήσει η nova εδώ και χρόνια και παρόλα αυτά έχει διατηρήσει τη βάση της γύρω στις 400.000+ συνδρομητές. Το πολυτιμότερο τηλεοπτικό προϊόν της nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια euroleague κλπ. Αυτά είναι η "προίκα" της nova. Επίσης δε μπορώ να πιστέψω οτι κάποιος θα κόψει τη συνδρομητική γιατί δεν υπάρχει ενα ελεύθερο κανάλι που στην τελική μπορείς εύκολα να το παρακολουθήσεις και απο αλλού.Συγγνωμη ποιος επενδυτης θα κανει αγορα πλειοψηφικου πακετου οταν εχει χασει στο αθλητικο κομματι(Γερμανικο -Ισπανικο)και ωσονουπο Αγγλικο!Μεχρι χανει και πανελλαδικα καναλια....Ντροπη μονο!
Μόνο η ευκολία; Κάποιοι ΔΕΝ έχουν κεραία και έχουν μόνο το πιάτο! Και πληρώνουν και full pack...Το ζήτημα είναι η ευκολία στο ζάπινγκ. Μετά σε περιοχές που δεν έχει κάλυψη η digea(δόξα το Θεό είναι αρκετές) μπορεί να μάς εξηγήσει η NOVA εναλλακτικό τρόπο θέασης;
Έχεις απόλυτο δίκιο απλά δεν είχα σκεφτεί και αυτήν την παράμετρο.Μόνο η ευκολία; Κάποιοι ΔΕΝ έχουν κεραία και έχουν μόνο το δορυφορικό! Και πληρώνουν και full pack...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.