Νέα για τη Nova

ρε φιλε απο την επιγεια αφου τα πιανεις. τι μας μπερδευεις συνεχεια

Γιατί σε μπερδεύω φίλε μου
Δες την φώτο πιο πάνω
Εμφανίζονται κανονικά μετά τα "παιδικά"

αφου επισημα απο αυριο παυει ο ALPHA να εκπεμπει απο NOVA δεν θα ειχε κανενα νοημα να ανεβει με τα υπολοιπα HD στο δορυφορο

αφου επισημα απο αυριο παυει ο ALPHA να εκπεμπει απο NOVA δεν θα ειχε κανενα νοημα να ανεβει με τα υπολοιπα HD στο δορυφορο

αλλο θεμα αυτο.μπορει να ειναι στο πακετο των Hd που ηταν προγραμματισμενο να ανεβει.
λογικα θα αφαιρεθει αυριο..

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Δες την φώτο πιο πάνω

Βγάλε τη κεραία της επίγειας και δες αν θα βλέπεις κάτι. Έκανα blind scan στον Hotbird, δεν υπάρχει κάτι.

Δες την φώτο πιο πάνω

Γιατι τα πιανει απο digea οπως ολος ο κοσμος

καποια νεα...στο adslgr.com στο forum της νοβα

με λιγα λογια και αν ισχυει ειναι σαν την παροιμια ...κανει τρελες η μαριω τις πληρωνει το χωριο

δε ξερω αν ειναι λογικες συμπεριφορες αυτες σε τετοιες περιπτωσεις γιατι ετσι κ η νοβα εχει αρνητικο αντικτυπο απο την αφαιρεση
ας ελπισουμε να βρεθει λυση ..κ να μην ειναι οικονομικο το θεμα γιατι μετα...

Συγγνωμη ποιος επενδυτης θα κανει αγορα πλειοψηφικου πακετου οταν εχει χασει στο αθλητικο κομματι(Γερμανικο -Ισπανικο)και ωσονουπο Αγγλικο!Μεχρι χανει και πανελλαδικα καναλια....Ντροπη μονο!

καποια νεα...στο adslgr.com στο forum της νοβα
Γιατί θα πετύχει κάτι αφαιρώντας το κανάλι;;; Ζημιά στην nova γίνεται όπως και με το on demand που δεν το δίνει σε όλους τους συνδρομητές.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγγνωμη ποιος επενδυτης θα κανει αγορα πλειοψηφικου πακετου οταν εχει χασει στο αθλητικο κομματι(Γερμανικο -Ισπανικο)και ωσονουπο Αγγλικο!Μεχρι χανει και πανελλαδικα καναλια....Ντροπη μονο!
Παιδιά ηρεμία. Τα πρωταθλήματα που αναφέρεις τα έχει αφήσει η nova εδώ και χρόνια και παρόλα αυτά έχει διατηρήσει τη βάση της γύρω στις 400.000+ συνδρομητές. Το πολυτιμότερο τηλεοπτικό προϊόν της nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια euroleague κλπ. Αυτά είναι η "προίκα" της nova. Επίσης δε μπορώ να πιστέψω οτι κάποιος θα κόψει τη συνδρομητική γιατί δεν υπάρχει ενα ελεύθερο κανάλι που στην τελική μπορείς εύκολα να το παρακολουθήσεις και απο αλλού.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήρεμοι είμαστε. Απλά κουράζει πολύ το ότι δεν προσθέτει κάτι και συνέχεια κόβει από κάτι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ζήτημα είναι η ευκολία στο ζάπινγκ. Μετά σε περιοχές που δεν έχει κάλυψη η digea(δόξα το Θεό είναι αρκετές) μπορεί να μάς εξηγήσει η NOVA εναλλακτικό τρόπο θέασης;

Περισσότερο θέμα πρεστίζ είναι παρά ουσίας. Υπάρχουν βέβαια και λίγοι που απλά ανοίγουν έναν αποκωδικοποιητή και τα βλέπουν όλα από εκεί. Αυτούς θα τους πειράξει.

συμφωνω με @davinci
ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα,ετσι οπως τα λεει ειναι στο πρωτο σκελος
στο δευτερο ομως υπαρχουν και καποιοι που δεν μπορουν να το παρακολουθησουν με κανεναν αλλο τροπο
οπως και αυτοι που πληρωνουν γιατι θελουν να τα εχουν ολα σε ενα σημειο με μια κεραια χωρις δευτερες ,χωρις usb
οπως και να χει τα βασικα καναλια σε συνδρομητικη ειναι τραγικο οταν λειπουν(οπως πχ στην voda)

Το ζήτημα είναι η ευκολία στο ζάπινγκ. Μετά σε περιοχές που δεν έχει κάλυψη η digea(δόξα το Θεό είναι αρκετές) μπορεί να μάς εξηγήσει η NOVA εναλλακτικό τρόπο θέασης;
Μόνο η ευκολία; Κάποιοι ΔΕΝ έχουν κεραία και έχουν μόνο το πιάτο! Και πληρώνουν και full pack...

Last edited by a moderator:
Μόνο η ευκολία; Κάποιοι ΔΕΝ έχουν κεραία και έχουν μόνο το δορυφορικό! Και πληρώνουν και full pack...
Έχεις απόλυτο δίκιο απλά δεν είχα σκεφτεί και αυτήν την παράμετρο.

Last edited by a moderator:
Να προσέξουμε λίγο παρακαλώ πως εκφραζόμαστε στα γραπτά μας και τα κοσμητικά επίθετα!!

Επίσης βγαίνετε OFF TOPIC η κουβέντα παει περισσότερο προς το κυτιο παραπόνων της Nova παρά για νέα!

οντως ουτε σε εμενα στον 5001 δεν βγαζει κανενα HD.
αρα καποιο μπερδεμα εχει γινει στου φιλου τον δεκτη και του εχει ανακατεψει τα επιγεια με τα δορυφορικα(?)