Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: News

Ε πήγαινε στον ΟΤΕ λοιπόν να βλέπεις Χετάφε - Μαγιόρκα, τι μας το λες και το ξαναλές; Επειδή η Nova έχασε ανούσια και αδιάφορα αθλητικά γεγονότα, θέλεις να ρίξει την τιμή στο μισό; Αν ποτέ χάσει Superliga ή Ch. League κτλ και τα πάρει ο ΟΤΕ, τότε θα δούμε τι θα γίνει από τιμές. Πάντως, σταμάτα να επαναλαμβάνεις την πιπίλα των 60+ ευρώ, είναι πολύ λίγοι αυτοί που ακόμα πληρώνουν 60+. Εγώ πληρώνω 48 για το full pack. Αν θες μόνο αθλητικά (που αυτό φαίνεται να σε καίει) είχε προσφορές με 30 ευρώ το αθλητικό πακέτο. Οπότε 30 ευρώ τα αθλητικά της Nova και άλλα τόσα για ΟΤΕ, θα τα βλέπεις όλα και φτηνότερα από παλιά.

Τα 48 είναι το συνδυαστικό με την forthnet,σωστά;Για αυτή την τιμή πρέπει να δεσμευτείς 12-18 μήνες και να αποδεχθείς τις υπηρεσίες της forthnet.

Απάντηση: News

Πιστεύετε συμφέρει 18 μήνες να εισαι δεσμευμενος? ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει το πακέτο sport .

Ναι,αλλά δεν παίρνεις πακέτο το τηλέφωνο και το Internet της forthnet.

Στην προσφορα 53,90 στην ουσια σου κανουν δωρο το forthnet dp eco. Τωρα αν καποιος δε θελει το δωρο ας πληρωνει αλλον παροχο+52 ευρω του sports pack. Απλα σημσινει οτι εχει λεφτα για ξοδεμα.

Re: News

14 μήνες λόγω προσφοράς 12+2.
Μόνο τα 5 ευρώ που χρεώνει η νόβα για τα hd, που αντιστοιχούν στο 1/3 της τιμής του ΟΤΕ στο family pack φτάνει.
Αν κάνει καμιά συνταρακτική νέα προσφορά ο ΟΤΕ από Σεπτέμβρη ή βγάλει το entry pack στα 10 ή λιγότερα ευρώ που ακουγόταν τότε η νοβα θα στριμωχτεί παραπάνω γιατί πολύ δύσκολα θα μειώσει την συνδρομή με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα.
Αυτό το χειμώνα ο νικητής θα κριθεί από την τιμή.
Αλλιώς ακούγονται στο αυτί τα 9,90, τα 14,90 και τα 19,90 από τα 50,60 ή 70.
Το έχω ξαναπεί ΟΤΕ δορυφορική για όλους, νοβα δορυφορική για λίγους.(Δεν έχω ΟΤΕ αλλά ο καιρός πλησιάζει,μου έχει μείνει για λίγο ακόμη μια μισή συνδρομή στη νοβα στο sport pack από την προσφορά του καλοκαιριού με τους φίλους).

Στην προσφορα 53,90 στην ουσια σου κανουν δωρο το forthnet dp eco. Τωρα αν καποιος δε θελει το δωρο ας πληρωνει αλλον παροχο+52 ευρω του sports pack. Απλα σημσινει οτι εχει λεφτα για ξοδεμα.

Μπορεί να σημαίνει ότι απλά θέλει να έχει 100% uptime,και εάν υπάρξει πρόβλημα να μην χρειαστεί να περιμένει 30 λεπτά στην αναμονή.

Φιλικά,
Ανδρέας

Ο νικητης θα κριθει απο το περιεχομενο και οχι απο την τιμη. Το θεμα ειναι που θα παει τι. Προς το παρον τα φιλετα τα εχει η νοβα.

Δεν κοβει καποιος νοβα λογω περιεχομενου. Και στον οτε παει καποιος λογω της τιμης συνδρομης.

Η αληθεια ειναι πως οι τιμες οτε τβ ειναι Πολυ καλες στην αρχη χαιρεσαι και στους 3-4 μηνες εχει βαρεθει απο το περιεχομενο.

Ας δουμε ποσοι θα ανανεωσουν οτε τβ μετα το 12 μηνο

Μπορεί να σημαίνει ότι απλά θέλει να έχει 100% uptime,και εάν υπάρξει πρόβλημα να μην χρειαστεί να περιμένει 30 λεπτά στην αναμονή.

Φιλικά,
Ανδρέας

Με το adsl οι μεγαλοι εναλλακτικοι δεν εχουν προβληματα πλεον. Ιδια κατασταση με οτε. Αν ειχες εσυ παλια δεν σημαινει οτι εχουν ολοι τωρα. Δλδ λες να πληρωνουμε adsl και να μην εχουμε 24 ωρες ιντερνετ;

Και στον οτε υπαρχουν συνδρομητες με τεχνικα προβλημα.

Και στην τελικη δωρο στο κανουν. Αν δε θες ντε και καλα πληρωσε την διαφορετικη επιλογη σου. Η forthnet εταιρια ιντερνετ ειναι ιντερνετ σου κανει δωρο. Αν πουλουσε ντοματες ,ντοματες θα σου εδινε δωρο.

Last edited:

Αυτοί που θα κόψουν μετά το 12μηνο ΟΤΕ είναι αυτοί που είναι νέοι στη δορυφορική και δεν κατάλαβαν γιατί έβαλαν δορυφορική και τις επιλογές αυτής.
Όλα τα βαριέσαι κάποια στιγμή απλά ο ΟΤΕ κάνει συνεχώς κινήσεις εμπλουτισμού με νέα κανάλια και υπηρεσίες.

Αυτοί που θα κόψουν μετά το 12μηνο ΟΤΕ είναι αυτοί που είναι νέοι στη δορυφορική και δεν κατάλαβαν γιατί έβαλαν δορυφορική και τις επιλογές αυτής.
Όλα τα βαριέσαι κάποια στιγμή απλά ο ΟΤΕ κάνει συνεχώς κινήσεις εμπλουτισμού με νέα κανάλια και υπηρεσίες.

Εγω προσωπικα με στην συνδρομητικη τβ με connxtv μπηκα και παρακαλουσα να περασουν οι μηνες να το κοψω. Μετα ετυχε μια προσφορα nova και εκανα την αλλαγη.

Αυτο λεω οτι το περιεχομενο ειναι αυτο που στην τελικη οριζει.

Περιφεριακα καναλια κλπ ειτε γελοιοτητες παντως...

To conn-x tv είχε 2 μεγάλα μείον, την ποιότητα εικόνας ειδικά με την απουσία HD καναλιών αλλά και στα sd λόγω streaming και επίσης η απουσία των ελεύθερων ελληνικών.
Πάντως η nova στο περιεχόμενο της αν εξαιρέσουμε τα αθλητικά έχει πέσει πολύ, ειδικά στις ταινίες έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο νικητης θα κριθει απο το περιεχομενο και οχι απο την τιμη. Το θεμα ειναι που θα παει τι. Προς το παρον τα φιλετα τα εχει η νοβα.

Δεν κοβει καποιος νοβα λογω περιεχομενου. Και στον οτε παει καποιος λογω της τιμης συνδρομης.

Η αληθεια ειναι πως οι τιμες οτε τβ ειναι Πολυ καλες στην αρχη χαιρεσαι και στους 3-4 μηνες εχει βαρεθει απο το περιεχομενο.

Ας δουμε ποσοι θα ανανεωσουν οτε τβ μετα το 12 μηνο

Δεν θα βαρεθεί κανένας,συνεχώς θα προστίθενται υπηρεσίες και περιεχόμενο.

Με το adsl οι μεγαλοι εναλλακτικοι δεν εχουν προβληματα πλεον. Ιδια κατασταση με οτε. Αν ειχες εσυ παλια δεν σημαινει οτι εχουν ολοι τωρα. Δλδ λες να πληρωνουμε adsl και να μην εχουμε 24 ωρες ιντερνετ;

Και στον οτε υπαρχουν συνδρομητες με τεχνικα προβλημα.

Και στην τελικη δωρο στο κανουν. Αν δε θες ντε και καλα πληρωσε την διαφορετικη επιλογη σου. Η forthnet εταιρια ιντερνετ ειναι ιντερνετ σου κανει δωρο. Αν πουλουσε ντοματες ,ντοματες θα σου εδινε δωρο.

Χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση 3 μεγάλους παροχους internet,οπότε επέτρεψε μου να έχω μια διαφορετική γνώμη.(Πχ τώρα δεν είμαι σπίτι μου και χρησιμοποιώ hol,βλ. traffic shaping).Αλλά είμαστε offtopic.

Ενταξει φιλε, μονο ο οτε αξιζει και ειναι ο καλυτερος. Ευχομσι να προσθεσει και ολα τα υπολοιπα περιφερειακα

Ενταξει φιλε, μονο ο οτε αξιζει και ειναι ο καλυτερος. Ευχομσι να προσθεσει και ολα τα υπολοιπα περιφερειακα

Γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει,συζήτηση κάνουμε.Και οι δύο πλατφόρμες έχουν αξιοπρεπές περιεχόμενο,για αυτό έχουν και ανάλογη συνδρομητική βάση.Ας μην επεκταθούμε όμως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: News

Τα 48 είναι το συνδυαστικό με την forthnet,σωστά;Για αυτή την τιμή πρέπει να δεσμευτείς 12-18 μήνες και να αποδεχθείς τις υπηρεσίες της forthnet.

Είχα ήδη Nova και Forthnet, δεν έχω καμία δέσμευση. Με δέσμευση παίρνεις ακόμα καλύτερες τιμές αλλά όχι για full pack.

Απάντηση: Re: News

Αυτά είναι παραμύθια, έχω πολλά χρόνια HoL και Forthnet και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μόνο πλεονέκτημα του ΟΤΕ είναι ότι με αθέμιτους τρόπους εξυπηρετεί καλύτερα τους δικούς του πελάτες, ενώ σαν διαχειριστής δικτύου έπρεπε να είναι απολύτως ουδέτερος.

Απάντηση: Re: News

Χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση 3 μεγάλους παροχους internet,οπότε επέτρεψε μου να έχω μια διαφορετική γνώμη.(Πχ τώρα δεν είμαι σπίτι μου και χρησιμοποιώ hol,βλ. traffic shaping).Αλλά είμαστε offtopic.

Το σωστό traffic shaping δεν είναι κακό, είναι καλό. Δε κατάλαβα γιατί πρέπει μερικά λιτσέρια να καταστρέφουν το internet όλων. Ούτε νομίζω πως πιστεύει κανείς ότι ο ΟΤΕ έχει contention ratio 1:1. Στον ΟΤΕ αντίθετα την εποχή που υπήρχε συμφόρηση, έπαιρνες 18-19 πακέτα ανά δευτερόλεπτο χωρίς να δουλεύει τίποτα εκτός από web και ftp. Όταν και όπου υπάρχει συμφόρηση, πρέπει να γίνεται σωστή διαχείριση. Εσύ περιμένεις να πιστέψω ότι στο δίκτυο του ΟΤΕ δεν υπάρχει πουθενά συμφόρηση; Πρόσεξε τι θα υποστηρίξεις γιατί μπορώ να εμφανίσω πραγματικά στοιχεία.