Ε πήγαινε στον ΟΤΕ λοιπόν να βλέπεις Χετάφε - Μαγιόρκα, τι μας το λες και το ξαναλές; Επειδή η Nova έχασε ανούσια και αδιάφορα αθλητικά γεγονότα, θέλεις να ρίξει την τιμή στο μισό; Αν ποτέ χάσει Superliga ή Ch. League κτλ και τα πάρει ο ΟΤΕ, τότε θα δούμε τι θα γίνει από τιμές. Πάντως, σταμάτα να επαναλαμβάνεις την πιπίλα των 60+ ευρώ, είναι πολύ λίγοι αυτοί που ακόμα πληρώνουν 60+. Εγώ πληρώνω 48 για το full pack. Αν θες μόνο αθλητικά (που αυτό φαίνεται να σε καίει) είχε προσφορές με 30 ευρώ το αθλητικό πακέτο. Οπότε 30 ευρώ τα αθλητικά της Nova και άλλα τόσα για ΟΤΕ, θα τα βλέπεις όλα και φτηνότερα από παλιά.
Και με τον οτε δεσμευεσαι 14 μηνες.
Ναι,αλλά δεν παίρνεις πακέτο το τηλέφωνο και το Internet της forthnet.
Στην προσφορα 53,90 στην ουσια σου κανουν δωρο το forthnet dp eco. Τωρα αν καποιος δε θελει το δωρο ας πληρωνει αλλον παροχο+52 ευρω του sports pack. Απλα σημσινει οτι εχει λεφτα για ξοδεμα.
Μπορεί να σημαίνει ότι απλά θέλει να έχει 100% uptime,και εάν υπάρξει πρόβλημα να μην χρειαστεί να περιμένει 30 λεπτά στην αναμονή.
Φιλικά,
Ανδρέας
Αυτοί που θα κόψουν μετά το 12μηνο ΟΤΕ είναι αυτοί που είναι νέοι στη δορυφορική και δεν κατάλαβαν γιατί έβαλαν δορυφορική και τις επιλογές αυτής.
Όλα τα βαριέσαι κάποια στιγμή απλά ο ΟΤΕ κάνει συνεχώς κινήσεις εμπλουτισμού με νέα κανάλια και υπηρεσίες.
Ο νικητης θα κριθει απο το περιεχομενο και οχι απο την τιμη. Το θεμα ειναι που θα παει τι. Προς το παρον τα φιλετα τα εχει η νοβα.
Δεν κοβει καποιος νοβα λογω περιεχομενου. Και στον οτε παει καποιος λογω της τιμης συνδρομης.
Η αληθεια ειναι πως οι τιμες οτε τβ ειναι Πολυ καλες στην αρχη χαιρεσαι και στους 3-4 μηνες εχει βαρεθει απο το περιεχομενο.
Ας δουμε ποσοι θα ανανεωσουν οτε τβ μετα το 12 μηνο
Με το adsl οι μεγαλοι εναλλακτικοι δεν εχουν προβληματα πλεον. Ιδια κατασταση με οτε. Αν ειχες εσυ παλια δεν σημαινει οτι εχουν ολοι τωρα. Δλδ λες να πληρωνουμε adsl και να μην εχουμε 24 ωρες ιντερνετ;
Και στον οτε υπαρχουν συνδρομητες με τεχνικα προβλημα.
Και στην τελικη δωρο στο κανουν. Αν δε θες ντε και καλα πληρωσε την διαφορετικη επιλογη σου. Η forthnet εταιρια ιντερνετ ειναι ιντερνετ σου κανει δωρο. Αν πουλουσε ντοματες ,ντοματες θα σου εδινε δωρο.
Ενταξει φιλε, μονο ο οτε αξιζει και ειναι ο καλυτερος. Ευχομσι να προσθεσει και ολα τα υπολοιπα περιφερειακα
Τα 48 είναι το συνδυαστικό με την forthnet,σωστά;Για αυτή την τιμή πρέπει να δεσμευτείς 12-18 μήνες και να αποδεχθείς τις υπηρεσίες της forthnet.
Μπορεί να σημαίνει ότι απλά θέλει να έχει 100% uptime,και εάν υπάρξει πρόβλημα να μην χρειαστεί να περιμένει 30 λεπτά στην αναμονή.
Χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση 3 μεγάλους παροχους internet,οπότε επέτρεψε μου να έχω μια διαφορετική γνώμη.(Πχ τώρα δεν είμαι σπίτι μου και χρησιμοποιώ hol,βλ. traffic shaping).Αλλά είμαστε offtopic.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.