Νέα για τη Nova

Re: News

Οι ταινιες ειναι σε MKV σε υψηλη αναλυση και το πιο σπουδαιο ολες οι καινουργιες που μολις παιζονται στο κινηματογραφο. Οσο και 3D ειναι πλουσιο το μενου. Μην ξεχασετε να κατεβασετε και να δειτε το 3D LONDON 2012. Yπερθεαμα

Ο ομιλος forthnet προκυρηξε 2 θεσεις για το marketing της nova.

επιτελους καταλαβαν οτι αυτοι που εχουν ειναι απαρχαιωμενοι και ασχετοι με τις τρεχουσες αναγκες και υπηρεσιες.

επιτελους καταλαβαν οτι αυτοι που εχουν ειναι απαρχαιωμενοι και ασχετοι με τις τρεχουσες αναγκες και υπηρεσιες.

Τσου, διώχνουν τους ακριβούς και παίρνουν πιο "φθηνούς" !!!!!!

Απάντηση: Re: News

Τσου, διώχνουν τους ακριβούς και παίρνουν πιο "φθηνούς" !!!!!!

το θεμα να ειναι ναι φθηνος αλλα και να κανει καλα το marketing... ο ακρηβος απο οτι φενεται δεν εκανε καλα την δουλεια του..

Που μπορω να βρω αυτές τις αγγελίες;

Καλημερα παιδες,ηθελα να ρωτησω κατι, αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.Ειμαι παλιος συνδρομητης(2006),εχω καρτα version kappa,εκανα διακοπη τον 4/2011,σημερα πηρα τηλεφωνο να ξανασυνδεθω και μου ειπανε οτι η καρτα μου εχει ακυρωθει και μου κανουνε δωρο τον καινουργιο αποδικοποιητη με την καινουρια καρτα.ηθελα να ρωτησω αν μπορουνε να το κανουνε αυτο και αν ειμαι υποχρεωμενος να το δεχθω?Μπορω να τους υποχρεωσω να ενεργοποιησουνε ξανα την καρτα μου?

δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτε φιλε μου
απλως να τους γραψεις στα παλαιοτερα των υποδηματων σου η να παρεις αυτο που σου προσφερουν

Εμένα μου είπαν ότι πρέπει να τον πληρώσω το δέκτη 49 ευρώ μιας και ο panasat και η παλιά κάρτα δε δουλεύουν πλέον. Είδαν ότι έχω πάρει επίγειο πρόσφατα με την προσφορά της Real news (pace 831) και λένε αφού έχεις πάρει επίγειο βάλε αυτόν. Τους έχω ζητήσει 2-3 φορές να μου τον δώσουν έτσι και μου λένε όχι. Οπότε κι εγώ το αφήνω.

Ναι ρε παιδια αλλα δεν ειναι αλλαγη ορων συμβολαιου?Εγω δεν υπεγραψα(νομιζω)για παντρεμενες καρτες με συγκεκριμενους δεκτες.

Ναι ρε παιδια αλλα δεν ειναι αλλαγη ορων συμβολαιου?Εγω δεν υπεγραψα(νομιζω)για παντρεμενες καρτες με συγκεκριμενους δεκτες.

Το συμβόλαιό σου έχει λήξει με δική σου υπαιτιότητα.

Καλημερα παιδες,ηθελα να ρωτησω κατι, αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.Ειμαι παλιος συνδρομητης(2006),εχω καρτα version kappa,εκανα διακοπη τον 4/2011,σημερα πηρα τηλεφωνο να ξανασυνδεθω και μου ειπανε οτι η καρτα μου εχει ακυρωθει και μου κανουνε δωρο τον καινουργιο αποδικοποιητη με την καινουρια καρτα.ηθελα να ρωτησω αν μπορουνε να το κανουνε αυτο και αν ειμαι υποχρεωμενος να το δεχθω?Μπορω να τους υποχρεωσω να ενεργοποιησουνε ξανα την καρτα μου?

Αφου στον δινουν τζαμπα ποιο το προβλημα;

Tι εννοεις οτι εληξε με δικη μου υπαιτιοτητα?ειχα συμβολαιο για ενα χρονο 2006-2007 και μετα μπορουσα να διακοπτω και να επανασυνδαιομαι οταν εγω ηθελα και για οσο διαστημα ηθελα.Τι αλλαξε δηλαδη?δεν μου ειπανε για ακυρα συμβολαια αλλα οτι εκσυγχρονιζονται και πρεπει να παρω το δικο τους μηχανημα με την συγκεκριμενη καρτα.Τωρα φιλε μου sakels δεν ειναι θεμα το τζαμπα αλλα απο οτι ξερω το μηχανημα τους δεν υποστηριζει διπλο lnb θα μπορω να εχω και τον astra?Exω δεκτη, δεν μου χαριζουν τιποτα ,αυτο ελειπε την δικια τους "αναβαθμιση" να την πληρωνουμε κιολας.

Tι εννοεις οτι εληξε με δικη μου υπαιτιοτητα?ειχα συμβολαιο για ενα χρονο 2006-2007 και μετα μπορουσα να διακοπτω και να επανασυνδαιομαι οταν εγω ηθελα και για οσο διαστημα ηθελα.Τι αλλαξε δηλαδη?

Άλλαξε ότι οι νέοι συνδρομητές είναι αναγκαστικά "παντρεμένοι", και εσύ δεν είσαι πια συνδρομητής αορίστου χρόνου αφού είσαι κλειστός 16 μήνες. Έχει γίνει το ίδιο και με συνδρομητές που έκλεισαν την κάρτα τους όχι για 16 αλλά για 3 και 4 μόνο μήνες.

Δηλαδη ειμαι νεος συνδρομητης,μπορω να επωφεληθω τυχον προσφορων για νεους συνδρομητες?Και επισης αν ειμαι νεος συνδρομητης γιατι κρατανε τα στοιχεια μου και δεν τα διαγραφουνε και αυτα απο την βαση δεδομενων τους?Τωρα σωστα θα μου γραψεις παρε και πεστα στη nova,απλα κουβεντα να γινεται για να καταλαβουμε με τι εχουμε μπλεξει.

Πως να τους πιεσω Σεραφειμ?Οι ανθρωποι δεν παιζονται μονα-ζυγα δικα τους απορω γιατι οι εταιρειες εισαγουν ακομα δεκτες με irdeto?Αφου σε λιγο καιρο ολοι θα εχουν "παντρεμενους" δεκτες.

Απάντηση: News

Τόνισέ τους ότι δε θα κάνεις επανασύνδεση με δέκτη και "παντρεμένη" κάρτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.