Ο ομιλος forthnet προκυρηξε 2 θεσεις για το marketing της nova.
επιτελους καταλαβαν οτι αυτοι που εχουν ειναι απαρχαιωμενοι και ασχετοι με τις τρεχουσες αναγκες και υπηρεσιες.
Τσου, διώχνουν τους ακριβούς και παίρνουν πιο "φθηνούς" !!!!!!
Ο ομιλος forthnet προκυρηξε 2 θεσεις για το marketing της nova.
επιτελους καταλαβαν οτι αυτοι που εχουν ειναι απαρχαιωμενοι και ασχετοι με τις τρεχουσες αναγκες και υπηρεσιες.
Ναι ρε παιδια αλλα δεν ειναι αλλαγη ορων συμβολαιου?Εγω δεν υπεγραψα(νομιζω)για παντρεμενες καρτες με συγκεκριμενους δεκτες.
Καλημερα παιδες,ηθελα να ρωτησω κατι, αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.Ειμαι παλιος συνδρομητης(2006),εχω καρτα version kappa,εκανα διακοπη τον 4/2011,σημερα πηρα τηλεφωνο να ξανασυνδεθω και μου ειπανε οτι η καρτα μου εχει ακυρωθει και μου κανουνε δωρο τον καινουργιο αποδικοποιητη με την καινουρια καρτα.ηθελα να ρωτησω αν μπορουνε να το κανουνε αυτο και αν ειμαι υποχρεωμενος να το δεχθω?Μπορω να τους υποχρεωσω να ενεργοποιησουνε ξανα την καρτα μου?
Tι εννοεις οτι εληξε με δικη μου υπαιτιοτητα?ειχα συμβολαιο για ενα χρονο 2006-2007 και μετα μπορουσα να διακοπτω και να επανασυνδαιομαι οταν εγω ηθελα και για οσο διαστημα ηθελα.Τι αλλαξε δηλαδη?
Που μπορω να βρω αυτές τις αγγελίες;
Δύσκολο να τους υποχρεώσεις αλλά πίεσέ τους, όσο μπορείς.Μπορω να τους υποχρεωσω να ενεργοποιησουνε ξανα την καρτα μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.