Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

η φημολογια οτι θα βαρεσει κανονι ισχυει η οχι? να ξερουμε τι θα κανουμε

Last edited by a moderator:

Σαν τι να κάνεις δηλαδή ...

Δεν είπε κανείς για κανόνι, φήμη προσφυγής στο άρθρο 99 αναφέρθηκε.

Re: Νέα για τη NOVA

υπάρχει κάποιο λινκ έστω και για τη φήμη ή έτσι το λέμε μεταξύ μας?

Φήμες πάμπολες. Η εταιρία ωστόσο στέλνει εξώδικα σε όσους αναφέρονται μόνο στο ενδεχόμενο υπαγωγής στο άρθρο 99.
Κατά την άποψη μου (!) η εταιρία ενδεχομένως (!) να έχει μπει σε φάση εξορθολογισμού με στόχο να πουληθεί σε τρίτο (ΟΤΕ, ΑΝΤ1 ή whatever).

Εξ ου ίσως (!) και οι μειώσεις μισθών στους χαμηλόμισθους υπαλλήλους της, οι παραιτήσεις σε διοικητικό επίπεδο, η στασιμότητα σε επίπεδο μετεξέλιξης των τεχνικών υπηρεσιών της και οι πάμπολλες προσφορές που δεν φέρνουν κέρδη (βλ. επίγεια), αλλά στοχεύουν σε "καλό κλείσιμο" του ετήσιου οικονομικού ελέγχου.
Πιο ωραία ακούγεται να έχεις 500 χιλιάδες συνδρομητές (και ας μην πληρώνουν οι 70 χιλιάδες) παρά να έχεις "μόνο" 430 χιλιάδες που πληρώνουν.

Εγώ πάντως περιμένω τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου, που φαντάζομαι θα βγουν τον Δεκέμβριο.
Από τα προηγούμενα δεν έχω καταλάβει να υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, οπότε να δούμε αν έχει αλλάξει κάτι.

Εχω την αισθηση οτι μειωθηκαν καπως οι επαναληψεις στα nc. Δειχνει και πιο παλιες.. Λιγο.. Μην παραξεγηθω κιολας. :-)

Μιλαμε παντα για τον Γερμανικο Οτε , να μην το ξεχναμε αυτο...

ΤΙ σημαίνει αυτό και για μας τους άσχετους;

Και που είναι τώρα ο Διαχειριστής να δείξει την Ίδια Ευαισθησία που έδειξε σε δικό μου σχόλιο;

Η ακολουθούμε δυο μετρα και δυο σταθμά,να το γνωρίζω τουλάχιστον...

Γιατί να τους κάνει τέτοιο δώρο ο ΟΤΕ; Ίσα ίσα με αδύναμο ανταγωνιστή κερδίζει πιο φθηνά μερίδιο

Να ακολουθήσει ο ΟΤΕ το Παράδειγμα της Nova,έτσι όπως είχε συμπεριφερθεί η τελευταία απέναντι στον Alpha Digital...συνεχείς συζητήσεις για εξαγορά,συγχώνευση κλπ κλπ αλλα βασικά περίμενε μονο να φαλιρίσει.Έτσι ακριβώς να κάνει και ο ΟΤΕ.Ότι κανεις,ΟΛΑ σου επιστρέφουν πίσω μια μέρα...Ισχύει και για Εταιρείες πιστεύω

Ο κακός Γερμανικός ΟΤΕ και η πτωχή πλην τίμια και Ελληνική NOVA.

Σαν ταινία με τον Νίκο Ξανθόπουλο ενα πράγμα.

η πτωχή πλην τίμια και Ελληνική NOVA...

Που ξεκίνησε με Ολλανδοεβραίους

και συνεχίζει με Άραβες.

Και κάποιοι Ελληνάρες μας την Παρουσιάζουν για Ελληνικότατη.

Σήμερα όλες οι Εταιρείες είναι Πολυεθνικές,δεν λέει κάτι να αναφέρεσαι σε Χωρα προέλευσης.

Ξεκολλήστε κάποιοι...

Οι φήμες είναι φήμες και δεν βοηθούν τον καταναλωτή να δει τι συμβαίνει. Ίσως και να βγαίνουν και σκόπιμα κάποιες από αυτές. Ασφαλή συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε μόνο με τα επίσημα αποτελέσματα και ανακοινώσεις.

στην εκπομπη total super league σημερα προσεξα δυο τεραστια λογοτυπα της vodafone στο background που τρεις και λιγο εκανε ζουμ η καμερα.

επισης στα τελευταια nova magazine διαφημιζεται πολυ η voda.

ξεκινησε κανα φλερτ?

«Βλέπει» nova ο Γερμανός.. Ενδιαφέρον του Πάνου Γερμανού για τα media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας μετά τη συμφωνία του με τη WIND Hellas έχει στο στόχαστρο τη nova θέλοντας να «παντρέψει» το δίκτυο των καταστημάτων του, την κινητή και σταθερή τηλεφωνία, με τη συνδρομητική τηλεόραση, εκεί όπου η Multichoice Hellas του ομίλου Forthnet έχει τον πρώτο λόγο.

Ως τώρα δεν έχει διατυπωθεί επίσημη πρόταση, ενώ φαίνεται πως αποσύρθηκε από το παιχνίδι ο Β. Ρέστης. Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα: http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=31265

παντός στην εμβόλιμη αγωνιστική έχει φουλ μεταδόσεις του αγγλικού η νοβα από ότι είδα στο πρόγραμμα της γιατι αραγε? ειναι διαφορετικα συμφωνιμενες η μεταδωσεις με του σ/κ με της μεσοβδομαδα αν δειτε εχουν ολα τα νοβασπορτ απο ενα αγωνα του αγγλικου την τεταρτη! εχει 8 αγωνες Live! :O

Και εγώ θέλω να αγοράσω την νόβα... Γίνεται; :flipout:

Για να αγοράσει κάποιος την νόβα, πρέπει να έχει κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από αυτή. Αλλιώς πώς θα την αγοράσει;
Αυτή την στιγμή, τα έσοδα της νόβα είναι τα μισά όλου του υπόλοιπου ομίλου. Η wind με κύκλο εργασιών 3 φορές αυτόν της forthnet πάει και έρχεται. Αλλά ο Γερμανός;
Με τόσα χρέη και μικρότερο κύκλο εργασιών; Πώς θα γίνει;

Μα και τη wind δεν την αγορασε. Εκαναν συμφωνια οτι θα πουλα και σταδιακα θα παρει ενα ποσοστο της.

Κατα την αποψη μου η forthnet πρεπει να στρωθει με ανταγωνιστικα πακετα forthnet nova, μια στατηγικη συνεργασια με hol για κοινες επενδυσεις στη σταθερη και 4play με voda και να συζητησει με τις καλες μας τραπεζες που τωρα θα εχουν χρημα να κοψει τις δοσεις των δανειων.

Να δούμε ποιός θα τη πρωτοαγοράζει αυτή τη παντέρμη τη Forthnet. ο Γερμανός, η Wind, η HoL, η Vodafone. Μόνο τον Βγενόπουλο δεν έχουμε ακούσει ακόμα. ΟΚ, ωραία γκόμενα, δε λέω. Με τις καμπύλες της (Nova), τα πιασίματα (βάση συνδρομητών) και τα μάτια τα ωραία (υποδομές), αλλά όπως έχει διδάξει και η ζωή, πάντα η καλή γκόμενα θα κάνει τους πάντες γύρω να τρέχουν κι αυτή θα αράζει και θα πάει με τον άσχημο που δε περίμενε κανείς

Αλλά ο Γερμανός; Με τόσα χρέη και μικρότερο κύκλο εργασιών; Πώς θα γίνει;
Το ότι ο Γερμανός στην Ελλάδα έχει μόνο τα Public δεν σημαίνει ότι στο εξωτερικό κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Για γκούγκλαρε τους μετόχους και τα κέρδη της P4 Play Poland και θα καταλάβεις

Να δούμε ποιός θα τη πρωτοαγοράζει αυτή τη παντέρμη τη Forthnet. ο Γερμανός, η Wind, η HoL, η Vodafone. Μόνο τον Βγενόπουλο δεν έχουμε ακούσει ακόμα. ΟΚ, ωραία γκόμενα, δε λέω. Με τις καμπύλες της (Nova), τα πιασίματα (βάση συνδρομητών) και τα μάτια τα ωραία (υποδομές), αλλά όπως έχει διδάξει και η ζωή, πάντα η καλή γκόμενα θα κάνει τους πάντες γύρω να τρέχουν κι αυτή θα αράζει και θα πάει με τον άσχημο που δε περίμενε κανείς
Αυτή η γκόμενα ( Νοβα ) με ποιόν ''άσχημο'' θα πάει όμως;

Το ότι ο Γερμανός στην Ελλάδα έχει μόνο τα Public δεν σημαίνει ότι στο εξωτερικό κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Για γκούγκλαρε τους μετόχους και τα κέρδη της P4 Play Poland και θα καταλάβεις

Δεν ξέρω τι κάνει στο εξωτερικό και που είναι οι εκεί ισολογισμοί, βρήκα εδώ τμήμα της ελληνικής εταιρίας: http://cnt.express.gr/isologismoi/data/1224/D419/02704641110.tif
Χρέη ανάλογα με την φόρθνετ, και βραχυπρόθεσμα χρέη τα διπλάσια της φόρθνετ (η φόρθνετ εμφανίζει βραχυπρόθεσμα χρέη τον μισό κύκλο εργασιών της, η olympia development μεγαλύτερα από τον κύκλο εργασιών της). Νομίζω είναι περισσότερο χρεωμένη από την φόρθνετ, και δεν βλέπω πως θα αγοράσει την φόρθνετ.
Ήδη η εταιρία των multirama (Retail-Shopping ΑΕΒΕ) έχει κλείσει δεκάδες καταστήματα.

Αλματώδη ανάπτυξη μεγεθών ανακοίνωσε η πολωνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Play –συμφερόντων Π. Γερμανού. Το 2011 να κατάφερε να υπερβεί τα επτά εκατομμύρια συνδρομητές, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 37%. Παράλληλα ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανήλθε στα 636 εκατομμύρια ευρώ, καταγράφοντας 33% άνοδο σε σχέση με το 2010, ενώ τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 208 εκατομμύρια, σημειώνοντας εκρηκτική αύξηση κατά 108%.

Τον ισολογισμό τον ανάρτησα. Ότι και αν έκαναν οι θυγατρικές, ο όμιλος είχε ζημιές 100 εκ. ευρώ το 2011, και χρωστά 1 και κάτι δις ευρώ.