Νέα για τη Nova

Re: Νέα για τη NOVA

Η σεμνοτυφια κι ο δηθεν αποτροπιασμος μας μαρανε.Λες κι η νοβα νοιαστηκε για τα εκατομμυρια των ανεργων και ...εδινε τσαμπα το πακετο.To συγκεκριμενο καναλι χλευαζε τεραστιο κομματι φιλαθλων κανοντας το ασπρο μαυρο κι εχετε την απαιτηση να τους λυπηθω.Λυπαμαι αλλα εγω υποκριτης δεν ειμαι.Καλα να παθουν...

Ακριβώς η νοοτροπία των μεγάλων της ΝΟΒΑ! :devil-smiley-029:
Αυτοί χέσ..καν για τα παιδάκια που δουλεύουν για ένα κομματι ψωμί και κάνουν δουλειά (όπως τα παιδιά του support εδώ!), έτσι χέσ..κες και εσύ! Έτοιμος για μεγαλομανατζαραίος είσαι! αφού δεν νιώθεις τίποτα για ζωές ανθρώπων που δεν σου φταίνε στην πραγματικότητα! :furious3::beee:

υγ. Συγγνώμη για όλους σας εδώ, που συγχίστηκα και πέρασα μερικά όρια :nounder: ΑΛΛΑ επειδή τυγχάνω άνεργος ξέρω τι ευχή ουσιαστικά ευχήθηκε ο παραπάνω! Μακάρι να μην είναι στην ίδια μοίρα ή να μην βρεθει ή είναι τυπικός ελληναράς!!

Last edited:

Ναι βρε- έτσι είναι.να κλείσουν και οι τράπεζες που μας πίνουν το αίμα,να κλείσουν και τα σουπερμάρκετ που αισχροκερδούν και στο τέλος να φτιάξουμε περισσότερα κτήρια με ΟΑΕΔ,για να χωρέσουμε όλοι...!
Εκπληκτική λογική...

Να δεις τώρα που τα έχασε όλα η NOVA ποσο καλές τιμές θα δίνουν,ποσο ευγενική και ταπεινή θα είναι πάντα για το καλο του καταναλωτή...

Αυτά τα λίγα και ελπίζω να βάλετε μυαλό εκεί στην NOVA γιατί πολύ ψιλά τον αμανέ δεν κάνει...Τα λέμε σε ποσα χρονια δεν ξέρω!

λοιπον
εφερε η νοβα το nova on demand μερικοι γκρινιαζουν(ισως δικαιως λιγες φορες)-αλλοι βριζουν
εφερε η νοβα το nova on the go μερικοι γκρινιαζουν(ισως δικαιως λιγες φορες)-αλλοι παλι βριζουν
προσφερε το πακετο των φιλαθλων που φερνει ολους τους αγωνες του ελληνικου πρωταθληματος
που κατα κυριο λογο παρακολουθουν ολοι οι συνδρομητες στη μιση τιμη25ευ.-αλλοι βλεπουν τον κοκκινο δρακο
και συνεχιζουν το βρισιμο συμπεριλαμβανοντας και τους υπαλληλους της αυτη τη φορα
Εεε...ας ανοιξει ο διαχειριστης ενα νημα για βρισιμο της νοβα να ξενοιασουμε και εμεις οι γκρινιαριδες
δικαιως και αδικως που ομως βλεπουμε καλα και πρωτοποριακα κυριως τιμια βηματα της νοβα

Ακριβώς η νοοτροπία των μεγάλων της ΝΟΒΑ! :devil-smiley-029:
Αυτοί χέσ..καν για τα παιδάκια που δουλεύουν για ένα κομματι ψωμί και κάνουν δουλειά (όπως τα παιδιά του support εδώ!), έτσι χέσ..κες και εσύ! Έτοιμος για μεγαλομανατζαραίος είσαι! αφού δεν νιώθεις τίποτα για ζωές ανθρώπων που δεν σου φταίνε στην πραγματικότητα! :furious3::beee:

υγ. Συγγνώμη για όλους σας εδώ, που συγχίστηκα και πέρασα μερικά όρια :nounder: ΑΛΛΑ επειδή τυγχάνω άνεργος ξέρω τι ευχή ουσιαστικά ευχήθηκε ο παραπάνω! Μακάρι να μην είναι στην ίδια μοίρα ή να μην βρεθει ή είναι τυπικός ελληναράς!!
Φιλε μου ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε κι ολοι μπορει να βρεθουμε καποια στιγμη στην θεση σου αυτες τις εποχες.Κλαιμε για τους πιθανους ανεργους της νοβα και ...καταπινουμε το 1,5 εκατομμυριο των υπολοιπων.Δεν ειδα την νοβα ολα αυτα τα χρονια να κανει καποια ...ιδιαιτερη προσφορα γι'αυτους.Και γιατι να κανει αλλωστε?Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.Αλλα τετοιο κλαμα για μια ιδιωτικη επιχειρηση με κερδοφορια τα περασμενα χρονια δισεκατομμυριων ευρω που οδηγειται απο δικους της λανθασμενους χειρισμους στο κλεισιμο,δεν το περιμενα.Ισως ολοι οι υπολοιποι ανεργοι να ειναι ...δευτερης κατηγοριας και να μην αξιζουν να ασχοληθουμε,παρα μονο ο οδυρμος για μια χουφτα πιθανων μελλοντικων ανεργων ενος προκλητικου συνδρομητικου καναλιου που θεωρουσε ηλιθιους το μεγαλυτερο μερος των φιλαθλων της χωρας προπαγανδιζοντας συνεχως κανοντας το ασπρο μαυρο.Χορτασαμε απο υποκρισια...

ΥΓ.Το πως συνδεθηκε η αλητεια της Νοβα με ...τα σουπερ μαρκετ,πραγματικα με ξεπερασε.Οπως επισης με ξεπερναει το οτι βρεθηκαν ...υπερασπιστες(ελεος!) των τραπεζων!Κατα τα αλλα εγω ειμαι ετοιμος για ...μεγαλομανατζερ!:rolleyes:

επειδη εχεις αποθημενα με την νοβα(και την καθε νοβα)σχετικα με το περιεχομενο της ή την τιμη τους,σου φταινει οι υπαλληλοι της..?
και ποια ειναι η αλητεια της νοβα?σου εστειλε κανεις ραβασακι σπιτι να την πληρωνεις με το ζορι?
τραβα και κανε παραπονα και στην ferrari,γιατι πουλαει 200 χιλιαρικα τα αμαξια της.

αφου εβγαλες αυτο το συμπερασμα απο την αναφορα μου στις τραπεζες και τα σουπερ μαρκετ,εχεις χασει την μπαλα εντελως φιλε μου....

Ξεκολλάτε με τους εργαζόμενους εκεί.Οι πιο πολλοί παλαιοί υπάλληλοι έχουν απολυθεί και έχουν προσληφθεί παιδάκια με 400 ευρώ!Οι άνθρωποι ήταν απαράδεκτοι στους πελάτες τους δε θα είναι στους εργαζόμενούς τους;
Δικαίως πολλοί βγάζουν χολή αφού τελείωσε μια 20ετή τραγωδία.Ελπίζω έστω αργά να βάλουν μυαλό.Τελευταία ελπίδα της εταιρίας να πάρει το καλοκαίρι ότι μένει ελεύθερο.Δηλαδή Ισπανικό,Γερμανικό και κύπελλο Ελλάδος.

καταρχην δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω οσους ευχονται να κλεισει ο μεν ή ο δεν μαλλον εχουν ξεχασει τι σημαινει μονοπωλιο . Τωρα οσο αφορα την ειδηση θελει παντως πολυ προσοχη για οποιους θελουν να βαλουν ή εχουν πακετο με τηλεόραση , το λεω γτ απο την στιγμη που βγηκε η ειδιηση για το τσουλου εχουν βγει κ οι νεες προσφορες του ΟΤΕ με την 24μηνη δεμσευση . Το αναφερω γτ υπαρχει η περιρρεουσα ατμοσφαιρα οτι ο ΟΤΕ πλεον εχει τα παντα το οποιο δεν ισχυει φετος ληγουν αρκετες συμβασεις που εχει κ ο ιδιος με κυριοτερες Ισπανια, Γερμανια , Ιταλια το λεω γτ αν μια στις 100 πανω στο αντιπαλο στρατοπεδο τοτε για μενα χαμενος βγαινει με αυτη την αλλαγη. Οποτε προσοχη ( προσωπικη αποψη παντα ) οτι συμβολαιο κανετε ειτε στους μεν ειτε στους δεν αυτη την στιγμη ή ανανεωση να την κανετε για ενα χρονο μονο ή μεινετε σε αοριστου πληρωνοντας κατι παραπανω για λιγους μηνες μεχρι να δουμε τι θα γινει και με τα υπολοιπα .

Απλά τα πράγματα..Όσοι έκαναν φέτος συμβόλαιο 12μηνο ή ανανέωσαν με τη Νόβα, απλά του χρόνου τέτοια εποχή που αρχίζει και το CL πηγαίνουν στο ΟΤΕ ΤV εάν συμφέρει.Βρισιές δεν χρειάζονται, ποτέ δεν φταίνε οι εργαζόμενοι αλλά σχεδόν πάντα οι διοικήσεις και στην τελική, κανείς δεν ανάγκασε κανένα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που δεν ήθελε. Όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν οι σελίδες!
Υ.Γ: Δεν είμαι εργαζόμενος στη Νοβα ούτε στον ΟΤΕ.

Ναι αλλά μένεις σε περιοχή κοντά στη Κάτζα οπότε θεωρείσαι ύποπτος !!! :Banane0:

Αυτό που έλληνες καταφέρνουν και φανατίζονται και μιλάνε οπαδικά για 2 συνδρομητικές τηλεοπτικές πλατφόρμες πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει σε καμία άλλη χώρα.

Ο καθένας υπογράφει το πακέτο που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του...αν αυτές αλλάζουν αλλάζει και αυτός...δεν ανάγκαζε κανένας κανέναν να πληρώνει 62 ευρώ στην nova παλιά..ούτε σήμερα...το γιατί κάποιοι πρέπει να φανατίζονται είναι πέρα από τις δυνατότητες κατανόησης μου.

Θα συμφωνήσω με τον Backpacker. Άλλωστε αν στη NOVA φερθούν έξυπνα και τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από αυτά τα πρωταθλήματα που έχασαν, τα επενδύσουν σε νέα κανάλια, είτε απλά είτε HD, τότε απλά θα γίνει ανταλλαγή πληθυσμού με τον OTE. Όλοι οι φίλαθλοι θα μαζευτούν στον OTE και όσοι ενδιαφέρονται για κανάλια ποικίλης ύλης θα μαζευτούν στη Nova. Πάλι κερδισμένοι θα βγουν. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδρομητών της NOVA, αν δεν κάνω λάθος, είναι χωρίς τα αθλητικά κανάλια ή τα κινηματογραφικά.

Και μην ξεχνάτε ότι ο ΟΤΕ έχει μια πολύ ασταθές τιμολογιακή πολιτική.

η nova δεν αναγκαζε κανεναν να πληρωνει 60 ευρω ,αλλα στερουσε απο ανθρωπους που δεν ειχαν την οικονομικη ανεση να βλεπουν την ομαδα τους με τις τιμες που ειχε.

η nova δεν αναγκαζε κανεναν να πληρωνει 60 ευρω ,αλλα στερουσε απο ανθρωπους που δεν ειχαν την οικονομικη ανεση να βλεπουν την ομαδα τους με τις τιμες που ειχε.

Έτσι όπως το γράφεις θα νομίζει κανείς ότι τους στερούσε το ψωμί και το γάλα των παιδιών τους. Μιλάμε για συνδρομητική τηλεόραση...είναι υπηρεσία που κατατάσσεται στα είδη πολυτελείας και σεις μιλάτε λες και είναι η ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ και στερούσε βασικά αγαθά με την τιμολογιακή της πολιτική. Σοβαρευτείτε.

@eko13

Έχεις πηγή ότι ο ΟΤΕ έκανε προσφορά στον Παναθηναικό στο μπάσκετ ή το στηρίζεις σε προσωπικές υποθέσεις;

Για το ποδοσφαιρο λεω, οταν εφυγε ο Παναθηναικος απο την Νοβα ζητησε προσφορα απο τον ΟΤΕ και του εδωσε λιγοτερα απο οσα προβλεποταν απο την Νοβα! Την αρνηθηκε, επαιζε δυνατα για ΣΚΑΙ τοτε αλλα απαντησε η Νοβα με νεα αρκετα ικανοποιητικη προταση και εκλεισε ξανα εκει...

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Τι λογικη ειναι αυτη; ελεος...

Μετα απο αυτη την καταντια

Δεν βλεπω λογο να την θελει ακομα ο οτε.

Θα πρεπει αυτα τα εκ.ευρω να τα ριξουν σε φουλ σναβαθμιση ντοκιμαντερ ταινιες νεους διαπομπους με hd καναλια κλπ

Βεβαια αυτη η διαφορα αναμεσα στις προσφορες που ακουγεται σιγουρα κριβει κατι

Λοιπόν προσωπικά εγώ στεναχωρήθηκα για το αποτέλεσμα του Τσαμπιονς Λιγκ. Ο λόγος δεν είναι γιατί είμαι οπαδός της Nova ή του ΟΤΕ (sic) αλλά γιατί είμαι συνδρομητής στην Nova μαζί με τηλέφωνο απεριόριστο και ιντερνετ στα 50 ευρώ. Στον ΟΤΕ όλα αυτά μαζί κοστίζουν σίγουρα 15+ ευρώ. Απλά είναι τα πράγματα τουλάχιστον για μένα διαλέγω ότι με συμφέρει και δεν κάνω συμβόλαια οπαδικά. Ο μόνος που χάρηκε απο αυτήν την έκβαση είναι η γυναίκα μου που πλέον καθημερινές θα μπορεί να βλέπει ταινίες και σειρές κάθε βδομάδα από του χρόνου... Τέλος θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα χαιρέκακα post περί οαεδ είναι τουλάχιστον αισχρά για να μην πω χειρότερη λέξη και πραγματικά λυπάμαι για τον άνθρωπο που τα έγραψε γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα.

Μετα απο αυτη την καταντια

Δεν βλεπω λογο να την θελει ακομα ο οτε.

Θα πρεπει αυτα τα εκ.ευρω να τα ριξουν σε φουλ σναβαθμιση ντοκιμαντερ ταινιες νεους διαπομπους με hd καναλια κλπ

Βεβαια αυτη η διαφορα αναμεσα στις προσφορες που ακουγεται σιγουρα κριβει κατι

μηπως ομως ετσι ειναι και πιο ευκολο να την παρει..?
μεχρι χθες με ch&eur ειχε μια αξια 10,σημερα χωρις αυτα,εχει 5...(?)