algedan
AVClub Addicted Member
- 9 October 2008
- 1,630
Re: Νέα για τη NOVA
Ακριβώς η νοοτροπία των μεγάλων της ΝΟΒΑ! :devil-smiley-029:
Αυτοί χέσ..καν για τα παιδάκια που δουλεύουν για ένα κομματι ψωμί και κάνουν δουλειά (όπως τα παιδιά του support εδώ!), έτσι χέσ..κες και εσύ! Έτοιμος για μεγαλομανατζαραίος είσαι! αφού δεν νιώθεις τίποτα για ζωές ανθρώπων που δεν σου φταίνε στην πραγματικότητα! :furious3::beee:
υγ. Συγγνώμη για όλους σας εδώ, που συγχίστηκα και πέρασα μερικά όρια :nounder: ΑΛΛΑ επειδή τυγχάνω άνεργος ξέρω τι ευχή ουσιαστικά ευχήθηκε ο παραπάνω! Μακάρι να μην είναι στην ίδια μοίρα ή να μην βρεθει ή είναι τυπικός ελληναράς!!
Η σεμνοτυφια κι ο δηθεν αποτροπιασμος μας μαρανε.Λες κι η νοβα νοιαστηκε για τα εκατομμυρια των ανεργων και ...εδινε τσαμπα το πακετο.To συγκεκριμενο καναλι χλευαζε τεραστιο κομματι φιλαθλων κανοντας το ασπρο μαυρο κι εχετε την απαιτηση να τους λυπηθω.Λυπαμαι αλλα εγω υποκριτης δεν ειμαι.Καλα να παθουν...
Ακριβώς η νοοτροπία των μεγάλων της ΝΟΒΑ! :devil-smiley-029:
Αυτοί χέσ..καν για τα παιδάκια που δουλεύουν για ένα κομματι ψωμί και κάνουν δουλειά (όπως τα παιδιά του support εδώ!), έτσι χέσ..κες και εσύ! Έτοιμος για μεγαλομανατζαραίος είσαι! αφού δεν νιώθεις τίποτα για ζωές ανθρώπων που δεν σου φταίνε στην πραγματικότητα! :furious3::beee:
υγ. Συγγνώμη για όλους σας εδώ, που συγχίστηκα και πέρασα μερικά όρια :nounder: ΑΛΛΑ επειδή τυγχάνω άνεργος ξέρω τι ευχή ουσιαστικά ευχήθηκε ο παραπάνω! Μακάρι να μην είναι στην ίδια μοίρα ή να μην βρεθει ή είναι τυπικός ελληναράς!!
Last edited: