vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
Δεν ξέρω τι θα γίνει ατο τέλος, αλλά μαθαίνω ότι γίνονται κινήσεις κάτω από το τραπέζι από μεριάς ΟΤΕ.
Εγώ πάλι πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τους κάνει ένα γερό "κούρεμα" στα χρήματα που τους δίνει και να ρίξει ένα μέρος των χρημάτων σε κάποιο νέο κανάλι ή γενικότερα σε μία αναβάθμιση των υπηρεσίων της, για παράδειγμα να περάσει σε HD κάποια κανάλια από SD (Travel, Animal, κλπ) και φυσικά να καταργήσει το έξτρα 5εύρω των HD. Αρκετό χρήμα έχει ρίξει σε αυτή τη κοπρο-λίγκα...καλησπερα , τωρα που διακοπηκε το πρωταθλημα της superleage η Nova δεν πρεπει να αποζημιωσει τους συνδρομητες της ; ... δηλαδη οσες μερες δεν δειχνει παιχνιδια να υπαρχει καποια εκπτωση ; .
Η αγωνιστική που δε θα γίνει τώρα θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Δεν έχει βάση αυτό που λες.
Δεν θα γινουν αυτα μην τα περιμενεις αν δεν την παρει ο οτε ή η vodafone με την windνα ρίξει ένα μέρος των χρημάτων σε κάποιο νέο κανάλι ή γενικότερα σε μία αναβάθμιση των υπηρεσίων της,
Εγώ πάλι πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τους κάνει ένα γερό "κούρεμα" στα χρήματα που τους δίνει και να ρίξει ένα μέρος των χρημάτων σε κάποιο νέο κανάλι ή γενικότερα σε μία αναβάθμιση των υπηρεσίων της, για παράδειγμα να περάσει σε HD κάποια κανάλια από SD (Travel, Animal, κλπ) και φυσικά να καταργήσει το έξτρα 5εύρω των HD. Αρκετό χρήμα έχει ρίξει σε αυτή τη κοπρο-λίγκα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.