Νέα για τη Nova

Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Εξαιρετικό αυτό το βαρύτιμο έπαθλο, αλλά το μόνο που αξίζει, η υποστήριξη που παρέχουν μέσω φόρουμ όπως εδώ, δεν αναφέρεται στο άρθρο.

Re: Νέα για τη NOVA

Μακαρι... Να βγουν προσφορες 4play και να παρειεστω και καθυστεριμενα μπρος η νοβα. Αν δεν πουληθει δρν θα προσθετουν τιποτα απ´οτι φαινεται

Δεν προκύπτει από πουθενά πως πάει σε vodafone/wind και ο αρθρογράφος το γράφει δίχως να επιχειρηματολογήσει.
Έχει ψωμί πάντως η υπόθεση και οι όποιες αλλαγές δεν θα είναι βραχυπρόσθεσμες.

Δεν ξέρω τι θα γίνει ατο τέλος, αλλά μαθαίνω ότι γίνονται κινήσεις κάτω από το τραπέζι από μεριάς ΟΤΕ.

Σε περίπτωση πού αποκτηθεί τελικά η Nova από τον Οτε τι θα γίνει με τους δορυφόρους και το πρόγραμμα;

Το ερώτημα για μένα είναι τι καθεστώς θα ισχύει και αν μπορεί να υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση από πλευράς μονοπωλίου.

καλησπερα , τωρα που διακοπηκε το πρωταθλημα της superleage η Nova δεν πρεπει να αποζημιωσει τους συνδρομητες της ; ... δηλαδη οσες μερες δεν δειχνει παιχνιδια να υπαρχει καποια εκπτωση ; .

Η αγωνιστική που δε θα γίνει τώρα θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Δεν έχει βάση αυτό που λες.

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

καλησπερα , τωρα που διακοπηκε το πρωταθλημα της superleage η Nova δεν πρεπει να αποζημιωσει τους συνδρομητες της ; ... δηλαδη οσες μερες δεν δειχνει παιχνιδια να υπαρχει καποια εκπτωση ; .
Εγώ πάλι πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τους κάνει ένα γερό "κούρεμα" στα χρήματα που τους δίνει και να ρίξει ένα μέρος των χρημάτων σε κάποιο νέο κανάλι ή γενικότερα σε μία αναβάθμιση των υπηρεσίων της, για παράδειγμα να περάσει σε HD κάποια κανάλια από SD (Travel, Animal, κλπ) και φυσικά να καταργήσει το έξτρα 5εύρω των HD. Αρκετό χρήμα έχει ρίξει σε αυτή τη κοπρο-λίγκα...

Re: Απάντηση: Νέα για τη NOVA

Η αγωνιστική που δε θα γίνει τώρα θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Δεν έχει βάση αυτό που λες.

Ας πούμε ότι εγώ πληρώνω τώρα την συνδρομή μου και η αγωνιστική γίνεται σε δυο μήνες που θα έχει λήξει το συμβόλαιο μου... δίκαιο?

Ας πούμε πως η εξ αναβολής αγωνιστική γίνεται σε 20 μέρες που έχεις συμβόλαιο και η νοβα σου ζητά επιπλέον συνδρομή, αφού σε έχει αποζημιώσει σήμερα.
Με ποιο δικαίωμα θα σου κόψει τώρα και με ποιο θα στα πάρει μετά;

Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

να ρίξει ένα μέρος των χρημάτων σε κάποιο νέο κανάλι ή γενικότερα σε μία αναβάθμιση των υπηρεσίων της,
Δεν θα γινουν αυτα μην τα περιμενεις αν δεν την παρει ο οτε ή η vodafone με την wind

Nέο κανάλι χλωμό να μπεί (για ποιοτικό ξένο μιλώντας) Τα τελευταία χρόνια έχουν αφαιρεθεί κιόλας αξιόλογα κανάλια όπως το MGM, Disney Channel. Αναβάθμιση υπηρεσιών ίσως θα μπορούσε να γίνει σε συνδυασμό με μείωση τιμών. Πρώτη μείωση σίγουρα θα μπορούσε να είναι η επιπλέον χρέωση των HD καναλιών (δεν ξέρω αν είναι η μόνη πλατφόρμα, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι από τις ελάχιστες πού έχουν απομείνει και χρεώνουν έξτρα τα HD κανάλια) σε συνάρτηση με αφαίρεση των sd εκδόσεων των NC1, NC2, NS1, NS2, ESP1 και τα αντίστοιχα sd κανάλια με ντοκιμαντέρ και μετατροπή όλων των αθλητικών καναλιών σε HD.

Προσθήκη ποιοτικών ξένων διοργανώσεων ώστε να έχει νόημα η μετατροπή των αθλητικών κανάλιών σε HD. (όπως τα αγγλικά κύπελλα, πρωτάθλημα Βραζιλίας, Αργεντινής, Ολλανδίας, HΠΑ στο ήδη υπάρχον γαλλικό των οποίων οι αγώνες να μεταδίδονται σε HD) Από κει και πέρα αν πάρει το ελληνικό κύπελλο και κάνα άλλο ακόμη για να μπολιάζει με ποδόσφαιρο το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα, κάνει και μία γενική μείωση τιμών στα πακέτα, άσχετα από την Forthnet θα μπορεί να σταθεί έως το 2017 πού έχει την Σούπερ Λιγκ, η οποία καλώς η κακώς είναι ο πυλώνας της.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη NOVA

Εγώ πάλι πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τους κάνει ένα γερό "κούρεμα" στα χρήματα που τους δίνει και να ρίξει ένα μέρος των χρημάτων σε κάποιο νέο κανάλι ή γενικότερα σε μία αναβάθμιση των υπηρεσίων της, για παράδειγμα να περάσει σε HD κάποια κανάλια από SD (Travel, Animal, κλπ) και φυσικά να καταργήσει το έξτρα 5εύρω των HD. Αρκετό χρήμα έχει ρίξει σε αυτή τη κοπρο-λίγκα...

Η ρητρα για την μη διενέργεια των αγώνων ειναι 2 εκ. (το minimum)

Να μην γίνουν καθόλου στην αγωνιστική σεζόν ή σε περίπτωση αναβολής;