Νέα για τη Nova

Φίλε χρόνια τώρα σκας και τρώγεσαι με τη Nova.
Εγώ είχα μέχρι πριν ένα μήνα και τα δύο αλλά διέκοψα τη nova γιατι τα 27,5 ευρώ για το full pack μου φαίνονταν πια πολλά.Το momentum δείχνει ote ειδικά με την προσφορά των 15 ευρώ που παίζει και πήρα σε 12μηνη ανανεώση είναι ασυναγώνιστη.

Το Chelsea-Arsenal σε HD ήταν.

ΟΚ ήταν η εικόνα για HD.

Δεν θα την έλεγα καλή, αλλά βλεπόταν άνετα.

Μάλλον σας μπέρδεψε ο φωτισμός επειδή ο αγώνας γινόταν μεσημέρι.

NOVA: Αγωγή μείωσης τιμήματος σε Super League

Από τα τέλη Ιουλίου η NOVA είχε προαναγγείλει νομικές ενέργειες και... δικαστήρια με την Super League.**Η Forthnet παρατηρώντας την ολοένα και μειούμενη αξία του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είχε κάνει τις... κρούσεις της για το θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης.

*

Υπενθυμίζεται πως από την άνοιξη του 2016 κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, που αποσκοπούσαν στη βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας και άρα της εμπορικής αξίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Forthnet θεωρεί πως*όλο αυτό το διάστημα, εξάντλησε τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Υποχρεώθηκε*έτσι*στην κατάθεση αγωγής μείωσης του τιμήματος της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης. Στην κίνησή της αυτήν, στηρίχθηκε στη μελέτη ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα ο οποίος έλαβε υπ’ όψιν του όλες τις παραπάνω δυσχερείς οικονομικές συνθήκες αλλά και τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα της προηγούμενης διετίας στην λειτουργία του Συνεταιρισμού. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που έχει αναλάβει η διοίκηση της εισηγμένης με στόχο την αναδιάρθρωση του κοστολογικού μοντέλου της εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μειωμένα έσοδα που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην χαμηλή εμπορική απόδοση της Super League.*

http://www.gazzetta.gr/football/article/1121516/nova-agogi-meiosis-timimatos-se-super-league

Τελικά δεν πάνε καλά τα πράγματα, αν έχεις μείωση κατά 10% στο 3play και πέφτεις στους 296000 ενώ ίδια περίπου και στην μόνο ΝΟΒΑ -8% και 423000. Δεν ξέρω αλλά μάλλον άρχισε η τελική κατρακύλα της ΝΟΒΑ , κρίμα! Επίσης δεν είναι σίγουρη συνεργασία με ΖΤΕ γιατί λέει : "υπέγραψαν το Μάιο του 2017, Σύμφωνο Συνεργασίας με την Shanghai Gongbao Business Consulting Co. Ltd και την KaiXinRong Group Co. Ltd, προκειμένου να διερευνήσουν επιχειρηματική συνεργασία για την χρηματοδότηση αυτού του δικτύου οπτικών ινών." δηλαδή δεν είναι σίγουρη!

Ξανά κρίμα!

πηγή : http://www.typologies.gr/ta-apotelesmata-tou-a΄examinou-2017-tis-forthnet/

η NOVA λεει μ...ς . Εχει υπογραψει μια συμβαση στην ο[οια δεν αναφερεται ουτε μειωση ομαδων, ουτε αλλαγη μορφης στα PLAYOFF και κατηγορει της ομαδες. Πολυ σωστα οι ομαδες τις κανανε εξωδικο που αναφερουν οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ αλλαξει τιποτα στους ορους συμβασης με την NOVA αρα δεν εχουν καμμια ευθηνη. Νομιζω οτι αυτο που κυκλοφορει πια περι λουκετου της NOVA εχει βασει

Ελεος πια
Ειπα να κανω μια διακοπη αυτες τις μερες στα ποστ μου αλλα δεν αντεχω
Ενας την λυπαται ,αλλος την βριζει ,καθε μηνας που περνα μπαινει λουκετο
Τελικα πρεπει μονος μου να γραφω τα θετικα της νοβα και ναμαι ευχαριστημενος
μεχρι τωρα απο τις προσφερομενες υπηρεσιες της εν συγκρισει με τις τιμες της
καθως και την λυση των οποιων προβληματων που παρουσιαστηκαν;
Και αν επιτρεπεις στην προσωπικη αναφορα tiniakos που μου θυμισες τα παλια σου
ποστ με τον sakels αυτη η τιμη των 15ευ.που πηρες για 12μηνες ξερεις πολυ καλα
ποσο θα ανεβει σε τυχον μονοπωλιο-καλα 50,60ευρω
Παω διακοπες.Αν τυχον δειτε καποιον να φορα μπλουζακι και σαγιοναρες της νοβα
σε καμμια παραλια θαμαι εγω...

Πιθανόν να ανέβει στα 50 ευρώ αλλά δε θα ακολουθήσω, όπως δεν ακολούθησα τότε τη nova.
Λύσεις υπήρχαν και τότε, υπάρχουν και τώρα,όσο είναι σε λογικές τιμές η συνδρομή δεν υπάρχει λόγος να τις αναζητήσουμε.
Φίλε μου πότε δεν υποστήριξα κάτι για το οποίο το πληρώνω, ούτε nova, ούτε apple, ούτε τόσα άλλα που υπερασπιζονται μερικοί με σθένος λες και έχουν μετοχές.

Εχει υπογραψει μια συμβαση στην ο[οια δεν αναφερεται ουτε μειωση ομαδων, ουτε αλλαγη μορφης στα PLAYOFF και κατηγορει της ομαδες.

Απο που προκυπτει αυτο;
Υπαρχει καπου ανηρτημενη η επισημη συμφωνια με τις λεπτομερειες της;

ΥΓ 1: Υπαρχει γενικα εταιρια που υπογραφει συμφωνιες χωρις ρητρες;
ΥΓ 2: Οχι.

Απο που προκυπτει αυτο;
Υπαρχει καπου ανηρτημενη η επισημη συμφωνια με τις λεπτομερειες της;

ΥΓ 1: Υπαρχει γενικα εταιρια που υπογραφει συμφωνιες χωρις ρητρες;
ΥΓ 2: Οχι.

Μα ακριβως αυτη την συμφωνια επικαλειται η SUPERLING. Εαν υπηρχε συμφωνια εδω και 3 χρονια για μειωση των ομαδων θα την ειχε αφησει;

Ελεος πια

Και οταν δημιουργηθηκε ο OTETV επεσαν οι τιμες;

Αν θυμαμαι ανεβηκαν.

Μπερδευουμε το θεμα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ. Στην τηλεφωνια οι εταιρειες εχουν ιδιο προϊον ενω στην τηλεοραση διαφορετικο. Η μια δειχνει ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ η αλλη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ SUPERLIGA. Ετσι σε ξεσκιζουν και οι δυο αναλογα σε τι εισαι FAN. Εαν εισαι δε και στα δυο ...κλαψτα

Μα ακριβως αυτη την συμφωνια επικαλειται η SUPERLING. Εαν υπηρχε συμφωνια εδω και 3 χρονια για μειωση των ομαδων θα την ειχε αφησει;

Το θεμα ειναι τι εχει συμφωνηθει επισημα, κι οχι τι επικαλειται η Super League (ή η Nova).

Εν τελει, τις λεπτομερειες της επισημης συμφωνιας, τις ρητρες κτλ δεν τις γνωριζουμε, οποτε δεν μπορουμε να βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα αν η Nova λεει μαλ***ες ή οχι.
Και μονο που καποιοι ιδιοκτητες ομαδων εμφανιζονται να ψαχτηκαν, αυτο κατι λεει (οτι ενδεχομενως η Nova πιεζει μεσω καποιας ρητρας).

Τα αποτελέσματα 1ου 6μήνου 2017 είναι να σε πιάνει η καρδιά σου. Τρομερός κατήφορος.

Ελεος πια

Τι γράφεις; Πραγματικά, τι γράφεις;

Κατάντησαν μια εταιρία που είχε ένα κύρος σε χειρότερη κατάσταση από τη Wind. Έχει χρηματικά διαθέσιμα 1,8 εκ (!!!) και συζητάμε για δικαιώματα, 250 εκ χρέος που έχει πάρει waiver προς στιγμήν και παρ αυτά παρουσίασε αυξημένες ζημιές, στα 20εκ ζημιά για το πρώτο εξάμηνο.

Αυτά όλα είναι αποτέλεσμα ενός απαράδεκτου management, ενός management που παρότι δεν είχε κέρδος από την τηλεφωνία που ήταν και είναι κάτω του κόστους αποφάσισε να ρίξει τις τιμές της τηλεόρασης σε επίπεδα που δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Για να ανατραπεί λίγο η κατάσταση πρέπει αφενός να βάλουν αρκετά χρήματα οι μέτοχοι ώστε να υπάρχει οικονομικό περιθώριο για να διατηρήσει τα δικαιώματα που έχει στην tv κάνοντας ταυτόχρονα επενδύσεις στη σταθερή και πουλώντας πακέτα σε τιμές που θα αποδίδουν κερδοφορία. Απλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ανταγωνιστείς τον ΟΤΕ σε ποιότητα υπηρεσιών. Εάν δεν το κάνουν, βραχυπρόθεσμα θα δημιουργηθεί πρόβλημα σε σημείο να κλείσει ή να συγχωνευτεί.

Το 17-18 θα είναι νομίζω καθοριστικός χρόνος. Ήδη απόχαιρετουμε την cyta (μάλλον σε wind) και θα μείνει μόνο η Forthnet.

Και τέλη 17 θα βγάλει η wind τηλεόραση.
Τώρα η wind με 33% στη Forthnet γιατί δεν το εκμετάλλευεται είναι αξιοπερίεργο...

@ sakels
μάλλον γιατί μπορεί να περιμένει να "πέσει σαν ώριμο φρούτο", μόλις κουραστούν να βάζουν οι υπόλοιποι μέτοχοι-τράπεζες θα αγοράσει "κοψοχρονιά" τις υπόλοιπες μετοχές και τότε θα έχει όλόκληρη την ΝΟΒΑ. Οπότε μπορεί να κάνει τυχόν επενδύσεις (εφόσον ακόμα υπάρχει ΝΟΒΑ-forthnet). Γιατί να κάνει τώρα; για να κερδίσουν με τα δικά της λεφτά και οι υπόλοιποι που έφεραν σε αυτή την κατάσταση την ΝΟΒΑ;

@kataras
εμείς πληγωνόμαστε που μια εταιρεία πρωτοπόρος στο ίντερνετ και στην δορυφορική κατάντησε έτσι και λέμε την πίκρα μας. Τώρα εσύ αν σαν fanboy παθιάζεσαι τόσο δεν φταίμε να μας προσβάλεις με την ειρωνία σου !!!
Καλές παραλίες με τις σαγιονάρες σου!!!

υγ. 12 χρόνια συνδρομητής, πρώτα 2play μετά 3play.

Last edited:
Πάντως υπάρχει αναμονή από τις τράπεζες που στην ουσία είναι ιδιοκτήτες πλέον. Περιμένουν κάτι για να κάνουν κάτι άλλο μου δεν ξέρω.

Πάντως 4 παροχος νομίζω πως χωράει. Αλλιώς πάμε σε συγχώνευση (προς wind το κόβω)

Πιθανό το κόβω! η wind μάλλον θα γίνει η "Τραπεζα Πειραιώς" του τηλεπιοικινωνιακού τομέα. :frusty:

Κούγιας: «Πώς θα πάρει ματς η ΕΡΤ;»

Δύσπιστος αναφορικά με την παραχώρηση αγώνων από τη NOVA στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, τονίζοντας πως το συνδρομητικό κανάλι θα αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σε περίπτωση που δώσει αγώνες στη δημόσια τηλεόραση. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα της ΕΠΟ, στις χορηγίες της Super League, αλλά και στο φετινό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η*NOVA*διαφημίζει το πρωτάθλημα και λέει ότι έχει την αποκλειστικότητα, άρα πώς θα δώσει 30 ματς στην ΕΡΤ; Όσοι είναι συνδρομητές*NOVA*μπορούν να την καταγγείλουν ότι τους εξαπάτησε, γιατί σου λέει, εγώ πλήρωσαν να βλέπω αποκλειστικά όλους τους αγώνες, γιατί τους δίνεις εκεί; Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου. Το αποσκοπούν σκοπίμως ότι θα δώσουν αγώνες στην ΕΡΤ και δεν το αναφέρουν στη διαφήμιση που παίζει στο κανάλι τους ανά μισή ώρα. Τότε λοιπόν, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την συνδρομητική τηλεόραση, η οποία (FORTHNET) πήρε ομολογιακό δάνειο 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα, χρησιμοποιώντας τη σύμβαση με τη*Superleague, αφού έχει τα δικαιώματα έως το 2019. Πέρυσι είχε ακαθάριστα έσοδα 124 εκατομμύρια ευρώ και αυτά είναι πολλά λεφτά…».

http://www.gazzetta.gr/football/article/1121792/koygias-pos-tha-parei-mats-i-ert

Αυτό γιά τους φίλους που λένε ότι δεν έχουμε δικαίωμα οι συνδρομητές να φύγουμε.