ο οτε παιζει χωρις αντιπαλο.και τη superleague αν ηθελε θα την ειχε παρει,αλλα εκει που εχει καταντησει τι να τη κανει;
οποτε οτι δεν θελει ο οτε το παιρνει η nova,ετσι παει.
Ενώ στα ντοκ που δεν είναι θέμα ανταγωνισμού είδαμε τι γίνεται. Ύπνος
Μού κάνει εντύπωση πού δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο davinci ακόμα.Το λέω αυτό γιατί συνήθως ότι γράφει είναι έγκυρο.
Καλησπέρα σε όλους, είμαι απο το πρωί σε οικογενειακές υποχρεώσεις. Γενικά πρόκειται για μεγάλη νίκη για την Cosmote TV. "Έκλεισε" και τις δύο διοργανώσεις αποκλειστικά στο πακέτο της πεταγοντας εκτός την ΕΡΤ. Όποιος θέλει πλέον να δει Champions η Europa League (που γίνεται πιο ελκυστικό για τις ελληνικές ομάδες) η πάει σε καφετέρια η βάζει Cosmote tv. Θα υπήρχε πρόβλημα εαν έχανε κάτι απο αυτά. Υπάρχει ικανοποίηση γενικά για την εξέλιξη στον ΟΤΕ.Μού κάνει εντύπωση πού δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο davinci ακόμα.Το λέω αυτό γιατί συνήθως ότι γράφει είναι έγκυρο.
Υπερβολές...δηλαδή ο ΟΤΕ δεν θέλει την Euroleague???Ήμουν σχεδόν σίγουρος για αυτή την εξέλιξη , δυστυχώς για τι Nova ότι πραγματικά θέλει ο ΟΤΕ δεν μπορεί πια να το αποκτήσει.
Υπερβολές...δηλαδή ο ΟΤΕ δεν θέλει την Euroleague???
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.