Νέα για τη Nova

ανουσια.αντι να παιξει δηλαδη μια ταινια στο novacinema1 η στο 2 θαπαιξει στο novastars και αυτο θεωρειται προσθηκη?

Αυτό το pop up κανάλι δεν έχει κανένα νόημα διότι τις ταινίες αυτές μπορούν να τις δείχνουν τα nc3 nc4 που δεν είναι καν 24ωρα

Δυστυχώς μάλλον χάθηκε το champion league,όχι βέβαια οτι περιμέναμε κάτι άλλο!!
Στη COSMOTE TV Το Champions League Και Το Europa League

Σύμφωνα με πληροφορίες η TEAM ανανέωσε τη συμφωνία με τη Cosmote TV για *τρια χρόνια για τη μετάδοση του Champions League και Europa League.

Πηγή :Τυπολογιες

Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενη εξέλιξη. Οι περισσότεροι συνδρομητές άλλωστε έχουν το αθλητικό πακέτο λόγω του ελληνικού πρωταθληματος για να βλέπουν την ομάδα τους (κατά τη γνώμη μου πάντα). Θεωρώ ότι η νόβα θα τα δώσει όλα πλέον για να δείχνει το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά το 2019 (αν και είναι σχετικά νωρίς να μιλήσουμε για αυτό καθώς μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το ιδιοκτησιακό).

Έκανε μια προσφορά για τα μάτια που λένε.Εδώ δεν μπορεί να βάλει ένα κανάλι ντοκιμαντέρ το champions League την μάρανε.

ο οτε παιζει χωρις αντιπαλο.και τη superleague αν ηθελε θα την ειχε παρει,αλλα εκει που εχει καταντησει τι να τη κανει;
οποτε οτι δεν θελει ο οτε το παιρνει η nova,ετσι παει.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

ο οτε παιζει χωρις αντιπαλο.και τη superleague αν ηθελε θα την ειχε παρει,αλλα εκει που εχει καταντησει τι να τη κανει;
οποτε οτι δεν θελει ο οτε το παιρνει η nova,ετσι παει.

Στη σωστή τιμή δεν νομίζω να έλεγε όχι ο οτε, μην κρίνεις από το θέαμα που προσφέρει. έχει κοινό, ο έλληνας ούτω σι άλλος δεν θέλει θέαμα, να κερδίζει η ομάδα του θέλει, η nova γιατί νομίζεις έχει 400.000+ συνδρομητές για τα όμορφα ματια της

Ενώ στα ντοκ που δεν είναι θέμα ανταγωνισμού είδαμε τι γίνεται. Ύπνος

Οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι δυσανάλογες της κατάστασης. Μέχρι να γίνει -εάν γίνει- εξαγορά είναι προφανές το ότι με τα ιδία κεφάλαια, λόγω απουσίας αυτών, δεν μπορεί να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο πρόγραμμα. Για τη Superleague, ήθελε δεν ήθελε ο ΟΤΕ η τελευταία ανανέωση έγινε χωρίς διαγωνισμό, επέκταση της συμφωνίας επί της ουσίας.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά πιστεύω ότι από το σύνολο των συνδρομητών ένα πολύ μικρό ποσοστό έχει nova για συγκεκριμένο περιεχόμενο, οι περισσότερες συνδρομές είναι μέρος των bundles που επί της ουσίας έδιναν δωρεάν το start pack.

Για τα της εξαγοράς, αυτός που θα κάνει το βήμα, θα πρέπει επί της ουσίας να αναβαθμίσει -γρήγορα- όλο το δίκτυο κορμού και να καταφέρει να μπει έστω με χονδρική εκμίσθωση στα NGA. Αυτή τη στιγμή απλά δεν είναι έτοιμη και όσο καθυστερεί σε συνδυασμό με τη πολύ γρήγορη ενεργοποίηση καμπινών, χάνει κόσμο.

'' Οσον αφορά τη Forthnet, οι τράπεζες φέρονται αποφασισμένες να στηρίξουν την επιχείρηση και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν νέα κεφαλαιακή ένεση στην εταιρεία, ύψους 30 εκατ. Η «ένεση» αυτή αναμένεται να συντελεστεί σταδιακά μέχρι το τέλος Μαρτίου, οπότε θα έχει εξευρεθεί και ο επενδυτής που θα αναλάβει το 32,8% των μετοχών της εταιρείας. Πηγές προσκείμενες στις πιστώτριες τράπεζες ανέφεραν ότι με τις κινήσεις αυτές οι πιστώτριες τράπεζες επιχειρούν να διατηρήσουν μέρος της αξίας της επιχείρησης, που προέρχεται από τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και το αποκλειστικό περιεχόμενο (Super League, Euroleage κ.ά.)"

http://www.kathimerini.gr/938077/ar...a-ert-gia-tis-metadoseis-toy-champions-league

Μού κάνει εντύπωση πού δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο davinci ακόμα.Το λέω αυτό γιατί συνήθως ότι γράφει είναι έγκυρο.

Και τι λέει αυτό πέραν από το ότι δεν υπάρχει κεφαλαιακή επάρκεια ούτε για την κάλυψη των βασικών εξόδων πόσο μάλλον για αύξηση αυτών;

Η επόμενη ήττα μάλλον είναι το Netflix και η μεθεπόμενη η discovery. Για ποντάρετε χαχα

Καλησπερα σε ολους. Εχω το σπορ πακετο προπληρωμενο . Εκανα προσφατα ανανεωση για 2 χρονια. Εχω προπληρωσει ολο τον 1ο χρονο. Απο 1 Δεκεμβριου εχω δωρεαν ολα novacimena για το μηνα Δεκεμβριου. Ολα καλα μεχρι σημερα που ειναι ολη μερα κλειδωμενα. Μηπως γνωριζει κατι καποιος ? Στο μηνυμα που μου ειχαν στειλει ελεγαν για ολο το μηνα δωρεαν γιατι μετα απο 10 μερες τα εκλεισαν?

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Μού κάνει εντύπωση πού δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο davinci ακόμα.Το λέω αυτό γιατί συνήθως ότι γράφει είναι έγκυρο.
Καλησπέρα σε όλους, είμαι απο το πρωί σε οικογενειακές υποχρεώσεις. Γενικά πρόκειται για μεγάλη νίκη για την Cosmote TV. "Έκλεισε" και τις δύο διοργανώσεις αποκλειστικά στο πακέτο της πεταγοντας εκτός την ΕΡΤ. Όποιος θέλει πλέον να δει Champions η Europa League (που γίνεται πιο ελκυστικό για τις ελληνικές ομάδες) η πάει σε καφετέρια η βάζει Cosmote tv. Θα υπήρχε πρόβλημα εαν έχανε κάτι απο αυτά. Υπάρχει ικανοποίηση γενικά για την εξέλιξη στον ΟΤΕ.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήμουν σχεδόν σίγουρος για αυτή την εξέλιξη , δυστυχώς για τι Nova ότι πραγματικά θέλει ο ΟΤΕ δεν μπορεί πια να το αποκτήσει.

Ήμουν σχεδόν σίγουρος για αυτή την εξέλιξη , δυστυχώς για τι Nova ότι πραγματικά θέλει ο ΟΤΕ δεν μπορεί πια να το αποκτήσει.
Υπερβολές...δηλαδή ο ΟΤΕ δεν θέλει την Euroleague???

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Υπερβολές...δηλαδή ο ΟΤΕ δεν θέλει την Euroleague???

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως να μην τον ενδιαφέρει. Λεω ίσως.