Νέα για τη Nova

Παιδιά γράφεται πάντως ότι έχει συμφωνήσει με 12 ομάδες από τις 16 οπότε θα έχει μεγάλο ποσοστό πάλι.. Οι υπόλοιπες (με μικρό εμπορικό ενδιαφέρον) προσωπική μου άποψη πάντα θα καταλήξουν σε καμιά ερτ... Η σε κανένα ιντερνετικό σαιτ

Αυτό το έχεις διαβάσει από κάνα έγκυρο site και προκύπτει από ρεπορτάζ η από το τι συζητείτε από εδώ και από εκεί στα διάφορα fora?

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια λέγονται για την κεντρική διαχείριση, και καταντάει και κουραστικό.
Που θα τα βρούνε αυτά τα χρήματα έστω και μειωμένα δεν ξέρω.

Όποιο πρόβατο φεύγει από το μαντρί το τρώνε οι λύκοι.

Λέω τώρα εγώ.

αν ισχυει μικρο το κακο και οντως θαναι σωστη κινηση απο nova.κατι τετοιο παντως ακουγονταν να γινει κ φετος.να οαρει καοοιες μικρες η ερτ.

Παιδιά γράφεται πάντως ότι έχει συμφωνήσει με 12 ομάδες από τις 16 οπότε θα έχει μεγάλο ποσοστό πάλι.. Οι υπόλοιπες (με μικρό εμπορικό ενδιαφέρον) προσωπική μου άποψη πάντα θα καταλήξουν σε καμιά ερτ... Η σε κανένα ιντερνετικό σαιτ

Αν εχει οντως συμφωνησει με 12 ομαδες συν τον ΠΑΟΚ που εχει ηδη συμφωνια απομενει μονο μια ομαδα που δεν εχει συμφωνησει και οι δυο ομαδες που θα ανεβουν απο τη β εθνικη. Παντως καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι και να μην βγαζουμε συμπερασματα απο αυτα που γραφονται τουλαχιστον μεχρι τις 20/2 που το πρωταθλημα εχει ΔΣ για το συγκεκριμενο ζητημα και σιγουρα θα βγει καποιο συμπερασμα για τις προθεσεις των ομαδων.

"Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20/02/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.​
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Τηλεοπτικά Δικαιώματα: Το από 12/2/2018 έγγραφο της Forthnet – Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των επόμενων ενεργειών του συνεταιρισμού.​
2/ Συζήτηση & λήψη απόφασης για πρότασή μας για το Κύπελλο Ελλάδος.​

Κάποιο Link έχεις να μας δώσεις??

Προφανως θα εννοει το παρακατω ο φιλος bagtzim :

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έως και 12 ΠΑΕ φέρεται να έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Nova, με διετή και τριετή συμβόλαια.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλά έως τώρα, δεδομένα όμως σε αυτές τις 12 δεν υπάγεται η ΠΑΕ Λάρισα.

Και δεδομένα στη Nova θα παίζει, έως το 2018-19, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που υπέγραψε διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2017, για τα εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, των φιλικών προετοιμασίας αλλά και όσων ευρωπαϊκών αγώνων (στα προκριματικά) είναι εκτός κεντρικής διαχείρισης!

http://www.sport24.gr/football/ella...h-mera-xwris-kentrikh-diaxeirish.5075417.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλημέρα,

Προσωπικά προσανατολίζομαι στον παροπλισμό του καναπέ μου, κι επιστροφή στα γήπεδα μέσω εισιτηρίου διαρκείας.
Εκεί σίγουρα δεν θα συναντήσω "παπατζήδες", να μου αρνηθούν την είσοδο και θα χαρώ ότι και όποια έχω πληρώσει.....

Και σε αυτή την περίπτωση όμως, τα μισά ματς θα δεις μόνο (τα εντός έδρας), οπότε δεν έχει διαφορά από το να πάρει η Nova την αγαπημένη σου ομάδα (όπου πάλι θα βλέπεις τα εντός έδρας, αλλά και τα εκτός έδρας με τις ομάδες που θα κλείσει).

Θα κλαψουν μανουλες με τα τηλεοπτικα εφετος στις ομαδες. Αυτο ομως θα ειναι καλο για το Ελληνικο ποδοσφαιρο γιατι οι ομαδες θα αρχισουν παλι να στηριζονται στα εισιτηρια τους. Ετσι για να τα αυξησουν θα αποφασισουν ΣΟΒΑΡΑ να διωξουν τους ΚΑΦΡΟΥς απο τα γηπεδα τους για να πηγαινουν οι υγιεις οπαδοι τους.

Το άρθρο του sportfm αναιρεί το άρθρο του sport24.
Δεν μπορεί σύμφωνα με το sport24 12 ομάδες να έχουν συμφωνήσει ήδη με τη Nova και ταυτόχρονα σύμφωνα με το sportfm να φέρονται να έχουν γίνει απλά κάποιες πρώτες προσεγγίσεις από Nova με χρήματα λιγότερα από τα μισά σε σχέση με φέτος.
Αν ισχύει αυτό που λένε στο sportfm, ότι δηλαδή οι 12 μικροί της Super League θα σχηματίσουν ένα κοινό «μπλοκ» με συγκεκριμένες απαιτήσεις τα πράγματα περιπλέκονται πολύ.
Το πακέτο που έχουν έχει 360 αγώνες από τους 480 αγώνες της Superleague (το 75% των αγώνων του πρωταθλήματος).
Έχουν μάλιστα στο πακέτο τους, σχεδόν τους μισούς αγώνες από τους μεγάλους, και του Ολυμπιακού, και του Παναθηναικού, και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Όποια πλατφόρμα θεωρεί είτε η Nova, είτε η Cosmote, είτε η Vodafone, είτε η Wind ότι το πακέτο αυτό θα το πάρει κάτω από 10 εκατομμύρια δεν νομίζω ότι θα το πετύχει. Καλύτερα να κάνουν δικό τους κανάλι, Super League TV, με τόσους αγώνες που έχουν στη διαθεσή τους.
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν πιστεύω στη συνέλευση στις 20 Φεβρουαρίου.

απο τα διαφορα site οι τιμες ειναι στο περιπου

παλια 40εκ.

η sl ζητησε 34

η nova ειπε 30

o otetv 20.

ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του που περιπου ειναι μιαλογικη τιμη

απο τα διαφορα site οι τιμες ειναι στο περιπου

παλια 40εκ.

η sl ζητησε 34

η nova ειπε 30

o otetv 20.

ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του που περιπου ειναι μιαλογικη τιμη

Η πτώση από 40 σε 34 και 30 δεν είναι φυσιολογική όταν δεν περιλαμβάνει μέσα τον ΠΑΟΚ;
Αυτό το 20 εκατόμμυρια πρόταση της Cosmote δεν το πίστεψα ποτέ. Δεν έχουν μπει ποτέ στη διαδικασία διαπραγματεύσεων όταν υπάρχουν ενεργά συμβόλαια, νομίζω ήταν παιχνίδια της superleague ότι και καλά υπήρχαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Ο Τζαμάζ για το συγκεκρίμενο δήλωσε κάποιες μέρες πριν.

Συνάμα, διευκρίνισε κάτι που είχε αναφέρει η στήλη προ μηνών: ότι "ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τα δικαιώματα της Super League παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν" και σημείωσε μάλιστα ότι και τα ποσά που είχαν γραφτεί τότε, τον Αύγουστο του ’17, ήταν πολύ μικρά για να είναι αληθή για ένα μέγεθος της τάξης της Cosmote TV.

http://www.sport24.gr/media/ti-leei-h-cosmote-tv-gia-ta-dikaiwmata-ths-super-league.5076283.html

Last edited:
καλα ο οτε δεν ανανεωσε την discovery για ελαχιστα ποσα σε σχεση με αυτα. δεν ειναι της λογικες οσα θες σου δινω. αυτο εχει φανει εως τωρα.

πρεπει ναχουν αρχισει τα οργανα απο την μητρικη προς τον τσαμαζ για την μεγαλη χασουρα της τβ

καλα ο οτε δεν ανανεωσε την discovery για ελαχιστα ποσα σε σχεση με αυτα. δεν ειναι της λογικες οσα θες σου δινω. αυτο εχει φανει εως τωρα.

Ποια είναι τα ποσά για την discovery;