Νέα για τη Nova

Ολοι στα κολπα ειναι.Και η nova ηταν υποχρεωμενη απο τον Νομο να εκπεμπει απο την πλατφορμα ενα καναλι ελευθερο,εκτος απο το Καναλι της Βουλής(οπως εκανε ο Οτε με το 4Ε),και οπως θυμουνται οι παλιοι αυτη την υποχρεωση την καλυψε εκπεμποντας το...κινεζικο CCTV .Ενδιαφερων Καναλι για τους απανταχου Ελληνες δε λεω

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Γιατι ηταν παρανομο το αποκλειστικο συμβολαιο; Νομιζω οτι ισχυει παντου να υπαρχουν αποκλειστικες συμφωνιες νομιμοτατα για ενα διαστημα πριν διατεθει σε ολους ενα περιεχομενο. Ας μην πληρωνε ο ΟΤΕ ή ας μην ειχε αναπτυξει τετοια συνδρομητική βαση και θα βλεπαμε κατα ποσο θα εκαναν αυτα τα κολπα τα ιδιωτικά επιγεια.

Ήταν παράνομο γιατί έτσι έκρινε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Αν ήταν νόμιμο δεν θα υπήρχε τρόπος να το σπάσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Αποκλειστικές συμφωνίες σε ελεύθερα κανάλια δεν υπάρχουν πουθενά, ήταν ένα περίεργο ελληνικό φαινόμενο.
Δεν έληξε το συμβόλαιο αυτό ή κάτι τέτοιο, έσπασε μετά από τη παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού όταν κάποιος κινήθηκε νομικά εναντίον του.
Δεν ήταν σύννομο με την υπάρχουσα νομοθεσία για αυτό και έσπασε.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Άντε με το καλό. Σειρά τώρα έχουν, το Αλπικό subbuteo Ελβετίας και τα Parkour Σαντορίνης.....

δεν περνει τιποτα γκρινιαζετε περνει παλι γκρινιαζετε.δηλαδη τι θελετε να παρει απο αθλητικα για να εισαστε ευχαριστημενοι ορισμενοι.ο οτε εχει παρει ολα τα καλα τα υπολοιπα θα τα περνει η νοβα σε οτι εχει ενδιαφερον.ελπιζω να παρει το πρωταθλημα ρωσιας τωρα που ξεμπερδευσε με την σουπερ λιγκα.και μη κανετε ονειρα σουπερ λιγκ στον οτε ουτε με σφαιρες μετα τα χθεσινα γεγονοτα.

ξεκινησαν και οι προσφορες..

sports pack 27

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/sports-pack/

-----------------

λετε να ξυπνησει τωρα μετα την αποφαση του ποδοσφαιρου?

Εάν είναι με ετήσια δέσμευση πρόκειται για πολύ καλή τιμή για κάποιον που ενδιαφέρεται για Euroleague/Superleague. Θα το έλεγε reality check.

δεν περνει τιποτα γκρινιαζετε περνει παλι γκρινιαζετε.δηλαδη τι θελετε να παρει απο αθλητικα για να εισαστε ευχαριστημενοι ορισμενοι.ο οτε εχει παρει ολα τα καλα τα υπολοιπα θα τα περνει η νοβα σε οτι εχει ενδιαφερον.ελπιζω να παρει το πρωταθλημα ρωσιας τωρα που ξεμπερδευσε με την σουπερ λιγκα.και μη κανετε ονειρα σουπερ λιγκ στον οτε ουτε με σφαιρες μετα τα χθεσινα γεγονοτα.
Αυτό που έχουμε ήδη πληρώσει θέλουμε, φίλε μου. Την Ελληνική "απαξιωμένη" Super League και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Είναι κακό ??

Εάν είναι με ετήσια δέσμευση πρόκειται για πολύ καλή τιμή για κάποιον που ενδιαφέρεται για Euroleague/Superleague. Θα το έλεγε reality check.
Είναι για δύο χρόνια δέσμευση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
δεν στην δειχνει την απαξιωμενη σουπερ λιγκ ? και οτι αλλο περνει ειναι για μενα καλο.και μην ανυσηχεις και του χρονου θα στην δειχνει.ο οτε δεν νομιζω να την παρει να δειχνει τι ? τα χαλια της τουμπας σε καθε ντερμπι.μετα τα χθεσινα για μενα το ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα καναλια πεταμενα λεφτα ενα αισχος και μια αηδια καταντησανε ολοι τους.

Είναι για δύο χρόνια δέσμευση... Τα κορόιδα τελείωσαν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιος "τσιμπήσει" πάντως έχει εξασφαλίσει μια καλή (??) τιμή, και
μαζί της την 24μηνη αβεβαιότητα του τι θα βλέπει και πότε. Εμείς όμως
οι συνδρομητές της NOVA δεν μασάμε. Το χρήμα μας ρέει άφθονο, πληρώνουμε 364 ευρώ
και αλλάζουμε πάροχο...!!!!!

ΥΓ. Κρίμα, για τον ασταμάτητο κατήφορο του απόγονου της ιστορικής κι υπολογίσιμης κάποτε, FILMNET.........

Μάλιστα. Προτιμάς το Ρωσικό πρωτάθλημα σε σχέση με το Ελληνικό. Σεβαστό, ο καθείς με τις προτιμήσεις του.
Είσαι σίγουρος όμως, πως θα τους βλέπεις τους Ρώσους και για τους 24 μήνες ?? Η προϊστορία πάντως, άλλα λέει...

ΥΓ. Είσαι ήδη συνδρομητής κάπου ή εκ του ασφαλούς κι ανώδυνα, κρίνεις ??
ΥΓ 2. Κι επειδή σε "χάλασαν" (όπως όλους μας) τα χθεσινά δρώμενα, θα σου
προτείνω να γκουγκλάρεις και να ενημερωθείς, περί του αγγελικά πλασμένου
και πεντακάθαρου Ρωσικού πρωταθλήματος, και τις ιστορικές μάχες των
Σπάρτακ και Δυναμό Μόσχας σε επίπεδο Ultras, κι όχι μόνο.....

εντωμεταξυ δεν πηρε ουτε καν το πρωταθλημα.τα υπολοιπα φετινα παιχνιδια κυπελου εχει παρει.καπως ετσι υα επενδυσει τα λεφτα που θα γλυτωσει απο τη super league.τι καμπιονατο και μα***ιες.

ναι φιλε μου casper ειμαι συνδρομητης και οτε τα τελευταια 5 χρονια και ξαναεγινα συνδρομητης νοβα με την τιμη που δινει και τωρα το αθλητικο πακετο 27 ευρω.και το εβαλα ποιο πολυ για να βλεπω ευρολιγκα αλλα και τα καναλια eurosport που ο οτε αποφασισε να τα βγαλει.αλλα παρακολουθω και σουπερ λιγκα οχι φανατικα αλλα καποια παιχνιδια αλλα εχθες καθησα με την γυναικα να δουμε το ντερμπι και μου λεει τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα για αυτο δεν θελω ποδοσφαιρο :flipout:.

Εγώ πάντως σαν ευτυχής συνδρομητής της Νόβα ,μασάω και παραμασαω

9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73_XL.jpg

Εγώ πάντως σαν ευτυχής συνδρομητής της Νόβα ,μασάω και παραμασαω
Κι εγώ μέσα στην "ευτυχία" πρέπει να είμαι, όπως με καθησύχασαν σήμερα από το τηλεφωνικό κέντρο της NOVA.
"Δεν χάνουμε καμία ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα, κύριε". Και στη συνέχεια ενημερώθηκα για αυτό που ήδη
γνώριζα. Το penalty των 364 ευρώ.

Ως παλιός και φιλήσυχος (!!!) πελάτης της εταιρείας από 2004, θα περιμένω λοιπόν (είμαι υποχρεωμένος, άλλωστε).
Κι εκεί κάπου στον Αύγουστο, αν δεν αλλάξει κάποιος κάτι, θα αναλάβουν αυτοί που πρέπει και γνωρίζουν νομικά.
Τα "ψιλά γράμματα" ενίοτε εκθέτουν τους συγγραφείς των. Αρκεί κάποιος να το ψάξει και προσπαθήσει γι αυτό.....

Κι εγώ μέσα στην "ευτυχία" πρέπει να είμαι, όπως με καθησύχασαν σήμερα από το τηλεφωνικό κέντρο της NOVA.
"Δεν χάνουμε καμία ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα, κύριε". Και στη συνέχεια ενημερώθηκα για αυτό που ήδη
γνώριζα. Το penalty των 364 ευρώ.

Ως παλιός και φιλήσυχος (!!!) πελάτης της εταιρείας από 2004, θα περιμένω λοιπόν (είμαι υποχρεωμένος, άλλωστε).
Κι εκεί κάπου στον Αύγουστο, αν δεν αλλάξει κάποιος κάτι, θα αναλάβουν αυτοί που πρέπει και γνωρίζουν νομικά.
Τα "ψιλά γράμματα" ενίοτε εκθέτουν τους συγγραφείς των. Αρκεί κάποιος να το ψάξει και προσπαθήσει γι αυτό.....

Μακάρι να ειναι ετσι. Αλλα η ιστορια αλλα εχει δείξει. Εδω λέγανε οτι εχει το ισπανικό και είχε κλείσει ήδη στον ΟΤΕ.

Πάντως να πω και έναν καλό λόγο. Η εικόνα στο novastars hd που δείχνει τώρα τον άρχοντα των δαχτυλιδιών είναι καταπληκτική.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk