Νέα για τη Nova

Εγω θετικες βλεπω τις αλλαγες. Στις πρώτες θέσεις βάλαν βασικά κανάλια όλων των κατηγοριων, τα 4 cinema & 5 sports σε συνεχομενη σειρά και όλα τα Ελληνικά πλην των δημοσίων καναλιών στις τελευταίες θεσεις. Όσο για το ns stories ιδανικό να προβάλλεται ως ζώνη στο ns1hd ούτως η άλλως τσάμπα χώρο καταναλωνε.

Θέση 106: EURONEWS Greek
Θέση 111: Novasports24HD
Θέση 112: Eurosport 1 HD
Θέση 115: Nova MAD GREEKZ
Θέση 116: FASHION TV
Θέση 117: Travel Channel
Θέση 120: E! ENTERTAINMENT HD
Θέση 121: NovalifεHD
Θέση 122: FOX Life HD
Θέση 123: FOX HD

Θέση 975: Action24
Θέση 976 KONTRA
Θέση 980: ANT1
Θέση 981: Epsilon TV
Θέση 983: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
Θέση 984: MEGA
Θέση 986: ΣΚΑΪ
Θέση 987: STAR

Μπραβο, ωραιο μπαχαλο!

Θα τα μάθουμε με τον καιρό, που θα πάει

Λογική αλλαγή για κάποιον που ανοίγει τηλεόραση και τα παίρνει σβάρνα όλα τα κανάλια με τη σειρά.

Που το πάει? Μαλακίες για να μπερδεύετε ο κόσμος και από νέα κανάλια τίποτα.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Θα τα μάθουμε με τον καιρό, που θα πάει

Λογική αλλαγή για κάποιον που ανοίγει τηλεόραση και τα παίρνει σβάρνα όλα τα κανάλια με τη σειρά.

Λογική, παράλογη, δεν είμαι εγώ που θα κρίνω. Εμένα σαφώς θα με ξεβολέψει, και δεν βλέπω το νόημα της.
Αν είχαν φτιάξει το ρημάδι το λογισμικό τους να ταξινομείς τα αγαπημένα όπως θέλεις, θα έβρισκα την αλλαγή αποδεκτή, τώρα την θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για την ευκολία χρήσης του δέκτη.

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί για την ταξινόμηση των αγαπημένων λοιπόν να τα βάζουμε όπως θέλουμε και να τελειώνει το παραμύθι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Λογική, παράλογη, δεν είμαι εγώ που θα κρίνω. Εμένα σαφώς θα με ξεβολέψει, και δεν βλέπω το νόημα της.
Αν είχαν φτιάξει το ρημάδι το λογισμικό τους να ταξινομείς τα αγαπημένα όπως θέλεις, θα έβρισκα την αλλαγή αποδεκτή, τώρα την θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για την ευκολία χρήσης του δέκτη.

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί για την ταξινόμηση των αγαπημένων λοιπόν να τα βάζουμε όπως θέλουμε και να τελειώνει το παραμύθι
Ειδικά μετά τα προχθεσινά γεγονότα με την πυρκαγιά και την απώλεια τόσων ανθρώπων, το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι η σειρά των καναλιών της Νόβα...

Μπραβο, ωραιο μπαχαλο!

Προσπάθησα να καταλάβω το σκεπτικό τους και κατέληξα στο εξης συμπέρασμα: Το euronews μπήκε στο 106 για να είναι κοντά στα δημοσια Ελληνικά, το eurosport 1 hd στη 112 για να μην φαινεται ξεκάρφωτο μετά το eurosport 2 και επειδή δε μπορούν να καργησουν το sd λόγω ανανεωσης συμφωνίας, το madgreekz ξεχωριστά από τα υπόλοιπα μουσικά επειδή είναι παραγωγης nova, τα novalife, foxlife, fox σε μια σειρά πριν από τα cinema όπως έπρεπε δηλαδή. Οσο για τα Ελληνικά δε νομίζω να είχαν θέση στις πρώτες θέσεις τη στιγμή που μιλάμε για συνδρομητική και τα συγκεκριμένα εκπέμπουν και ελεύθερα.

Επτά ομάδες δεν έχουν ακόμη* εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη για τη νέα αγωνιστική σεζόν και δύο εξ αυτών, ο Αρης και Παναθηναϊκός, κλείνουν στη Nova σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Ως γνωστόν το Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις επτά «άστεγες» τηλεοπτικά ΠΑΕ, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και ο Αρης, όμως οι «κίτρινοι» φαίνεται πως θα προτιμήσουν τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova μιας και οι οπαδοί τους αντέδρασαν έντονα.

Προπομπός της συμφωνίας της ΠΑΕ Αρης με τη Nova αποτελεί ουσιαστικά η φιλική αναμέτρηση των «κίτρινων» με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όσο για το ns stories ιδανικό να προβάλλεται ως ζώνη στο ns1hd ούτως η άλλως τσάμπα χώρο καταναλωνε.

Σιγά μη προβάλλεται ως ζώνη ρε φίλε στο ns1. Στο stories έβρισκες υλικό που πριν την έναρξη αυτού του καναλιού δεν υπήρχε στη nova, με εξαίρεση τα 30λεπτα classic zone. Όταν λέω υλικό, εννοώ timeline, legend stories με συνεντεύξεις παλιών παιχτών, η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, matchback με ολόκληρους παλιούς αγώνες σε επανάληψη κλπ. Πού θα τα βρεις αυτά νομίζεις στο ns1? Τώρα λογικά που το κλείνουν τους βλέπω να ανοίγουν και τρίτο nsextra όταν θα υπάρχουν πολλοί παράλληλοι αγώνες live.

Θες να σου πω πόσες ώρες την μέρα δείχνει κονσέρβα το ns1? Εε σε κάποιες ώρες από τις πολλές κονσέρβες θα δείχνει τις κονσέρβες του nsstories

Τα κανάλια που ανακάτεψαν υπάρχουν και διπλά με την παλαιά αρίθμηση ή τα βρίσκεις μόνο στην αρχή;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ειδικά μετά τα προχθεσινά γεγονότα με την πυρκαγιά και την απώλεια τόσων ανθρώπων, το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι η σειρά των καναλιών της Νόβα...

Άδικος/η γίνεσαι. Εδώ είναι τεχνολογικό forum και κάνουμε τους τεχνολογικούς σχολιασμούς μας. Αν δεν σε απασχολεί το θέμα λοιπόν, δεν διαβάζεις και δεν γράφεις.
Να παραθέσω απλά για το ιστορικό, ότι και η εξαδέλφη της γυναίκας μου που έμενε μόνιμα στη Ν. Μάκρη είναι πλέον άστεγη, και ότι την ίδια μέρα κάηκαν 30 δέντρα, το γκαράζ μας και 2 εξωτερικές αποθήκες στους Αγίους Αποστόλους στο από το 1967, με άδεια, εξοχικό μας. Αλλά αυτά επηρεάζουν τα συναισθήματα μου, όχι τη λογική μου και το τι γράφω, επαναλαμβάνω, ουχί στο facebook αλλά σε ένα τεχνολογικό forum.
Συμμάζεψε τα γραφόμενα σου σε παρακαλώ. Τέλος off topic

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Άδικος/η γίνεσαι. Εδώ είναι τεχνολογικό forum και κάνουμε τους τεχνολογικούς σχολιασμούς μας. Αν δεν σε απασχολεί το θέμα λοιπόν, δεν διαβάζεις και δεν γράφεις.
Να παραθέσω απλά για το ιστορικό, ότι και η εξαδέλφη της γυναίκας μου που έμενε μόνιμα στη Ν. Μάκρη είναι πλέον άστεγη, και ότι την ίδια μέρα κάηκαν 30 δέντρα, το γκαράζ μας και 2 εξωτερικές αποθήκες στους Αγίους Αποστόλους στο από το 1967, με άδεια, εξοχικό μας. Αλλά αυτά επηρεάζουν τα συναισθήματα μου, όχι τη λογική μου και το τι γράφω, επαναλαμβάνω, ουχί στο facebook αλλά σε ένα τεχνολογικό forum.

Φιλε winlink ευχομαι στους δικους σου ανθρωπους να ορθοποδησουν το συντομοτερο απο καθε πλευρα ψυχολογικη και υλικη και ελπιζω κανενα μελος της να μην ανηκει στους συνανθρωπους μας που εφυγαν απ' τη ζωη.

Υ.Γ. εχω περασει τη συγκεκριμενη δοκιμασια οταν ξημερωματα επιασε φωτια το σπιτι μου η οποια ευτυχως δεν αφησε καποια απωλεια ουτε ανθρωπινη ουτε υλικη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Θλιβομαι.

Ζητώ συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε ή θεώρησε αδικαιολόγητα τα γραφόμενα μου στο συγκεκριμένο topic.

Ευχαριστώ πολύ για την ανοχή σας.

Το αρχειο του novasports stories θα μεταδιδεται απο 31/7 μονο στο on demand και καθημερινα 17.00-19.00 στο novasports 1 hd. https://m.youtube.com/watch?v=L907GTF0TE8

17:00-19:00 δε νομίζω να παίζει και ειδικά στο novasports 1, γιατί οσονούπω ξεκινάνε οι ζωντανές μεταδόσεις αγώνων και ειδικά πριν την έναρξη της σούπερλιγκ, θα υπάρχει άφθονος χώρος για live μεταδόσεις ξένων πρωταθλημάτων, άρα αυτές θα γίνονται στο novasports1. Λέω να ορίσουν τις ώρες όπως παλιά. 12:00-14:00 τα Σάββατα και 11:00-13:00 τις Κυριακές.

ΥΓ Οι συνδρομητές WINDVISION δεν έχουν nova on demand, άρα τους χάνουν τους παλιούς αγώνες.

ΥΓ2 όποιος έχει σπίτι του nova multiview, η υπηρεσία αυτή έχει εφαρμογή και στο nova on demand; Γιατί τι θα συμβαίνει πλέον όταν ένας θέλει να δει novasports stories και την ίδια ώρα ένας άλλος θα θέλει να δει "και οι επτά ήταν υπέροχοι"; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για να προχωρουν σε καταργηση του καναλιου πιθανον δεν του συνεφερε οικονομικα και δεν ειχε την απαιτουμενη τηλεθεαση. Απο κει και περα το 2ωρο την ημερα ειναι λιγο τη στιγμη που υπηρχε 24ωρο καναλι με παλιους αγωνες. Ιδανικο θα ηταν να βαζουν παλιους αγωνες και στα υπολοιπα τεσσερα καναλια, αλλωστε περισσοτερο ενδιαφερον εχει το Ακρατητος-ΠΑΟΚ του 2004 παρα η επαναληψη του Χακεν-Μπρομαποϊκαρνα απο το Σουηδικο πρωταθλημα

Για να προχωρουν σε καταργηση του καναλιου πιθανον δεν του συνεφερε οικονομικα και δεν ειχε την απαιτουμενη τηλεθεαση. Απο κει και περα το 2ωρο την ημερα ειναι λιγο τη στιγμη που υπηρχε 24ωρο καναλι με παλιους αγωνες. Ιδανικο θα ηταν να βαζουν παλιους αγωνες και στα υπολοιπα τεσσερα καναλια, αλλωστε περισσοτερο ενδιαφερον εχει το Ακρατητος-ΠΑΟΚ του 2004 παρα η επαναληψη του Χακεν-Μπρομαποϊκαρνα απο το Σουηδικο πρωταθλημα

Ζωγράφισες!