Νέα για τη Nova

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις εισηγμένες εταιρείες, πρέπει να δημοσιεύσει τα οικονομικά στοιχεία του δωδεκαμηνου 2018 μέχρι τις 31/3/2019.
Καλησπερα! Συμφωνα με τον φιλο... Η εταιρεια επρεπε να δημοσιευσει τα οικονομικα στοιχεια, για το προηγουμενο ετος, μερχι εχθες. Το εκανε και δεν το " πηρα χαμπαρι ";

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλησπερα! Συμφωνα με τον φιλο... Η εταιρεια επρεπε να δημοσιευσει τα οικονομικα στοιχεια, για το προηγουμενο ετος, μερχι εχθες. Το εκανε και δεν το " πηρα χαμπαρι ";

Καλησπέρα φίλε. Το θεσμικό πλαίσιο άλλαξε το 2017 και επιτρέπει τη δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων μέχρι το τέλος Απριλίου του επόμενου έτους δηλαδή για το 2018 μπορεί να τις δημοσιεύσει μέχρι 30/4/2019.
Λάθος μου, έγραψα τι ίσχυε πριν.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Καλησπερα φιλε! Δεν εγινε κατι, απλα ειναι μια κρισιμη περιοδος για την εταιρεια, και ειναι σημαντικη αυτη η ανακοινωση.

Εκτίμηση μου είναι ότι τα αποτελέσματα θα δείξουν περαιτέρω μείωση συνδρομητών και αύξηση πελατών χονδρικής (Vodafone, Wind).

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ε προφανως. οταν σε παιρνει η wind και σου κανει πακετο κινητο σταθερο και τβ μαζι με νοβασπορτ πολλοι θα φυγουν... τι να κανουν δλδ

Εκτίμηση μου είναι ότι τα αποτελέσματα θα δείξουν περαιτέρω μείωση συνδρομητών και αύξηση πελατών χονδρικής (Vodafone, Wind).

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην τηλεόραση αναφέρεσαι όσον αφορά τη χονδρικη;

Καλησπερα! Μου εχει κανει εντυποση η παντελη απουσια διαφημισης, απο τα εθνικα καναλια, για τον 8ο κυκλο του Game of Thrones, καθως και του καναλιου που ειναι αφιερωμενο στην σειρα.

Καλησπερα! Μου εχει κανει εντυποση η παντελη απουσια διαφημισης, απο τα εθνικα καναλια, για τον 8ο κυκλο του Game of Thrones, καθως και του καναλιου που ειναι αφιερωμενο στην σειρα.
Γιατί θα έπρεπε να γίνει αυτό από εθνικά κανάλια ?

Γιατί το game of thrones είναι κράχτης για την πλατφόρμα. Απλά δεν υπάρχουν λεφτά για διαφημίσεις.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SportFM: Φουλάρει για ΠΑΟΚ η ΕΡΤ

Link: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/foularei-gia-paok-i-ert/3974543

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΕΡΤ και του ΠΑΟΚ για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την Δημόσια Τηλεόραση.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί το game of thrones είναι κράχτης για την πλατφόρμα. Απλά δεν υπάρχουν λεφτά για διαφημίσεις.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γίνεται κάποια διαφημιστική καμπάνια μέσω social media, ραδιοφώνου, ιστοσελίδων και έμμεσων ενεργειων. Ωστόσο, όσοι παρακολουθούν φανατικά την κορυφαία σειρά, έχουν κάνει ήδη τα κουμάντα τους και περιμένουν να δουν τον όγδοο και τελευταίο κύκλο. Το GOT έχει όλα αυτά τα χρόνια συν´δεσει το όνομα του με τη Nova. Γι´αυτό δεν πιστευω πως κάποιος θα κάνει συνδρομή τώρα στο φινάλε, μόνο για να δεί το GOT. Για το λόγο αυτό και δε δαπανώνται και πολύτιμα κεφάλαια απο τη Nova.

Προσωπικά θα είναι η πρώτη σεζόν που θα δω σε high definition!Υπάρχει πολύς κόσμος που το περιμένει πως και πως,ακόμα κι αυτοί που δεν είναι φανατικοί.

Για όσους τους ενδιαφέρει , από 1-4-2019
Αφαιρέθηκαν οι ταινίες της Finos Films από το on demand.
Λάθος κίνηση από μια πλατφόρμα που ποτέ δεν κατάλαβε ότι το ελληνικό σινεμά
, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ μόνιμο δικό του κανάλι.

Καλησπερα! Αυτο μου κανει αισθηση, με τη μη διαφημιση της σειρας, ειναι η εμφανη πλεον ελλειψη ρευτοτητας στην εταιρεια. 'Η, ακομα χειροτερα, η παραδοχη της ολης... καταστασης.

Στα ραδιοφωνα παντως ακουσα διαφήμιση και κανονικη αλλα κ ενθετη αναφορα σε εκπομπη

Edit οπα τωρα προσεξα το σχολιο του davinci,συμφωνω οτι ειχε να δωσει στην νοβα το game of thrones το εδωσε,οποτε σωστοι οι τροποι προώθησης που επιλέχθηκαν

Στο ραδιόφωνο στον Pepper έχει διαφήμηση όλη μέρα η νόβα καθώς και ένθετη αναφορά σε όλες σχεδόν τις εκπομπές του Pepper για το GOT.

#tsarm έγκλημα η αφαίρεση της Finos Film από το on demand της Nova......Ας στείλουμε όλοι μήνυμα στα εισερχόμενα της Nova στο Facebook για άμεση επαναφορά........