Νέα για τη Nova

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε georho32. Μήπως έχεις τσεκάρει αν από το android box περνάει κανονικά HD εικόνα και Dolby digital 5.1 (bitstreaming)?

Σε κάποιο από τα καλά media player όπως zidoo z9s/z10 ή dune HD pro 4k λογικά θα εγκαθίσταται κανονικά και θα παίζει η εφαρμογή του novaflix?
Νομίζω συνήθως σε τέτοιες εφαρμογές βασική προϋπόθεση είναι να μην είναι root .από ότι ξέρω γενικά στα zidoo δεν είναι .για τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως να το ελέγξω για την εικόνα γιατί για τον ήχο δυστυχώς δεν έχω κάποιο σύστημα .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ερώτηση: Campionato ποιος θα το έχει του χρόνου; Δεν έχω δει κάτι επίσημο.... Ποιες διοργανώσεις θα έχει η Nova;
Το campionato του χρόνου θα το έχει η nova. Δεν γνωρίζω να σας πω με σιγουριά αν η σύμβαση είναι 2 ή 3 χρόνων.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα εγγραφή ή αλλαγή κάρτας και χρεώθηκα 1 , γιατί; Για να ελέγξουμε ότι η κάρτα σου είναι ενεργή δεσμεύεται το ποσό του 1 , το οποίο απελευθερώνεται άμεσα (εντός των επόμενων δύο ημερών) χωρίς να πραγματοποιείται χρέωση στην κάρτα σου. https://www.novaflix.gr/myaccount/el/site/faqs
εμενα 3 εργ μερες τωρα ακομα δεν τα επεστρεψαν :-)

Νομίζω συνήθως σε τέτοιες εφαρμογές βασική προϋπόθεση είναι να μην είναι root .από ότι ξέρω γενικά στα zidoo δεν είναι .για τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως να το ελέγξω για την εικόνα γιατί για τον ήχο δυστυχώς δεν έχω κάποιο σύστημα . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει καποιος να μου πει γιατι με win 10 στον pc δεν παιζει? δοκιμασα τα παντα και με chrome και με edge και χωρις antivirus και χωρις adblock και χωρις defender και με την υποστηριξη μιλησα και αλλα προγραμματα απομακρυσμενης λειτουργιας δεν εχω ενεργοποιημενα ..........................βοηθεια αν ξερει καποιος........................

Γενικά οι υπηρεσίες θέασης της nova και της cosmote είναι προβληματικές και παλαιολιθικές. Είναι και θέμα τύχης. Ούτε και οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα. Μόνο αν τα αλλάξουν και κόψουν τον εξωτερικό player.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι με win 10 στον pc δεν παιζει? δοκιμασα τα παντα και με chrome και με edge και χωρις antivirus και χωρις adblock και χωρις defender και με την υποστηριξη μιλησα και αλλα προγραμματα απομακρυσμενης λειτουργιας δεν εχω ενεργοποιημενα ..........................βοηθεια αν ξερει καποιος........................
Κατεβασες τον player για win και δεν παίζει;αυτοί τι σου είπαν;

Και γω για αυτό θα κόψω την δωρεάν δοκιμή στις 10 μέρες γιατί τους έχω ικανούς να μην με κόβουν μετά
εμενα 3 εργ μερες τωρα ακομα δεν τα επεστρεψαν :-)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατεβασες τον player για win και δεν παίζει;αυτοί τι σου είπαν;

εννοητε και τον κατεβασα 2-3 φορες unistall μηπως και δεν δουλευει σωστα. Τιποτα αν μου πουν διαφορετικο απο οτι εκανα

εννοητε και τον κατεβασα 2-3 φορες unistall μηπως και δεν δουλευει σωστα. Τιποτα αν μου πουν διαφορετικο απο οτι εκανα
παιδιά δεν υπάρχει ο player μίλαγα στο chat 1 ώρα με το support της Νόβα δοκιμάσαμε τα πάντα σε σημείο ο υπολογιστής να τρέχει μόνο τον player της νόβα κ κανένα άλλο πρόγραμμα ώστε να μην επεξεργάζεται τελικά τίποτα σε win 10 pro με κάρτα Nvidia 1050 δεν τρέχει ο player δεν δουλεύει. Γενικά έχει σοβαρό θέμα η εφαρμογή σε pc με αντίθεση το android που τρέχει μια χαρά

Τα έχουν κάνει μπάχαλο γενικά. Εξωτερικό player για live streaming; Πόσα χρόνια πίσω θα πάμε ακόμη;

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Τα έχουν κάνει μπάχαλο γενικά. Εξωτερικό player για live streaming; Πόσα χρόνια πίσω θα πάμε ακόμη;
και καλα "μαλλον" για προστασια ωστε να παιζει μονο στις συσκευες που επιτρεπει

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση απο τον Pay TV Technical Director της NOVA, κο Κώστα Μωραίτη. Μιλά για τις καινοτομίες και την τεχνολογία μεταδόσεων της Nova, για τα πλεονεκτήματα της δορυφορικής μετάδοσης έναντι της IPTV, για την ποιότητα εικόνας, την πειρατεία και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν νομίζω πως πιστεύει ότι ο δορυφόρος το 2019 δε, έχει την απαιτούμενη χωρητικότητα για μετάδοση πολλαπλών προγραμμάτων σε FullHD+. Ακόμη και η Ελλάδα, σήμερα, στο περίπου 70% των γραμμών υποστηρίζει NGA, μπορεί με multicast να δώσει εξαιρετικά καλύτερη εικόνα, με ελάχιστη επιβάρυνση στο δίκτυο -core&access, προυποθέτει ωστόσο να έχεις υποδομές στο access για να το περάσεις.

Με λίγα λόγια, καλά τα λέει από τη σκοπιά της nova που σε προιόν VPU δεν θα μπορούσε να είχε διαφορετική στρατηγική. Τα αποτελέσματα αυτού είναι ο περιορισμός χρήσης των on demand υπηρεσιών σε συνδρομητές μόνο forthnet σταθερής, ενώ περί των υπηρεσιών go που ανέφερε, δεν έγινε αναίμακτα, στις πρώτες -αρκετές- μεταδόσεις είχε πέσει τελείως.

Το ότι δεν μπορεί να χαράξει διαφορετική στραγητική η nova αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει βέβαια πως δεν υπάρχουν καλύτεροι τρόποι μετάδοσης, το να μην χαλάσεις τη συνήθεια των πελατών έχει πεθανει. Σε όλους τους τομείς υπάρχει disruption, στον τομέα της τηλεόρασης αυτό είναι το IPTV και το μη γραμμικό περιεχόμενο. Το να υπερασπίζεσαι πως το iptv-πειρατικό stream που έχει 30sec καθυστέρηση έχει σχέση με μια legit υπηρεσία γραμμικού περιεχομένου μέσω iptv είναι κατ ελάχιστον αναληθές.

vCbch68.png

Μείωση 10% των πελατών της Συνδρομητικής τηλεόρασης σε 377.346. Αύξηση για τους πελάτες που έχουν πρόσβαση μέσω χονδρικής, vodafone tv και Wind Vision δηλαδή. Από το παραπάνω προκύπτει πως 40.000 νέοι πελάτες vf&wind σε ένα χρόνο πρόσθεσαν τα novasports πρακτικά στο πακέτο τους, πολύ καλό για τη συνδρομητική τους βάση, ενώ συνολικά διευρύνεται η βάση των συνδέσεων με pay tv.

Ακραίο νούμερο οι ζημιές της εταιρίας για το 2018, αυξημένες από τα 34,9εκ για το 2017 σε 111,4εκ για το 2018.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.
Αναφορικά με τα αποτελέσματα της Forthnet, θεωρώ ότι καλό είναι να εστιάζουμε στα νούμερα του ομίλου (που περιλαμβάνουν και τις δραστηριότητες της τηλεόρασης) και όχι μόνο της εταιρείας (που είναι μόνο οι τηλεπικοινωνίες). Έτσι, τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν σε ζημιές 29 εκατ όσο δηλαδή και το 2017. Σημαντικό αγκάθι παραμένει η αρνητική καθαρή θέση η οποία διευρύνθηκε σε 199 εκατ. Βλέποντας ότι το βραχυπρόθεσμο μέρος του τραπεζικού δανεισμού είναι 255 εκατ, μπορούμε να συμπεράνουμε γρήγορα (και ίσως "μπακάλικα") ότι περίπου τόσο θα είναι το ποσό που πρέπει να "κουρέψουν" οι τράπεζες. Πάντως οι λειτουργικές ταμειακές ροές είναι θετικές (34 εκατ) και έτσι εξηγείται πώς η εταιρεία κατάφερε να λειτουργήσει όλη τη χρονιά (δείτε τη σελίδα 60 της οικονομικής έκθεσης). Φαίνεται ότι κάπως έτσι θα προχωρήσει και η εταιρεία το 2019 και εύχομαι να τα καταφέρει (για ευνόητους λόγους).
Στην έκθεση αναφέρεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να μπει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ενώ προβλέπονται και επενδύσεις για επέκταση της κάλυψης παροχής VDSL και NGA υπηρεσιών.
Τέλος, αναφορικά με τη σημείωση 7 που επισημαίνουν και οι ορκωτοί ελεγκτές, θεωρώ ότι είναι προφανές ότι οι τράπεζες μπορούν να καταγγείλουν τα ομολογιακά οποτεδήποτε και να οδηγήσουν σε πτώχευση την εταιρεία. Φαίνεται ωστόσο ότι έχουν επιλέξει την αναζήτηση επενδυτών.

Οι τραπεζες είναι πλέον οι ιδιοκτήτες με 36% και δυνατότητα να φτάσουν το 70. Άρα να την κλείσουν αποκλείεται. Προς το παρών πάντως ούτε θα την πουλήσουν απ ότι φαίνεται. Με την κινητή ενίσχυεται άρα περιμένουν.....

Στο Nova Go και το διαδικτυακό κανάλι ONE CHANNEL

Προστέθηκε σήμερα στη λίστα των προσφερόμενων live καναλιών της εφαρμογής Nova Go και το νέο διαδικτυακό κανάλι One Channel. Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, εκπέμπει καθημερινά οκτάωρο πρόγραμμα μέσω του διαδικτύου. Οι συνδρομητές της Nova που κάνουν χρήση της υπηρεσίας Nova Go μπορούν να το εντοπίσουν όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, μαζί με τα κανάλι Open Beyond και Mega Channel, με το τελευταίο παρεμπιπτόντως, να συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά στην εφαρμογή της Nova.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/26579-sto-nova-go-prostethike-kai-to-diadiktyako-kanali-one-channel