Νέα για τη Nova

Θέλοντας να συμμετέχω και εγώ σε αυτό το άτυπο debate που διεξάγεται για το εάν πρέπει ή όχι η ΕΡΤ να καταβάλει τόσα χρήματα για να προβάλει αγώνες ποδοσφαίρου θέλω να προσθέσω μια άλλη παράμετρο. Εκτός του αυτονόητου ότι το προϊόν του ποδοσφαίρου απευθύνεται μεν σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου αλλά όχι στο σύνολο του, επομένως δεν είναι σωστό να υποχρεωνεις όλους τους Έλληνες πολίτες (ακόμα και κατοίκους εξωτερικού όπως έγραψε κάποιος) να πληρώνουν για κάτι που δεν βλέπουν, θεωρώ ότι η προβολή των αγώνων από συνδρομητικά κανάλια βοηθά ευρύτερα την οικονομία καθώς κάθε Κυριακή πολλές μικρές επιχειρήσεις κάνουν σημαντικές πωλήσεις λόγω της προβολής τών αγώνων ενώ όταν τους δείχνει η ΕΡΤ συνήθως είναι άδειες. Θεωρώ είναι καλύτερα ο κόσμος να βγαίνει έξω, να ζωντανεύουν και οι γειτονιές και οι πλατείες ειδικά τα κρύα χειμωνιάτικα κυριακάτικα βραδια παρά να κλείνεται σπίτι του και να βλέπει τους αγώνες από το κρατικό κανάλι.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Με τι θα γελάσουμε δεν ξέρω. Γιατί σκέψου ποιός τελικά θα τα πάρει τα λεφτά. Μήπως κάποιος που χτυπιέται ότι γίνεται κατασπατάληση δημοσίου χρήματος λέω τώρα;

Νομιζω οτι η ΕΡΤ θα έπρεπε να έχει ολόκληρο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Πουθενά δεν γίνεται αυτό,στη δημόσια τηλεοραση κι ας μας συμφέρει σαν τηλεθεατές.

Μερικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη μεταδίδονται δωρεάν στο YouTube πχ. Λιθουανίας και αν δεν κάνω λάθος το Ελβετικό πρωτάθλημα έχει γίνει μετάδοση από κρατικό κανάλι.

Μερικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη μεταδίδονται δωρεάν στο YouTube πχ. Λιθουανίας και αν δεν κάνω λάθος το Ελβετικό πρωτάθλημα έχει γίνει μετάδοση από κρατικό κανάλι.

Στην Ελλάδα της κρίσης το κρατικό κανάλι πρεπει έχει περιεχόμενο που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο χωρίς σπατάλες και υπερβολές.

Νομιζω οτι η ΕΡΤ θα έπρεπε να έχει ολόκληρο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Εγώ θέλω με τα χρήματα που θα έδινε η ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο να πάρει 20th century fox, Sony, HBO, Universal.

Όπως καταλαβαίνεις δεν βλέπουμε όλοι αθλητικά.

Μόνο που αυτές οι εταιρείες τουλάχιστον όσον αφορά τις ταινίες, έχουν αποκλειστικά συμβόλαια με τα συνδρομητικά κανάλια.

Εγώ θέλω με τα χρήματα που θα έδινε η ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο να πάρει 20th century fox, Sony, HBO, Universal.

Όπως καταλαβαίνεις δεν βλέπουμε όλοι αθλητικά.
Εδω αυτες , ολες μαζι, δεν τις εχουν η νοβα ή ο οτε και θα τις παρει η ερτ? Θα μου πεις οτι απλα εγραψες τι θελεις, οκ τοτε.

Δεν μας λέει απολύτως τίποτα αυτό για το κατά πόσο "μπήκε μέσα" η ΕΡΤ από τα παιχνίδια.

Για να το προσδιορίσουμε αυτό πρέπει να ξέρουμε τα κόστη της ΕΡΤ (δικαιώματα, προσωπικό, κτλ) και τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Δεν μας λέει απολύτως τίποτα αυτό για το κατά πόσο "μπήκε μέσα" η ΕΡΤ από τα παιχνίδια.

Για να το προσδιορίσουμε αυτό πρέπει να ξέρουμε τα κόστη της ΕΡΤ (δικαιώματα, προσωπικό, κτλ) και τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Τι εννοεις γενικα η ΕΡΤ σαν εταιρεια δεν ειχε ζημιες το 2018. Εσυ θες να μαθεις συγκεκριμενα για το ποδοσφαιρικο κομματι ? Αν ναι αυτο ειναι δυσκολο....

Απάντησες σε σχόλιο φίλου το οποίο αναφερόταν στα ποδοσφαιρικά, όχι γενικά στην ΕΡΤ:

"Έτσι για την κουβεντα
Τα διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ από τα παιχνίδια που έδειξε έφτασαν το ιλιγγιώδες ποσό του ενός εκατομυριου ευρώ.
Κρίνεται εσείς πλέον ποσό μπήκε μέσα η ΕΡΤ"

Απάντησες σε σχόλιο φίλου το οποίο αναφερόταν στα ποδοσφαιρικά, όχι γενικά στην ΕΡΤ:

"Έτσι για την κουβεντα
Τα διαφημιστικά έσοδα της ΕΡΤ από τα παιχνίδια που έδειξε έφτασαν το ιλιγγιώδες ποσό του ενός εκατομυριου ευρώ.
Κρίνεται εσείς πλέον ποσό μπήκε μέσα η ΕΡΤ"

Οποτε ποδοσφαιρικα μιλωντας η ΕΡΤ μπηκε μεσα.
Συνολικα ομως δεν παρουσιασε ζημιες.

θελουμε να εμφανιζουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο ως την αφροκρεμα των τηλεοπτικων μεταδοσσεων ομως η πραγματικοτητα ειναι αλλη....ειναι το ποιο υποβαθμισμενο προιον και η καθε ενασχοληση ειναι απλα ζημια για οποιαδηποτε πλατφορμα!