Νέα για τη Nova

Όλα θα γίνουν . Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου .και δεν θα χάσει τίποτα γιατί δεν ειναι δική της πολιτική το πάγωμα των πρωταθλημάτων . Εσύ της λες χάσε παραπάνω τώρα και για μετά βλέπουμε (γιατί ποιος λέει ότι εσύ μετά δεν θα σηκωθείς να φύγεις έτσι κι αλλιώς; ). Αυτή σου λέει μείνε τώρα όπως θα ήσουν το καλοκαίρι χωρίς πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς και αν φύγεις όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα(που δεν θα φύγεις ) , πρόβλημα σου ....
Να σας δώσω το δίκιο ρε παιδιά αν ήταν ευθύνη της Nova ή μια υπηρεσία που δεν λαμβάνετε ή ένα περιεχόμενο που δεν θα προβληθεί . Αλλά δεν ισχύει τίποτα από αυτά .

Έτσι κι αλλιώς μετά τη λήξη του συμβολαίου κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει...
Αυτή τη πιθανότητα αυξάνει η Νόβα με την πολιτική της...Η υιοθεσία τέτοιων πολιτικών που υπερασπίζεσαι μόνο από στέλεχος της εταιρείας θα μπορούσα να φανταστώ...Αλλά το άσπρο μαύρο δεν μπορείς να πείσεις κανέναν..γράφεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας..τα πρωταθλήματα δε θα συνεχίσουν όμως ο δυστυχής συνδρομητής πλήρωσε για να δει 38 αγωνιστικές και τα play off...πλήρωσε να δει 36 αγωνιστικές Ευρωλίγκα με προημιτελικους και final four...επαναλάμβανε εσύ το λογιδριο σου για καλοκαίρια και άνοιξη..

Έτσι κι αλλιώς μετά τη λήξη του συμβολαίου κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει...
Αυτή τη πιθανότητα αυξάνει η Νόβα με την πολιτική της...Η υιοθεσία τέτοιων πολιτικών που υπερασπίζεσαι μόνο από στέλεχος της εταιρείας θα μπορούσα να φανταστώ...Αλλά το άσπρο μαύρο δεν μπορείς να πείσεις κανέναν..γράφεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας..τα πρωταθλήματα δε θα συνεχίσουν όμως ο δυστυχής συνδρομητής πλήρωσε για να δει 38 αγωνιστικές και τα play off...πλήρωσε να δει 36 αγωνιστικές Ευρωλίγκα με προημιτελικους και final four...επαναλάμβανε εσύ το λογιδριο σου για καλοκαίρια και άνοιξη..
Κάνε τους αγωγή και μήνυση αν θεωρείς ότι θίγεσαι. Κάνε και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αν όμως διαβάσεις το υπογεγραμμένο συμβόλαιο θα δεις ότι αναφέρει τί γίνεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και αδυναμίας παροχής των υπηρεσιών σου.

Κάνε τους αγωγή και μήνυση αν θεωρείς ότι θίγεσαι. Κάνε και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αν όμως διαβάσεις το υπογεγραμμένο συμβόλαιο θα δεις ότι αναφέρει τί γίνεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και αδυναμίας παροχής των υπηρεσιών σου.

Και σεις της Νόβα;υπερασπιστής των ψιλων γραμμάτων των εταιρειών;φαντάζομαι η Νοβα δε θα διεκδικήσει μέρος χρημάτων απο τα πακετα που πληρωσε αν λήξει τόσο άδοξα η χρόνια...τι λέτε και εσείς που είστε με την νοβα ;

Απεριοριστες κλήσεις προς κινητά και novacinema δωρεάν από την Forthnet

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι σημανινει αυτο?
δωρεαν σε αυτους που δεν το εχουν ως προσθηκη,ή απο εμας του fullpack θα αφαιρει στην συνδρομη το μεριδιο του cinema?

τι σημανινει αυτο?
δωρεαν σε αυτους που δεν το εχουν ως προσθηκη,ή απο εμας του fullpack θα αφαιρει στην συνδρομη το μεριδιο του cinema?
Όχι απλά όσοι δεν έχουν το cinema pack θα ξεκλειδωθεί δωρεάν από 20 Μαρτίου. Αν και δεν χρειάζεται να σου απαντήσω, θα πω μόνο ότι ζω και εργάζομαι στην Αμερική ως γυμναστής. Αν θες να γκρινιάξεις παρτους τηλέφωνο ή γράψε στο κατάλληλο νήμα. Όχι ότι θα καταφέρεις τίποτα αλλά να τα βγάλεις από μέσα σου.

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Όχι απλά όσοι δεν έχουν το cinema pack θα ξεκλειδωθεί δωρεάν από 20 Μαρτίου. Αν και δεν χρειάζεται να σου απαντήσω, θα πω μόνο ότι ζω και εργάζομαι στην Αμερική ως γυμναστής. Αν θες να γκρινιάξεις παρτους τηλέφωνο ή γράψε στο κατάλληλο νήμα. Όχι ότι θα καταφέρεις τίποτα αλλά να τα βγάλεις από μέσα σου.

και εσυ ρε boy τι εισαι στο νημα ο δικηγορος της Nova που πρεπει να ζητησουμε την αδεια σου για το τι θα κανουμε ? λιγο σεβασμος δεν βλαπτει!

ουτε με ενδιαφερει που εισαι,ουτε τι κανεις...

Δωρεάν τα novacinema και κλήσεις σε κινητά απο τη Forthnet !

H Forthnet, η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, στηρίζει το #DigitalSolidarityGR, την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται εξαιτίας της κρίσης του νέου κορωνοϊού και είναι δίπλα στις οικογένειες που απολαμβάνουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες της εταιρείας διευκολύνοντας την εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και την επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Forthnet προχωράει στις παρακάτω ενέργειες που αφορούν τους οικιακούς πελάτες της:

Α. Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για επικοινωνία, επεκτείνει για ένα μήνα τη δυνατότητα απεριορίστων κλήσεων και προς κινητά σε όσους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας δεν είχαν ήδη αυτή την παροχή.

Β. Τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της

Δίνει τη δυνατότητα, και σε όσους ιδιώτες συνδρομητές δεν είχαν πρόσβαση στο κινηματογραφικό περιεχόμενο της, να απολαύσουν δωρεάν για ένα μήνα τα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό με κορυφαίο παιδικό περιεχόμενο, βραβευμένες ταινίες, τα blockbuster από μεγάλα studio του Hollywood και δημοφιλείς ξένες σειρές. Και όλα αυτά φυσικά οι συνδρομητές μπορούν να τα απολαύσουν όποια ώρα και ημέρα επιθυμούν μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO.

Οι παραπάνω παροχές θα είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020.

Η Forthnet, στηρίζει τις πρωτοβουλίες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και μέσα από τις ενέργειες της συμβάλει σημαντικά στο να προσφέρει αξιόπιστη επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία καθ’ όλη τη διάρκεια που «Μένουμε σπίτι» με τις υπηρεσίες Nova.

https://digitaltvinfo.gr/news/news/...acinema-kai-kliseis-se-kinita-apo-ti-forthnet

Θα συμφωνήσω με τον Nikos 76.
Από την στιγμή που η νόβα σίγουρα δεν θα καταβάλλει τα συμφωνηθέντα χρήματα λόγω μη διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, (ή θα ζητήσει επιστροφή σε περίπτωση που τα έχει καταβάλλει ήδη), λογικό και ηθικό θα ήταν να μειώσει αντίστοιχα και τα ποσά των συνδρομητών που έχουν το sportspack, ή να δώσει κάποια αντισταθμιστικά ανταλλάγματα.

Θα συμφωνήσω με τον Nikos 76.
Από την στιγμή που η νόβα σίγουρα δεν θα καταβάλλει τα συμφωνηθέντα χρήματα λόγω μη διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, (ή θα ζητήσει επιστροφή σε περίπτωση που τα έχει καταβάλλει ήδη), λογικό και ηθικό θα ήταν να μειώσει αντίστοιχα και τα ποσά των συνδρομητών που έχουν το sportspack, ή να δώσει κάποια αντισταθμιστικά ανταλλάγματα.

Μετά από την σημερινή κίνηση ζητάτε ακόμη μειώσεις;
Τα πρωταθλήματα θα γίνουν .

Εγώ πχ που δεν κερδίζω τίποτα αφού και απεριόριστα έχω και τα cinema τι θα πρέπει να ζητήσω; ....

Δείτε τωρα μια αδικία που συμβαίνει , κάποιοι έχουν αυτό το πρόγραμμα με 50 ευρώ ενώ τώρα θα το βλέπουν και κάποιοι που δίνουν 30 .
Για πείτε μου τώρα είναι δίκαιο αυτό?

Μετά από την σημερινή κίνηση ζητάτε ακόμη μειώσεις;
Τα πρωταθλήματα θα γίνουν .

Εγώ πχ που δεν κερδίζω τίποτα αφού και απεριόριστα έχω και τα cinema τι θα πρέπει να ζητήσω; ....

Πραγματικά οι απαντήσεις σου απλά δεν υπάρχουν.. αλήθεια δε θέλω να το συνεχίσω..Ίσως φταίει ο εγκλεισμός σου ..Σου δίνω ελαφρυντικά..δε συνεχίζω..

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Δείτε τωρα μια αδικία που συμβαίνει , κάποιοι έχουν αυτό το πρόγραμμα με 50 ευρώ ενώ τώρα θα το βλέπουν και κάποιοι που δίνουν 30 .
Για πείτε μου τώρα είναι δίκαιο αυτό?
ΑΥτο ισχυε παντα . Κυριως στις γιορτες ανοιγουν ολα τα πακετα και οι χαμενοι παντα ηταν με το full pack . Τοσα χρονια αυτοι ουτε εκπτωσεις πηραν ουτε γκρινιαξαν...

Πραγματικά οι απαντήσεις σου απλά δεν υπάρχουν.. αλήθεια δε θέλω να το συνεχίσω..Ίσως φταίει ο εγκλεισμός σου ..Σου δίνω ελαφρυντικά..δε συνεχίζω..
Δεν εχω προβλημα εγκλεισμου. Αλλοι κοβουν φλεβες που κοπηκε το πρωταθλημα...

Εχω πιο σοβαρα προβληματα απο το αν με αδικει μια υπηρεσια προβολης αθλητικων... Τωρα δηλαδη που πηρες τζαμπα τις υπηρεσιες που εγω πληρωνω "στανιαρες";

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

εχετε αντιληφθει τι προκειται να περασουμε τις επομενες εβδομαδες η και μηνες αραγε
γιατι το μονο που δεν θα σκεφτομαστε θα ειναι μια μειωση τιμης των πακετων η η συνεχιση των καθε ειδους πρωταθληματων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

εχετε αντιληφθει τι προκειται να περασουμε τις επομενες εβδομαδες η και μηνες αραγε
γιατι το μονο που δεν θα σκεφτομαστε θα ειναι μια μειωση τιμης των πακετων η η συνεχιση των καθε ειδους πρωταθληματων

Εγω δεν θα εχω σε ενα μηνα να φαω οχι να πληρωσω την Nova :bigcry:

ΑΥτο ισχυε παντα . Κυριως στις γιορτες ανοιγουν ολα τα πακετα και οι χαμενοι παντα ηταν με το full pack . Τοσα χρονια αυτοι ουτε εκπτωσεις πηραν ουτε γκρινιαξαν...

Δεν εχω προβλημα εγκλεισμου. Αλλοι κοβουν φλεβες που κοπηκε το πρωταθλημα...

Εχω πιο σοβαρα προβληματα απο το αν με αδικει μια υπηρεσια προβολης αθλητικων... Τωρα δηλαδη που πηρες τζαμπα τις υπηρεσιες που εγω πληρωνω "στανιαρες";

Όχι φίλε μου δε στανιαρα γιατί πληρώνω έτσι κι αλλιώς full pack οπότε δώρο άδωρο για μένα..παρ' όλα αυτά ήταν μια καλή κίνηση από την εταιρεία..

Παιδιά, τι θα λέγατε να ρίξουμε λίγο τους τόνους και να δείξουμε ωριμότητα ?

Δεν νομίζω πως έχουμε οποιοδήποτε υπάλληλο της Nova εδώ μέσα αδήλωτο.

Δεν θέλουμε να είμαστε οι κυβερνο-μπαμπούλες σας.
Είμαστε εδώ να συζητήσουμε κόσμια, να λέμε τις απόψεις μας και να συζητάμε κόσμια, ο καθείς έχει την άποψή του, δεν χρειάζεται ούτε να προσβάλλουμε τον άλλο ούτε να προσπαθούμε να του επιβάλλουμε την δική μας.

Τι λέτε ?

Τα novacinema είναι μόνο για συνδρομητές 3play ή και για συνδρομητές 2play που έχουν ανενεργούς αποκωδικοποιητές από παλιότερα 3play; Όπως είχε γίνει τα Χριστούγεννα;
davinci μήπως ξέρεις; Σαν άτομο μέσα στα πράγματα.

Τα novacinema είναι μόνο για συνδρομητές 3play ή και για συνδρομητές 2play που έχουν ανενεργούς αποκωδικοποιητές από παλιότερα 3play; Όπως είχε γίνει τα Χριστούγεννα;
davinci μήπως ξέρεις; Σαν άτομο μέσα στα πράγματα.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν είναι απόλυτα σαφής.

"και σε όσους ιδιώτες συνδρομητές δεν είχαν πρόσβαση στο κινηματογραφικό περιεχόμενο της, να απολαύσουν δωρεάν για ένα μήνα τα κανάλια Novacinema"

Με άλλα λόγια μπορεί να πάρει άνετα 2 ερμηνείες:

1) όσοι έχετε Nova Sports Pack, επειδή δεν έχετε το Cinema παίρνετε δώρα τα Cinema
2) όσοι δεν έχετε κανένα πακέτο τηλεόρασης, δεν παίρνετε τίποτα

Αν ισχύει το 1, πρέπει να έχεις κάποιο πακέτο τηλεόρασης Nova.

Ένα τηλ. στις πωλήσεις θα έλυνε την απορία πιστεύω επισήμως.

υ.γ. καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, π.χ. κύριε songless_bird, αρκετά πρωταθλήματα έξω τελείωσαν "βίαια", στέψαν πρωταθλητές σύμφωνα με την βαθμολογία και τα λέμε από τη νέα σεζόν αποφάσισαν.
Και δεν είναι απίθανο το ίδιο να συμβεί στα περισσότερα.

Επίσης και στο παρελθόν, και τώρα, κάποιοι πάροχοι επέλεξαν να μειώσουν το τίμημα της συνδρομής λόγω του πλέον ελλειπούς προγράμματος, αυτό είναι στην ευχέρεια του παρόχου φυσικά, και κατά πόσο στέκει οικονομικά.
Η Nova/Forthnet με την οικονομική της κατάσταση είναι θαύμα που ακόμα λειτουργεί δυστυχώς.

Αλλά μην προδικάζουμε, γιατί για να μας την σπάσουν και μόνο, αν πάρουν πίσω λεφτά από ομοσπονδίες και ομάδες, μπορεί να δώσουν κάποια έκπτωση έστω και after the fact, και να έχουμε κωλοτούμπες όλοι μας.

Όπως και να 'χει, chill όλοι, και πάμε για κόσμια και εποικοδομιτική συζήτηση!