Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Και σε μένα χάλι μαύρο το ίντερνετ με το 3play της nova. Απο την αρχή βέβαια ήταν έτσι αλλά τέλος πάντων 11- 13 mbs τα έπιανε κουτσά στραβά κατα διαστήματα. Τώρα σύμφωνα με το speedtest πιάνει γύρω στα 5 mbs αλλά δείχνει να έχει ανέβει το upload επίσης στα 5 mbs. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους. Ωστόσο on demand βλέπω κανονικά (όπως και Netflix). Κάποιες φορές μονο στο on demand βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την υπηρεσία ή αργεί να φορτώσει παρα πολυ. Αυτο που κάνω τότε είναι να βγάζω απο το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή για 5 λεπτά και όταν τον ξανασυνδεω Όλα είναι οκ. Το ίδιο και με το ρουτερ κάποιες φορές ( δεν έχω φυσικά το δικό τους - αλίμονο- αλλά ενα tp link ) όταν η ταχύτητα σέρνεται. Φαίνεται να δουλεύει το βγάλε βάλε. Προσοχή,όχι σβήσιμο αναμα. Βγαλσιμο κανονικό. Δοκίμασε το κι εσυ ,ίσως βγάλεις άκρη.

Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίζει πολύ το σενάριο να έχεις πρόβλημα με την γραμμή σου.
Σε ποιά περιοχή είσαι ? Δεν υπάρχει VDSL εκεί ?

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Μια χαρά τα λέει, τι να μπερδευτεί; Σε λίγο δεν θα έχουμε ψωμί να φάμε, πρέπει να μας δοθεί το δικαίωμα καταγγελίας σύμβασης , όλοι να χάσουν, όχι μόνο οι συνδρομητές, γιατί πλέον και εμένα η TV δεν με προσφέρει κάτι , άλλοι θα χάσουν δουλειές, σε άλλους θα πάει στο μισό ο μισθός, ο καθένας τον ποπό του κοιτάει

μην μπερδευουμε τα πραγματα.
ειμαστε σε μια πρωτογνωρη κατασταση οποτε καποια θεματα ειναι ακανονιστα.
με αυτην την λογικη,σταματαμε να πληρωνουμε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΝΟΙΚΙΑ,ΚΙΝΗΤΗ και οτι αλλο παγιο τρεχει.
υπομονη και θα δουμε..
οσο αναφορα τις ταχυτητες,εγω δεν εχω κανενα προβλημα εκτος ισως μιας μικρης πτωσης στην ταχυτητα(λογικο).
καντε και κανενα ρισετ στο μοντεμ.καλο κανει...

nova.jpg

Ενταξει φιλε ,το ενα φερνει το αλλο ομως ,χωρις τηλεφωνο μενω ,χωρις ΔΕΗ και ΝΕΡΟ οχι

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Ενταξει φιλε ,το ενα φερνει το αλλο ομως ,χωρις τηλεφωνο μενω ,χωρις ΔΕΗ και ΝΕΡΟ οχι

θα δουμε παιδια..
ηρεμια,ψυχραιμια,υπομονη..
ειδησεις μην παρακολουθειτε και ολα θα πανε καλα..

καντε παντως και ενα ρισετ.
πριν μερικες ημερες, με technicolor 788 ειχα θεμα με το Ondemand και γενικα στο ιντερνετ.
εκανα ενα ρισετ και ηρθε στα ισα του..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Παίζει πολύ το σενάριο να έχεις πρόβλημα με την γραμμή σου.
Σε ποιά περιοχή είσαι ? Δεν υπάρχει VDSL εκεί ?
Έχω φέρει δύο φορές τεχνικούς του oτε ( την πρώτη με δική μου πρωτοβουλία ,τη δεύτερη ήρθαν με πρωτοβουλία της forthnet μαζί με έναν τεχνκο της) . Κάνανε κάτι εργασίες και τις δύο φορές αλλά τίποτε δεν άλλαξε. Αναγκάστηκα στη συνέχεια να αλλάξω με ηλεκτρολογο όλη την καλωδίωση ,τίποτα. Αν και είμαι στο κέντρο των Γιαννιτσών, όχι δεν υπάρχει κάλυψη vdsl στην γειτονιά μου. Ο μόνος λόγος που δεν άλλαξα πάροχο ακόμα είναι γιατί εχω μια αμυδρή υποψία μήπως τελικά όντως ειναι πρόβλημα γραμμής γιατί φαίνεται να επηρεάζεται αρνητικά τις μέρες με βροχή και υγρασία. Κατα τα άλλα,μονο καλά λόγια εχω να πω για τα παιδιά στην τεχνική εξυπηρέτηση της nova όσες φορές με εξυπηρετησαν.

...Τώρα σύμφωνα με το speedtest πιάνει γύρω στα 5 mbs αλλά δείχνει να έχει ανέβει το upload επίσης στα 5 mbs...
Τα 5 upload δίνονται με VDSL, όχι με απλές ADSL. Τι παίζει εδώ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Τα 5 upload δίνονται με VDSL, όχι με απλές ADSL. Τι παίζει εδώ?
Πρώτα να ζητήσω συγγνώμη για το οφτοπικ, είναι το τελευταίο που γράφω στο παρόν νήμα. Πριν λίγο ξανά έκανα δοκιμή . Στον υπολογιστή μου έδωσε down 7-up 0.80. Μετα 5 λεπτά στο tv box μου έδωσε down 11-up 1,8 .Και τα δυο με speedtest και ethernet . Να πω ακόμα ότι και τις περιόδους που έδωσε down 5-up 5 κατέβασα τορεντ με 13 mbs. Τι να πω,ότι καταλαβαίνεις,καταλαβαίνω. Αυτά προς ενημέρωση. Σταματάω εδώ γιατί έχουμε ξεφύγει. Καλή συνέχεια σε όλους.

Έχεις κοντά στο ρούτερ ασύρματο τηλέφωνο?

Πρώτα να ζητήσω συγγνώμη για το οφτοπικ, είναι το τελευταίο που γράφω στο παρόν νήμα. Πριν λίγο ξανά έκανα δοκιμή . Στον υπολογιστή μου έδωσε down 7-up 0.80. Μετα 5 λεπτά στο tv box μου έδωσε down 11-up 1,8 .Και τα δυο με speedtest και ethernet . Να πω ακόμα ότι και τις περιόδους που έδωσε down 5-up 5 κατέβασα τορεντ με 13 mbs. Τι να πω,ότι καταλαβαίνεις,καταλαβαίνω. Αυτά προς ενημέρωση. Σταματάω εδώ γιατί έχουμε ξεφύγει. Καλή συνέχεια σε όλους.

Έχει κοντά στο ρούτερ ασύρματο τηλέφωνο?

τα speedtest δεν είναι κ πολύ αξιόπιστα παίζει ρόλο ο σερβερ που κάνεις τη δοκιμή κανονικά πρέπει να μπείς στο σερβερ της forthnet
κ να δείς με ποιά ταχύτητα κατεβάζεις ένα αρχείο

ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/

Παιδιά ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά θα έλεγα να σεβαστούμε τους κανόνες του Φόρουμ ,σταματώντας εδώ το οφτοπικ.

ΥΓ: Όχι,δεν εχω ασύρματη συσκευή κοντά στο ρουτερ

Nova : προσθέτει και το κανάλι Food Network

Με ακόμη ένα νέο κανάλι ενισχύει η Νova το πρόγραμμά της, άμεσα ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του «Μένουμε Σπίτι». Απο την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου το κορυφαίο κανάλι μαγειρικής Food Network θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του. Η κάρτα του καναλιού έχει ήδη εμφανιστεί στη θέση 116 και αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα συνδρομών. Το κανάλι αναμένεται να προστεθεί και στην υπηρεσία Nova Go. To Food Network είναι αφιερωμένο στη τέχνη της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, αποκαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά της κουζίνας και μας ταξιδεύει σε απίστευτους γαστρονομικούς προορισμούς, μέσα από εύκολες αλλά και πιο περίπλοκες συνταγές των διασημότερων σεφ του κόσμου!

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/30623-nova-prosthetei-kai-to-kanali-food-network

Edit: Μπήκε στο Προσθήκες καναλιών, παρακαλώ ας διαγραφεί..

Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινούν αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την BC Partners.

εχει κουρασει αυτο το σηριαλ πια,δεν ξερω καιγω σε ποιον κυκλο ειμαστε...
πιο γρηγορα θα δουμε το εμβολιο για τον κοροναιο παρα την λυση για την νοβα νομιζω