Νέα για τη Nova

Από ότι βλέπω αναιρεί κάθε επίσημο site που έχει γράψει ότι δικαιούται το κοινό να προβεί σε πιλοτικό πρόγραμμα .ούτως ώστε να μπορέσει να σχολιάσει και να διατηρήσει τα οποιαδήποτε προβλήματα έχει υπηρεσία .βλέπω εδώ ότι μας κοροϊδεύουν ασύστολα .Δεν ξέρω Πρέπει κάποιος να παρέμβει για αυτό το πράγμα δεν μπορεί μία εταιρεία να μας κοροϊδεύει με αυτό τον τρόπο είναι απαράδεκτη και Πρέπει με κάποιον τρόπο κάποιος από μας να προβεί σε κάποιο αποτέλεσμα .με καταγγελία ή με καποιο αλλο τροπο.το φορουμε δεν εχει απο οτι ξερω η νοβα καποιο που απανταει σε ερωτησεις δικες μας αρμοδιο τμημα .δηλαδη θελει μεσον για να εχουμε την συνδεση ΕΛΕΟΣ.

Ρε φίλε τα site από μόνοι τους γραφούν. Βρήκαν το link και είπαν δόθηκε. Αλλά τελικά εξ αρχής ήταν εσωτερικό link. Δεν υπάρχει στη σελίδα πάντως. Και Δεν βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Λοιπόν για τελευταία φορά γράφω για το συγκεκριμένο θέμα. Όποιος συμφωνεί μαζί μου συμφωνεί και όποιος διαφωνεί, διαφωνεί.

Παροχές που προσφέρει δωρεάν το πρόγραμμα:
Με το Nova Mobile Team 1 απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα 200 λεπτά ομιλίας, 20 SMS και 2 GB DATA

Παροχές που πληρώνεις και έχεις το δικαίωμα να ενεργοποιήσεις σε περίπτωση που δεν σε φτάνουν αυτά που σου προσφέρει δωρεάν:
100 λεπτά με 3.90
200 λεπτά με 6.90
50 sms με 3.90
100 sms με 6.90
1Gb με 4.90
2Gb με 7.90
Όλα πανάκριβα και απαράδεκτες τιμές. Τώρα αν εσύ κόλλας επειδη στον πίνακα γράφει δωρεάν, με το δίκιο σου κόλλας γιατί είναι λάθος. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Φιλικά και χωρίς να έχω καμία διάθεση για προσωπική αντιπαράθεση.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτές είναι τιμές καταλόγου. ητο θέμα θαναι οι προσφορές που θα δίνει στα συνδιαστικα

Ποιό εσωτερικό link ? Το link είναι ακόμα διαθέσιμο.
https://www.nova.gr/el/nova-mobile-pilot?tab=1
Πάνω πάνω γράφει "Η γνώμη σου θα κάνει τη διαφορά! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συνδέσεων και μόνο για δοκιμαστικούς λόγους."
Πατάτε στο μάθε περισσότερα και σου ανοίγει η φόρμα.
Αν απλώς θέλεις να δεις το πρόγραμμα, κλείνεις τη φόρμα και διαβάζεις πιο κάτω τις λεπτομέρειες.
Παροχές προγράμματος
Με το Nova Mobile Team 1 απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα 200 λεπτά ομιλίας, 20 SMS και 2 GB DATA
Μηνιαίο πάγιο 15 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Αν μπεις στο Nova.gr δεν μπορείς να το βρεις. Μόνο σαν καρφωτο link που που προοριζόταν για τους υπαλλήλους του ομίλου που τους καλεί να πάρουν μέρος.

Απάντηση: Re: Νέα για τη Nova

Αν μπεις στο Nova.gr δεν μπορείς να το βρεις. Μόνο σαν καρφωτο link που που προοριζόταν για τους υπαλλήλους του ομίλου που τους καλεί να πάρουν μέρος.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το link είναι εκεί, δεν γράφει πουθενά ότι είναι για υπαλλήλους και συνεργάτες της Nova. Εγώ τα έβαλα τα στοιχεία μου, με πήραν τηλέφωνο από το 13831. Ούτε υπάλληλος είμαι ούτε συνεργάτης.
Απλώς είμαι πελάτης τους από το 2004, τα τελευταία 5 χρόνια σε triple play.
Τεσπα, δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση να σας πω την αλήθεια. To πρόγραμμα είναι πιλοτικό, για να μαζέψουν σχόλια και να γίνουν δοκιμές. το ανοίγουν όσο νομίζουν ή το κλείνουν όσο νομίζουν. Κι οι άλλες εταιρείες κάνουν τέτοια προγραμμάτα.

Μπες στο www.nova.gr

Δεν έχει πουθενά κάτι που να παραπέμπει σε αυτην την υποσελιδα
Ναι το είδα και το πρόσεξα αυτό. Σωστά το γράφεις.
Πιλοτική "δωρεάν" εντός ορίων λειτουργία, είναι για λίγους και "ψαγμένους" απ' ότι φαίνεται.
Δεν έχει νόημα όμως αυτή η συζήτηση. Τη δική μου εμπειρία σας την έγραψα, το link είναι εκεί, οποίος θέλει δηλώνει ενδιαφέρον κι αν η nova θέλει τον καλεί.

μπορούμε να ανοίξουμε ένα νέο τοπικ για τη τηλεφωνία ; να μη χαλάμε αυτό.

Μπορείτε, αλλά καλύτερα εν καιρό με τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις ή δημόσια beta ( αν γίνει ).

Σε νεότερη επικοινωνία που είχα με την εταιρεία μου δήλωσαν ότι το link αυτό που αναρτήθηκε επάνω δεν ήταν δικό τους επισημο ήταν μόνο για εσωτερική διαδικασία .δηλαδή ήτανε μόνο για τους υπαλλήλους και όχι για μας που είμαστε συνδρομητές παλαιοί η νέοι.και ότι το ανέβασαν κάποιοι άλλοι ενώ δεν έπρεπε να ανέβει και για αυτό δεν μπορούν να μας δώσουν πιλοτικά το πρόγραμμα. Εγώ ανέφερα κάποια σάιτ που λένε ότι μπορείς πιλοτικά να κάνεις αίτηση.η υπάλληλος είπε ότι τα συγκεκριμένα σάιτ απλώς ανάρτησαν το λινκ που είδαν .τότε εγώ είπα να καταγγείλουν το συμβάν αφού είναι λάθος ,σαν φαικ νιουζ και η υπάλληλος απάντησε γιατί να προβούμε σε καταγγελίες .εγώ λέω όχι σε εσάς σε αυτούς που ανέβασαν το λινκ . απάντησε όχι γιατί να ασχοληθούμε δεν έχουμε χρόνο τώρα προσπαθούν να καλέσουν το πρόσωπικο τους για να δοκιμάσει την υπηρεσία.εγω απάντησα ευχαριστώ , θα το σκεφτώ και ίσως κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ .τώρα τι ισχύει τα συμπεράσματά .δικά σας .εγώ θα σκεφτώ πολλή για να κάνω αίτηση σε αυτούς,για άλλη μια φορά η εταιρεία με απογοήτευσε δεν ξανα ασχολουμαι.

Γιατί θέλεις να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Δεν έχει δικαίωμα μια εταιρία -ανεξαρτήτως του ποιά είναι- να διαθέσει ένα δοκιμαστικό προιόν σε κοινό που εκείνη επιθυμεί;
Το εάν γράψουν ορισμένα site κάτι αναληθές από λανθασμένη ενημέρωση τη δεσμεύει κάπως νομικά; Ή εάν διαρεύσει κάποιος υπάλληλος εσωτερική τους ηλ. αλληλογραφά;

Κάντε λίγη υπομονή, κατά τα άλλα δεν έχει κάτι διαφορετικό να δοκιμάσετε. Το δίκτυο της Vodafone είναι.

Και εμένα ότι είναι μόνο για υπαλλήλους μου είπε και είναι Χρόνια πελάτης

Δεν πρόκειται να δείτε τίποτα ουσιαστικό τώρα ούτε σε τεχνικό επίπεδο ούτε σε θέματα εμπορικής πολιτικής. Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Νέα για την κινητή τηλεφωνία της Nova

Εγω συμπλήρωσα τη φόρμα προχτές, και με κάλεσαν σήμερα για να κανονίσουμε παραλαβή. Τους έγραψα ότι θέλω να δοκιμάσω την υπηρεσία για το ενδεχόμενο, εφόσον είναι συμφέρον μετά, να πάω σε quad play

Είχα συμπληρώσει τη φόρμα και με πήραν τηλ ότι είναι μόνο για τους συνεργάτες τους.. Σήμερα με πήραν και την τρίτη θα έχω το νέο νούμερο το άνοιξαν από τι μου είπαν για όσους έκανα αίτηση. Θα είναι για 2 μήνες το δοκιμαστικό και μετά θα το βγάλουν εμπορικά,θα βγάλουν και προγράμματα quand μου είπε η κοπέλα στο τηλ αλλά δεν ήξερε ακόμα τιμές για το εμπορικό.

Πάντως τώρα στη σελίδα γράφει Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συνδέσεων και μόνο για δοκιμαστικούς λόγους.. Δεν ξέρω αν αυτό το είχε και πριν.

Μιας και φαίνεται καποια κινητικότητα με το nova go (όπως έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα έχει προσαρτηθεί σε κάποια κανάλια του ή δυνατότητα για 7 ημέρες πίσω το πρόγραμμα, οπου σε πολλά δουλεύει και καλά.), ξέρουμε γιατί κάποιος έχετε περισσότερες πληροφορίες από εμάς τους κοινούς θνητούς, εάν θα προχωρήσει η nova σε upscale στην ποιότητα της εικόνας που δίνει στα live κανάλια??

Στο προηγούμενο κινητό μου που είχε μικρό κάδρο ήταν μια χαρά αλλά τώρα που πήρα μεγαλύτερο καταλαβαίνω τα όσα λένε για την εικόνα οι περισσότεροι.

Ξέρει κανείς να μας πει?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Είχα συμπληρώσει τη φόρμα και με πήραν τηλ ότι είναι μόνο για τους συνεργάτες τους.. Σήμερα με πήραν και την τρίτη θα έχω το νέο νούμερο το άνοιξαν από τι μου είπαν για όσους έκανα αίτηση. Θα είναι για 2 μήνες το δοκιμαστικό και μετά θα το βγάλουν εμπορικά,θα βγάλουν και προγράμματα quand μου είπε η κοπέλα στο τηλ αλλά δεν ήξερε ακόμα τιμές για το εμπορικό.

Τα ίδια είπαν και μένα, μόλις τώρα μου ήρθε η κάρτα sim.