Νέα για τη Nova

Re: Απάντηση: Νέα για τη Nova

Καλημερα.Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα η κινητη τηλεφωνια ηρθε για να μεινει.Αρα πιστευω να γινει αλλο θεμα γι αυτο.Οσο για τα αλλα απο οτι θυμαμαι εχει ξεχωριστο για το nova go και τηλεφωνο με ιντερνετ...οσο για τα μετοχικα κεφαλαια δεν ειναι κατι καθημερινο.Απλα τι γνωμη μου ειπα επειδη θα χει μελλον η κινητη

+1
Συμφωνώ απόλυτα.

Δυστυχώς για εμάς τους καταναλωτές η κεντρική διαχείριση απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα οι πρόεδροι Παναιτωλικού, Βόλου και Λαμίας "κατήγγειλαν" τη Νova για επιλεκτικές συμφωνίες. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λαμίας δήλωσε:
《Η Nova γκρίνιαζε όταν είχε όλες τις ομάδες ,πλην ΠΑΟΚ, με 31 εκάτ και τώρα με 7-8 ομάδες χωρίς ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δίνει 35 εκάτ.
Κάτι δεν πάει καλά εκεί...》

σε εποχες κορονοιου δυσκολα και επικινδυνα για την ρευστοτητα της να υποκυψει σε εκβιασμους η νοβα
ας προχωρησει ο παο με το παο τβ
αλλα αυτες οι ενεργειες μου θυμιζουν τ ασβεστωμα της λεωφορου δωρεαν απο τους οπαδους καθως και το
pao alive που πηγε απατο

Πάντως η προσφορά της Nova να είναι διπλάσια στον Ολυμπιακό δεν είναι και τόσο ευκολοχώνευτο για τις άλλες μεγάλες ομάδες.
Κι άσε το ασβέστωμα για τους μπογιατζήδες.
Η δήλωση του Πανουργιά τα λέει όλα:
《Η Nova γκρίνιαζε όταν είχε όλες τις ομάδες ,πλην ΠΑΟΚ, με 31 εκάτ και τώρα με 7-8 ομάδες χωρίς ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δίνει 35 εκάτ.
Κάτι δεν πάει καλά εκεί...》

Ακόμα περισσότερα από τους άλλους θα έπρεπε να παίρνει ο Ολυμπιακός.

μετά από τόσα χρονια που δεν βρησκοταν αγοραστής , ξαφνικά βρέθηκε ο Βαγγέλας, κ όταν τον εκραξαν οι ομάδες για να μην πάρει την νόβα ξαφνικά βρέθηκε κι άλλος αγοραστής ο οποίος ολοκλήρωσε τις διαδικασίες σε χρόνο ρεκόρ . κοίτα να δεις συμπτώσεις.

Οι παλινωδίες της Nova και η εύνοια σε συγκεκριμένο γκρουπ ομάδων έφεραν αυτή την κατάσταση.
Ας ελπίσουμε οι νέοι ιδιοκτήτες ,έστω την τελευταία στιγμή, να βελτιώσουν την κατάσταση.
Αν και ίσως να'ναι αργά αφού ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Cosmote έχει δώσει ήδη χρήματα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να προσθέσει στην πλατφόρμα της τα κανάλια τους.

Εγώ πάντως προβλέπω η φετινή χρονιά όπως διαμορφώνεται, να είναι το τέλος της ελπίδας για την κεντρική διαχείριση. Το να έχει κάθε ομάδα, της οποία ο κάθε ιδιοκτήτης μιλώντας για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ έτοιμη τηλεοπτική υποδομή αφού αμφότεροι είναι καναλαρχες άρα μια τηλεοπτική κάλυψη από μέρους τους με ίδια μέσα δεν είναι κάτι το τρομερό αφού έχουν εξοπλισμο, van για link κλπ είναι υπέρ της. Οικονομοτεχνικα προφανώς δεν ξέρουμε εάν το ΠΑΟΚ TV πέτυχε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μακροπροθεσμα δεν θα απόδοσει καρπούς το όλο εγχείρημα ειδικά τώρα που μπαίνουν στον χώρο και άλλοι παίκτες ΠΑΟ , Βόλος κλπ.
Δύσκολη η εξίσωση για τους καταναλωτές πλεον γιατί κάποτε τα είχαμε όλα βολεμενα σε μια συνδρομή και τώρα πρέπει να πληρώνουμε 2 συνδρομές και αγώνες με το κομμάτι. Προσωπικα η επίλογη μου είναι πλέον να κόψω 2-3 βόλτες για καφέ + φαγητό τον μήνα και να έχω τα πάντα στον δέκτη μου και να βλέπω αραχτός και άνετος τους αγώνες που θέλω. Βεβαια δεν ξέρω αν και άλλοι θέλουν να κάνουν την παραπάνω... θυσία!! Αλλά για εμένα μοιάζει μονόδρομος για φέτος.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Με το δεξί βλέπω ξεκίνησαν οι νέοι ιδιοκτητες, που να μην τους χάριζαν και τα χρέη δηλαδή
Βροχή θα πέφτουν οι αιτήσεις από αύριο για νεες συνδέσεις.

Παρακαλείσθε να μην μεταφέρετε.... γηπεδίκες συζητήσεις στο παρών νήμα και section.
Αν δεν αφορά νέα της Nova, αλλά περισσότερο τις αθλητικές ομάδες καθώς και τα πέριξ αυτών θέματα, παρακαλώ να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας στα ανάλογα θέματα στην Αθλητική ενότητα του forum.

Επίσης, ελπίζω να είμαστε όλοι καλά παιδάκια και να μην χρησιμοποιούμε μειωτικά ή και γενικότερα περιπαίγνια με τα ονόματα παραγόντων, ιδιοκτητών, κλπ για ευνόητους δικαστικούς και μη λόγους παρακαλώ!

Κόσμια συζήτηση εντός θέματος και δίχως διαμάχες.
Ο καθένας έχει την άποψή του, μπορείτε φυσικά να την εκφέρετε, φτάνει να το κάνετε κόσμια και όχι με τρόπο υποτιμητικό για τους άλλους.

ευχαριστώ!

Η απόφαση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού να δείχνει τους αγώνες του μέσω του νεοσύστατου Panathinaikos TV, αφήνει την NOVA χωρίς... Τριφύλλι σε όλα τα αθλήματα για πρώτη φορά από τότε που «βγήκε» στον αέρα.
Καταλαβαίνουμε όλοι το λάθος της απόφασης της Nova και μόνο από αυτό.

ένας χρόνος τσάμπα λεφτά στη νόβα θα δίνω, μια με τον κορονοιο , μια με το μισό πρωτάθλημα που θα δούμε φέτος. να κλείνεις συμβολαια μαζί τους χωρίς να σου εγγυάται κανένας αν θα τηρήσουν τα δικά τους συμβόλαια για τα δικαιώματα με τις ομάδες.