Νέα για τη Nova

Βλέπω υπάρχει οργασμός εργασιών και προετοιμασίες παρόμοιες με το λανσάρισμα του ott από τον ΟΤΕ.
Κάποιος που είναι ήδη σε 3play με full νοβα που είναι και το πιο ακριβό τους πακέτο θεωρώ ότι θα βγει κερδισμένος με το λανσάρισμα της EON πλατφόρμας.
Ο ΟΤΕ πχ σε όσους έχουν το full δορυφορικό τους έχει δώσει πρόσβαση μέσω TV app και στο κανάλι 4Κ που ΔΕΝ υπάρχει μέσω δορυφόρου το οποίο και ΔΕΝ δίνεται σε δορυφορικούς που έχουν το sports πακέτο παρότι είναι κανάλι sports.

Βέβαια μέχρι να δούμε ανακοινώσεις ας κρατήσουμε μικρό καλάθι...

Μου φαίνεται λιγο υπερβολικό να θέλουν ταχύτητα από 50 και επάνω , για να λειτουργεί η υπηρεσία εδώ το Netflix λέει για 4k από 25 και πάνω, και η nova θελει 50 για hd περιεχόμενο , εκτός και αν έχουν σκοπό να βγάλουν το περιεχόμενο και όλα τα κανάλια τους nova sports – nova cinema σε 4k και παλι τα 50 είναι πολλα
Δε θέλουν για αρχή να δοθεί σε έως 24 αλλά και στα νησιά. Κι εννοούν όλα τα νησιά συμπεριλαμβανομένων Κρήτης, Ρόδου, Εύβοιας κλπ όχι μόνο τα μικρά κι ας έχουν 50+ ταχύτητες.

Ο συνδρομητής μπορεί με έξτρα πάγιο (όπως στο nova go extra) να πάρει 2ο eon box ή/και 2η multiscreen θέαση.

Σε adsl πελάτες ανεξαρτήτως παρόχου (min 7mpbs) θα δοθεί dth box , όχι eon box, χωρίς vod + 7 μέρες, οι παροχές αυτές θα είναι διαθέσιμες μόνο στις εφαρμογές.

Δε γνωρίζω προς το παρόν κάτι άλλο. Η πολιτική τιμών/παροχών ακούγεται ότι θα είναι διαφορετική.View attachment 185720
Σε ευχαριστουμε πολύ για την ενημέρωση
Να σε ρωτήσω εγώ που ειμαι σε 50vdsl vodafone ως νεος πελάτης στη νοβα τι εξοπλισμό θα πάρω και με τι δυνατότητες;

Εννοώ αν κρατήσω την γραμμή στην vodafone

Ο συνδρομητής μπορεί με έξτρα πάγιο (όπως στο nova go extra) να πάρει 2ο eon box ή/και 2η multiscreen θέαση.

Σε adsl πελάτες ανεξαρτήτως παρόχου (min 7mpbs) θα δοθεί dth box , όχι eon box, χωρίς vod + 7 μέρες, οι παροχές αυτές θα είναι διαθέσιμες μόνο στις εφαρμογές.

Δε γνωρίζω προς το παρόν κάτι άλλο. Η πολιτική τιμών/παροχών ακούγεται ότι θα είναι διαφορετική.View attachment 185720
Δηλαδή το Nova on demand κόβεται....

Δεν το λες πολύ καλό αυτό....

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση..... Συνέχισε έτσι! Αναμένουμε κι άλλα..... Και μόλις μάθεις τιμές πάνω κάτω γράψε μας!

Για εμας με δορυφορικο nova τι προβλεπετε;θα εχουμε εστω 1 εφαρμογη διαθεσιμη δωρεαν για tv box η κινητο/ταμπλετ;Εχουμε καποια ενημερωση πανω σε αυτο;Λογικα οπως στο nova go extra θα σου δινει τη δυνατοτητα και για 2η θεαση αλλα ισως αλλαξει η τιμη απο τα 5€ που ειναι τωρα,σωστα;;;

• Like
Reactions: Joker19
Δηλαδή το Nova on demand κόβεται....

Δεν το λες πολύ καλό αυτό....
Που γράφω ότι κόβεται; Απλά δε θα προσφέρεται αρχικά για συνδρομητές εκτός nga, θα υπάρχει κανονικά όμως στο smart app και στο mobile για αυτούς.

Για εμας με δορυφορικο nova τι προβλεπετε;θα εχουμε εστω 1 εφαρμογη διαθεσιμη δωρεαν για tv box η κινητο/ταμπλετ;Εχουμε καποια ενημερωση πανω σε αυτο;Λογικα οπως στο nova go extra θα σου δινει τη δυνατοτητα και για 2η θεαση αλλα ισως αλλαξει η τιμη απο τα 5€ που ειναι τωρα,σωστα;;;
Δεν υπάρχει κάτι ακόμα σίγουρο ώστε να το γράψω. Ούτε στις τιμές.

• Like
Reactions: Totti10
Σε ευχαριστουμε πολύ για την ενημέρωση
Να σε ρωτήσω εγώ που ειμαι σε 50vdsl vodafone ως νεος πελάτης στη νοβα τι εξοπλισμό θα πάρω και με τι δυνατότητες;

Εννοώ αν κρατήσω την γραμμή στην vodafone
@eimaikala αν δεν σου κάνει κόπο και γνωρίζεις απάντησε μου

Ευχαριστω

Που γράφω ότι κόβεται; Απλά δε θα προσφέρεται αρχικά για συνδρομητές εκτός nga, θα υπάρχει κανονικά όμως στο smart app και στο mobile για αυτούς.
Στο print screen που έβαλες λέει ότι υπάρχοντες dht συνδρομητές που ζητήσουν eon θα έχουν dht και vod από smart TV app η mobile

@eimaikala Να ρωτήσω και γω κάτι! Γυρω στις 15/10 σκοπεύω να βάλω sports pack δορυφορικό, φυσικά θα αιτηθώ ένα 10ημερο νωριτερα για να προλαβει να έρθει. Γνωρίζετε αν υπάρχουν πιθανοτητες έως τις 5-6/10 να βγει το eon μήπως βάλω αυτο?

Οι υφισταμενοι δορυφορικοι πελατες που εχουν triple play και δωρο το novago extra με δυο εξτρα λογαριασμους ταυτοχρονης θεασης θα συνεχισουν να τους εχουν με το eon;

@eimaikala Να ρωτήσω και γω κάτι! Γυρω στις 15/10 σκοπεύω να βάλω sports pack δορυφορικό, φυσικά θα αιτηθώ ένα 10ημερο νωριτερα για να προλαβει να έρθει. Γνωρίζετε αν υπάρχουν πιθανοτητες έως τις 5-6/10 να βγει το eon μήπως βάλω αυτο?
Νομίζω ότι αν εισαι στην ηπειρωτική χώρα με 50 vdsl αξίζει να περιμένεις και ας μείνεις καμία βδομάδα χωρίς nova sports που κοβονται από vodafone.
Στην ίδια φάση με εσένα είμαι αλλά προσωπικά θα περιμένω

Αυτό τώρα με την ηπειρωτική χώρα πως τους σκάλωσε? Δλδ τόσο καιρό το Nova go και Nova on demand πως λειτουργεί.....

• Like
Reactions: Stama
Καλά οι άνθρωποι είναι φοβεροί. Διαχωρισμός συνδρομητών με βάση την ταχύτητα και τον τ.κ. Επίσης αυτόνομη υπηρεσία μόνο μέσω συμβολαίου δεν υφίσταται. Εκτός και αν θέλει να σπρώξει συνδρομητές προς τη wind-nova. Φυσικά και αν θέλουν να έχει μέλλον η υπηρεσία και να ανταγωνιστεί τη cosmote, τίποτα από αυτά δεν θα γίνει.

Νομίζω ότι αν εισαι στην ηπειρωτική χώρα με 50 vdsl αξίζει να περιμένεις και ας μείνεις καμία βδομάδα χωρίς nova sports που κοβονται από vodafone.
Στην ίδια φάση με εσένα είμαι αλλά προσωπικά θα περιμένω
Τα novasports τα έχω αφαιρέσει ήδη μετά από την πολυ καλη προσφορα που μου έκαναν για τηλέφωνο / internet. Το sports pack θα ήθελα το ΣΚ 16-17/10 να το εχω άρα κατά 99℅ θα βάλω το δορυφορικό. Το θέμα είναι ότι η lcd μου δεν είναι smart και το box της vodafone μου κάλυπτε YouTube + Netflix χωρίς ανάγκη extra εξοπλισμού αλλά και το δορυφορικό έχει τα δικά του οφέλη, όπως: καλυτερο συγχρονισμό με το πραγματικό χρόνο (χωρίς να ξέρω ποση καθυστέρηση θα έχει το eon) και για ταινίες σε καλυπτει με το on demand και το Novalife, φυσικά 80℅ βλέπω μπάλα και 20% ταινίες οπότε μικρό το κακό!