Νέα για τη Nova

Εμένα μου είπαν από το 13831 ότι θα βγουν δύο πακέτα ΟΤΤ. Το ένα χωρίς τα αθλητικά και το άλλο με τα αθλητικά.
Τα κινηματογραφικά θα περιλαμβάνονται και στα δύο πακέτα. Η διαφήμιση θα ξεκινήσει άμεσα.

Περαστικός από κατάστημα νόβα σήμερα μπήκα και ρώτησα μήπως γνώριζαν οι εργαζόμενοι αν θα είναι εφικτό να διατηρηθεί η υπάρχουσα σύνδεση μου και να μεταβώ στην ott υπηρεσία για ευνόητους λόγους...
Γενικόλογα μεν αλλά αισιόδοξα ήταν όσα άκουσα αν βεβαίως πατάνε κάπου κι όχι σε υποθέσεις...
Μου είπαν να ρωτήσω ξανά από τα μέσα του μήνα και μετά... Γνωρίζετε κάτι παραπάνω;
οχι δε μπορείς θα είναι μόνο για νέους πελάτες με υπηρεσία vdsl

Εμένα μου είπαν από το 13831 ότι θα βγουν δύο πακέτα ΟΤΤ. Το ένα χωρίς τα αθλητικά και το άλλο με τα αθλητικά.
Τα κινηματογραφικά θα περιλαμβάνονται και στα δύο πακέτα. Η διαφήμιση θα ξεκινήσει άμεσα.
Πολυ κακο αυτό... Δηλαδή δεν θα υπάρχει sports πακέτο.. Αν θέλουμε να πάμε σε triple play και θέλουμε αθλητικά αναγκαστικά θα παμε σε φουλ πακετο με ότι αυτό συνεπάγεται στην τιμή...

μπορείς αν μοιράσεις την οθόνη στα δύιο αν το υποστηρίζει η τηλεόρασή σου (απλά θα ακούς ήχο από αυτό που θα έχει επιλεγμένο εκείνη την ώρα)
Δηλαδη θα πληρωνω για να βλεπω μιση μιση εικονα. Ημαρτον...

Εγώ βλέπω κάποιες λάθος απόψεις από την πλευρα της νοβα.. έχει την δυνατότητα να το κάνει καλυτερα απο την κοσμοτε και να σαρωσει... Αλλά βλέπω πολλους περιορισμους που θα προκαλεσουν αντιδράσεις.. Τέλος παντων, μιλάμε υποθετικα οπότε περιμενουμε την επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας

Γνώμη μου πάντως, ότι λόγω έναρξης Ευρωλίγκα αλλά και του θεωρούμενου ως κράχτη-φιλέτο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα έπρεπε να ήταν έτοιμο το όλο project...

• Like
Reactions: Bloodsport
Μόνο 120 λεπτά προς κινητά; Δηλαδή εγώ που έχω το full, για να έχω το eon tv θα πρέπει να αφήσω τα απεριόριστα κινητά που έχω τώρα μόνο για 120 λεπτά; ελπίζω να βγάλουν και άλλα προγράμματα.

Για να παρεις το full θα είναι μόνο σε 100αρα συνδεση... Γιατί ρε παιδια.. Γιατί μας διώχνουν τόσο απλά;δεν θέλουμε όλοι 100αρες και ουτε να δίνουμε 50 ευρώ το μήνα...Αρα για να δεις αθλητικά με triple play θα έχεις μόνο δυο επιλογές.. 24αρα με δορυφορικό ή 100αρα με Eon tv.. Μάλλον η Nova θέλει να χάσει συνδρομητές παρα να κερδίσει

Last edited:
Για να παρεις το full θα είναι μόνο σε 100αρα συνδεση... Γιατί ρε παιδια.. Γιατί μας διώχνουν τόσο απλά;δεν θέλουμε όλοι 100αρες και ουτε να δίνουμε 50 ευρώ το μήνα...

μισο για να καταλαβω..
οσοι ειμαστε συνδρομητες του δορυφορικου το περνουμε δωρεαν?
Φίλε, δεν αναφέρει πουθενα η φωτογραφία για εσάς του δορυφορικού πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Δεν σου το λέω κάπως φυσικά απλά θα ήθελα να μου πει πως το κατάλαβες ή είδες κάτι που δεν είδα εγώ γιατί με ενδιαφέρει και μένα

Φίλε, δεν αναφέρει πουθενα η φωτογραφία για εσάς του δορυφορικού πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Δεν σου το λέω κάπως φυσικά απλά θα ήθελα να μου πει πως το κατάλαβες ή είδες κάτι που δεν είδα εγώ γιατί με ενδιαφέρει και μένα
το παω με την λογικη του αντιστοιχου otetv που δινεται δωρεαν στους δορυφορικους.
δεν γνωριζω κατι παραπανω..

το παω με την λογικη του αντιστοιχου otetv που δινεται δωρεαν στους δορυφορικους.
δεν γνωριζω κατι παραπανω..
Φοβάμαι πολυ για εσάς ότι θα παρετε μόνο το mob app δωρεάν (που οπως ανέφερε πανω ο eimaikala δεν θα υπάρχουν τα αθλητικά). Μακάρι να βγω ψευτης αλλά με τα έως τώρα δεδομένα βλέπω πολλους περιορισμους και ίσως θα υπάρξει και αυτός... Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει θυελλα αντιδράσεων και νομίζω θα είναι αυτοκτονία για την νοβα.. Να ξανά τονίσω ότι είναι προσωπικη εκτίμηση και δεν έχω καμία ενημέρωση και μακάρι να βγω ψευτης όπως αναφέρω και πριν..