seaman13
Senior Member
- 4 September 2009
- 553
Σε lg c1 η κατασταση μου παραμένει ιδια... Μέγιστος αριθμός κτλΕνεργοποίησες το TV app της LG μέσω κωδικού που βγαίνει στην τηλεόραση;
Σε lg c1 η κατασταση μου παραμένει ιδια... Μέγιστος αριθμός κτλΕνεργοποίησες το TV app της LG μέσω κωδικού που βγαίνει στην τηλεόραση;
Το ίδιο πρόβλημα είχα . Μπήκα στον πειρασμό να ενεργοποιήσω το ΕΟΝ+ και αμέσως λύθηκε το πρόβλημα .Σε lg c1 η κατασταση μου παραμένει ιδια... Μέγιστος αριθμός κτλ
Οποτε μιλάς για νεα συνδρομη...Οκ και αυριο μερα ειναι...Το ίδιο πρόβλημα είχα . Μπήκα στον πειρασμό να ενεργοποιήσω το ΕΟΝ+ και αμέσως λύθηκε το πρόβλημα .
είναι +2,5 eu .......Οποτε μιλάς για νεα συνδρομη...Οκ και αυριο μερα ειναι...![]()
Μάλλον εννοείς το EON Extra το οποίο είναι η μετονομασία του NovaGo extra.είναι +2,5 eu .......
στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα εκτός από την καταχώριση του γνωστού κωδικού να επιλέξεις ΕΟΝ+ με την μιση της επιπλέον χρηματικής διαφοράς . Είμαι "δορυφορικός" συνδρομητής και θα χρεωνομαι απο τουδε και στο εξης με 2,5 περίπου επιπλέον eu. Πάντως σε άμεση σύγκριση ταυτόχρονης αναπαραγωγής η δορυφορική εικόνα είναι σαφώς καλύτερη. Εκτός αν μου έχει διαφύγει μια βέλτιστη ρύθμιση.Μάλλον εννοείς το EON Extra το οποίο είναι η μετονομασία του NovaGo extra.
Το έχω ενεργό λόγω 3play Plus και δεν παίζει.
Ας μη δημιουργούμε σύγχυση και ας περιμένουμε μερικές ώρες για να ανοίξει...
Και λέγαμε θα πεταχτείς;; Ανυπομονούσαμε...εσύ έλεγες δεν ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά και η Nova κοροϊδεύει...το έγινε τώρα; Που ήσουν χαμένος 2 μέρες;; Δεν υποφέρεσαι τελικά.....23ευρω με 24μηνο συμβόλαιο;;;;Δε πάμε καλά..
Που είναι το πακέτο χωρίς συμβόλαιο;
Εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι στο my account ακόμη για ΕΟΝ...λογικά κι εδώ σταδιακά θα μπει στους λογαριασμούς....στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα εκτός από την καταχώριση του γνωστού κωδικού να επιλέξεις ΕΟΝ+ με την μιση της επιπλέον χρηματικής διαφοράς . Είμαι "δορυφορικός" συνδρομητής και θα χρεωνομαι απο τουδε και στο εξης με 2,5 περίπου επιπλέον eu. Πάντως σε άμεση σύγκριση ταυτόχρονης αναπαραγωγής η δορυφορική εικόνα είναι σαφώς καλύτερη. Εκτός αν μου έχει διαφύγει μια βέλτιστη ρύθμιση.
Επειδή έγραψα και εγώ το ίδιο παραπάνω δοκίμασε να μπεις από browser όχι από την εφαρμογή. Εκεί μου το βγάζει.Εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι στο my account ακόμη για ΕΟΝ...λογικά κι εδώ σταδιακά θα μπει στους λογαριασμούς....
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...τώρα ήρθα δουλειά..θα το δω το απόγευμα...εσύ συνδέθηκες σε Smart Tv; Τι βλέπεις από ποιότητα κλπ;Επειδή έγραψα και εγώ το ίδιο παραπάνω δοκίμασε να μπεις από browser όχι από την εφαρμογή. Εκεί μου το βγάζει.
Απο browser μου το εμφανιζει απο κινητο οχι καθως και εξακολουθει να μου βγαζει λαθος username H passwordΕπειδή έγραψα και εγώ το ίδιο παραπάνω δοκίμασε να μπεις από browser όχι από την εφαρμογή. Εκεί μου το βγάζει.
Εγώ μόλις γύρισα από δουλειά... Θα κάνω τωρα μια δοκιμή και θα ενημερώσω αν μπορέσω να μπω από mi box. TV με εφαρμογή δεν έχω άλλα το ίδιο είναι.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...τώρα ήρθα δουλειά..θα το δω το απόγευμα...εσύ συνδέθηκες σε Smart Tv; Τι βλέπεις από ποιότητα κλπ;
Υπομονή...θα ενεργοποιηθεί σε όλους.... απλά έλεγξε αν βάζεις σωστό κωδικό.....Δεν μου ανοίγει πουθενά (μήνυμα για λάθος username/password) και επιπλέον, όταν πας να βάλεις τον κωδικό της εφαρμογής της smart TV στο my account, βγάζει υπέρβαση ορίου συσκευών -ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
Δεν ξεκινάμε καλά...
Πάντως όλα διευρεσαν και κάλα και δεν ξέρουμε τιμές πόσο αστείο ακουγεται καλά θα κάνουν να έχουν καλές τιμές για το καλό τους γιατί όπως ξέρουμε όλοι υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες αντί να μας παρακαλανε τους παρακαλαμε εμείς με τα λεφτά μας αλλά αυτο μόνο σε αυτήν την χώρα γίνο
Δηλαδή οι δορυφορικοι θα έχουμε κάποιο καπέλο για να βλέπουμε το Eοn με τα αθλητικά στη smart στην τηλεόραση??Νόμιζα ότι θα είναι εντελώς δωρεάν, όπως το εχει η Cosmote. Ισχύει αυτό?στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα εκτός από την καταχώριση του γνωστού κωδικού να επιλέξεις ΕΟΝ+ με την μιση της επιπλέον χρηματικής διαφοράς . Είμαι "δορυφορικός" συνδρομητής και θα χρεωνομαι απο τουδε και στο εξης με 2,5 περίπου επιπλέον eu. Πάντως σε άμεση σύγκριση ταυτόχρονης αναπαραγωγής η δορυφορική εικόνα είναι σαφώς καλύτερη. Εκτός αν μου έχει διαφύγει μια βέλτιστη ρύθμιση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.