Νέα για τη Nova

Σε lg c1 η κατασταση μου παραμένει ιδια... Μέγιστος αριθμός κτλ
Το ίδιο πρόβλημα είχα . Μπήκα στον πειρασμό να ενεργοποιήσω το ΕΟΝ+ και αμέσως λύθηκε το πρόβλημα .

Το ίδιο πρόβλημα είχα . Μπήκα στον πειρασμό να ενεργοποιήσω το ΕΟΝ+ και αμέσως λύθηκε το πρόβλημα .
Οποτε μιλάς για νεα συνδρομη...Οκ και αυριο μερα ειναι...😂✋

είναι +2,5 eu .......
Μάλλον εννοείς το EON Extra το οποίο είναι η μετονομασία του NovaGo extra.
Το έχω ενεργό λόγω 3play Plus και δεν παίζει.
Ας μη δημιουργούμε σύγχυση και ας περιμένουμε μερικές ώρες για να ανοίξει...

Μάλλον εννοείς το EON Extra το οποίο είναι η μετονομασία του NovaGo extra.
Το έχω ενεργό λόγω 3play Plus και δεν παίζει.
Ας μη δημιουργούμε σύγχυση και ας περιμένουμε μερικές ώρες για να ανοίξει...
στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα εκτός από την καταχώριση του γνωστού κωδικού να επιλέξεις ΕΟΝ+ με την μιση της επιπλέον χρηματικής διαφοράς . Είμαι "δορυφορικός" συνδρομητής και θα χρεωνομαι απο τουδε και στο εξης με 2,5 περίπου επιπλέον eu. Πάντως σε άμεση σύγκριση ταυτόχρονης αναπαραγωγής η δορυφορική εικόνα είναι σαφώς καλύτερη. Εκτός αν μου έχει διαφύγει μια βέλτιστη ρύθμιση.

23ευρω με 24μηνο συμβόλαιο;;;; :LOL: Δε πάμε καλά..

Που είναι το πακέτο χωρίς συμβόλαιο;
Και λέγαμε θα πεταχτείς;; Ανυπομονούσαμε...εσύ έλεγες δεν ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά και η Nova κοροϊδεύει...το έγινε τώρα; Που ήσουν χαμένος 2 μέρες;; Δεν υποφέρεσαι τελικά.....

στο myaccount/υπηρεσίες/ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα εκτός από την καταχώριση του γνωστού κωδικού να επιλέξεις ΕΟΝ+ με την μιση της επιπλέον χρηματικής διαφοράς . Είμαι "δορυφορικός" συνδρομητής και θα χρεωνομαι απο τουδε και στο εξης με 2,5 περίπου επιπλέον eu. Πάντως σε άμεση σύγκριση ταυτόχρονης αναπαραγωγής η δορυφορική εικόνα είναι σαφώς καλύτερη. Εκτός αν μου έχει διαφύγει μια βέλτιστη ρύθμιση.
Εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι στο my account ακόμη για ΕΟΝ...λογικά κι εδώ σταδιακά θα μπει στους λογαριασμούς....

Εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι στο my account ακόμη για ΕΟΝ...λογικά κι εδώ σταδιακά θα μπει στους λογαριασμούς....
Επειδή έγραψα και εγώ το ίδιο παραπάνω δοκίμασε να μπεις από browser όχι από την εφαρμογή. Εκεί μου το βγάζει.

• Like
Reactions: Joker19
Επειδή έγραψα και εγώ το ίδιο παραπάνω δοκίμασε να μπεις από browser όχι από την εφαρμογή. Εκεί μου το βγάζει.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...τώρα ήρθα δουλειά..θα το δω το απόγευμα...εσύ συνδέθηκες σε Smart Tv; Τι βλέπεις από ποιότητα κλπ;

Απο browser μου το εμφανιζει απο κινητο οχι καθως και εξακολουθει να μου βγαζει λαθος username H password

Attachments

• eon.png
    eon.png
    56.4 KB · Views: 88
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...τώρα ήρθα δουλειά..θα το δω το απόγευμα...εσύ συνδέθηκες σε Smart Tv; Τι βλέπεις από ποιότητα κλπ;
Εγώ μόλις γύρισα από δουλειά... Θα κάνω τωρα μια δοκιμή και θα ενημερώσω αν μπορέσω να μπω από mi box. TV με εφαρμογή δεν έχω άλλα το ίδιο είναι.

• Like
Reactions: Joker19
Δεν μου ανοίγει πουθενά (μήνυμα για λάθος username/password) και επιπλέον, όταν πας να βάλεις τον κωδικό της εφαρμογής της smart TV στο my account, βγάζει υπέρβαση ορίου συσκευών -ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
Δεν ξεκινάμε καλά...

Δεν μου ανοίγει πουθενά (μήνυμα για λάθος username/password) και επιπλέον, όταν πας να βάλεις τον κωδικό της εφαρμογής της smart TV στο my account, βγάζει υπέρβαση ορίου συσκευών -ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
Δεν ξεκινάμε καλά...
Υπομονή...θα ενεργοποιηθεί σε όλους.... απλά έλεγξε αν βάζεις σωστό κωδικό.....

• Haha
Reactions: koskos
Λοιπόν μόλις έκανα και εγώ δοκιμή από mibox με τον γνωστό κωδικό που εμφανίζει σε όλους. Εμφάνισε και σε εμένα το "Έχεις υπερβεί τον αριθμό συσκευών" και ας άφησα μόνο το κινητό μέσα από τη διαχείριση . Το καλό είναι ότι τον κωδικό τον κρατάει μέσα και να κάνεις επανεκκίνηση το box οποτε δηλώνετε κανονικά απλά δεν έχει δώσει πρόσβαση λογικά ακόμα η Νόβα. Ας κάνουμε λίγο υπομονή τον φάγαμε τον γάιδαρο σήμερα αύριο θα μπούμε να δούμε ποιότητα και πόσες θεάσεις επιτρέπει ταυτόχρονα.

Δηλαδη με το ΕΟΝ ειναι δυο συσκευες και με το eon plus ειναι 3 ταυτοχρονα; Ή κανω λαθος;

Το 50ρι vdsl στα 23 ευρώ και το 100ρι στα 26 ευρώ θεωρώ ότι είναι πολύ τίμιες τιμές για τα δεδομένα της Ελλάδας.
Ελπίζω να μην αφορούν οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και να ακολουθήσει και η Wind τις ίδιες τιμές.
Απαράδεκτο ακριβό τo vdsl στην Ελλάδα.

• Like
Reactions: petros_ksp
Πάντως όλα διευρεσαν και κάλα και δεν ξέρουμε τιμές πόσο αστείο ακουγεται καλά θα κάνουν να έχουν καλές τιμές για το καλό τους γιατί όπως ξέρουμε όλοι υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες αντί να μας παρακαλανε τους παρακαλαμε εμείς με τα λεφτά μας αλλά αυτο μόνο σε αυτήν την χώρα γίνο

Δηλαδή οι δορυφορικοι θα έχουμε κάποιο καπέλο για να βλέπουμε το Eοn με τα αθλητικά στη smart στην τηλεόραση??Νόμιζα ότι θα είναι εντελώς δωρεάν, όπως το εχει η Cosmote. Ισχύει αυτό?