Όπου ακούς πολλά κεράσια βαστά μικρό καλάθι.....δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσθέτουν κάποιο νέο κανάλι. Υποτεθείτε ότι μπήκαν λεφτά από τους επενδυτές
Μηπωϛ γιατι... υποτιθεται;δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσθέτουν κάποιο νέο κανάλι. Υποτεθείτε ότι μπήκαν λεφτά από τους επενδυτές
Στον έλεγχο της διαθεσιμότητας του ΟΤΕ (δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο της Nova), το μέγιστο που βγάζει είναι 50αρι Business Fiber, το οποίο κι έχω ενεργοποιημένο, αλλά η ταχύτητα είναι max στα 20 mbps. Ο αποκωδικοποιητής αυτός έχει έξοδο ήχου; Ρωτώ γιατί πρόκειται να συνδεθεί σε monitor χωρίς ήχο και θέλω να τον συνδέσω με ηχεία. Ευχαριστώ.Αν η Nova στην περιοχή σου δίνει VDSL, θα σου δώσουν Ιντερνετικό.
Ο δορυφορικός αποκωδικοποιητής είναι ο GSH 2970
Πολύ απλά πάρτους τηλέφωνο και πες τους θέλω να γίνω συνδρομητής σας....και αν σου πουν μέσω ίντερνετ πες τους δεν έχω ίντερνετ και σταθερό καθόλου προς το παρόν.... Και θα σου βάλουν δορυφορικό.... Το έκανε ο γαμπρός μου....Στον έλεγχο της διαθεσιμότητας του ΟΤΕ (δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο της Nova), το μέγιστο που βγάζει είναι 50αρι Business Fiber, το οποίο κι έχω ενεργοποιημένο, αλλά η ταχύτητα είναι max στα 20 mbps. Ο αποκωδικοποιητής αυτός έχει έξοδο ήχου; Ρωτώ γιατί πρόκειται να συνδεθεί σε monitor χωρίς ήχο και θέλω να τον συνδέσω με ηχεία. Ευχαριστώ.
Δεν θα υπάρξει κεντρική διαχείρηση. Δεν έχει συμφωνηθεί από όλλους ούτε και πρόκειται. Θα χάσουν πολλά λεφτά οι μεγάλες ομάδες.Αν και off topic, να συμπληρώσουμε ότι ήδη δύο ομάδες (Ολυμπιακός και Άρης) βγαίνουν εκτός κεντρικής διαχείρισης εφόσον ισχύσει από του χρόνου όπως είναι προγραμματισμένο.
Λογικα τις παραλληλες μεταδοσεις τις ξεχναμε,ακομα και να προσθεσουν sports καναλια (πχ 2-3 ακομα) δε νομιζω πως βγαινει πρακτικα. Καποια θα παιζουν σε επαναληψη σιγουρα. Απο κει και περα οντως πιστευω θα κοιταξουν να "πεταξουν" απο πανω τους μικροτερα leagues πλεον τα οποια ουσιαστικα και δε χρειαζονται με τα νεα δεδομενα..τουλαχιστον να βγει το μεγιστο αποτελεσμα που μπορει.Να δουμε πόσα ματς θα μεταδίδει από τη ζώνη των 17.00 στην premier League. Την ίδια ώρα θα έχει πολλα ματς από τη bundesliga στις 16.30, το ισπανικο ματς στις 17.15 και το γαλλικό ματς στις 18.00. Νομίζω εκτός του Ολλανδικού που πρέπει να το κρατήσει καλό θα ήταν championship και βελγικό να τα αφήσει τη νέα σεζόν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.