Νέα για τη Nova

δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσθέτουν κάποιο νέο κανάλι. Υποτεθείτε ότι μπήκαν λεφτά από τους επενδυτές

δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσθέτουν κάποιο νέο κανάλι. Υποτεθείτε ότι μπήκαν λεφτά από τους επενδυτές
Όπου ακούς πολλά κεράσια βαστά μικρό καλάθι.....

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread για την ερώτησή μου, υποθέτω πως ίσως. Δεν έχω Nova-Eon, αλλά θέλω να βάλω. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, η iptv καλύπτει λίγες περιοχές, οπότε στο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας που είμαι, θα μου δώσουν δορυφόρο. Θεωρητικά. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Για νέες συνδρομές μέσω δορυφόρου, τι αποκωδικοποιητή δίνουν;

Αν η Nova στην περιοχή σου δίνει VDSL, θα σου δώσουν Ιντερνετικό.
Ο δορυφορικός αποκωδικοποιητής είναι ο GSH 2970

Αν η Nova στην περιοχή σου δίνει VDSL, θα σου δώσουν Ιντερνετικό.
Ο δορυφορικός αποκωδικοποιητής είναι ο GSH 2970
Στον έλεγχο της διαθεσιμότητας του ΟΤΕ (δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο της Nova), το μέγιστο που βγάζει είναι 50αρι Business Fiber, το οποίο κι έχω ενεργοποιημένο, αλλά η ταχύτητα είναι max στα 20 mbps. Ο αποκωδικοποιητής αυτός έχει έξοδο ήχου; Ρωτώ γιατί πρόκειται να συνδεθεί σε monitor χωρίς ήχο και θέλω να τον συνδέσω με ηχεία. Ευχαριστώ.

Έχει θύρα AV που ίσως θα μπορούσες με κατάλληλο αντάπτορα να βγάλεις μόνο ήχο αλλά δεν είμαι σίγουρος.

• Like
Reactions: Messagala
Στον έλεγχο της διαθεσιμότητας του ΟΤΕ (δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο της Nova), το μέγιστο που βγάζει είναι 50αρι Business Fiber, το οποίο κι έχω ενεργοποιημένο, αλλά η ταχύτητα είναι max στα 20 mbps. Ο αποκωδικοποιητής αυτός έχει έξοδο ήχου; Ρωτώ γιατί πρόκειται να συνδεθεί σε monitor χωρίς ήχο και θέλω να τον συνδέσω με ηχεία. Ευχαριστώ.
Πολύ απλά πάρτους τηλέφωνο και πες τους θέλω να γίνω συνδρομητής σας....και αν σου πουν μέσω ίντερνετ πες τους δεν έχω ίντερνετ και σταθερό καθόλου προς το παρόν.... Και θα σου βάλουν δορυφορικό.... Το έκανε ο γαμπρός μου.... 😉 (Καλύτερα πήγαινε σε κατάστημα Nova, δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες και πολλές ερωτήσεις....)

Έγινε, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Πάντως απαράδεκτο αποκωδικοποιητής το 2022 να μην έχει έξοδο ήχου...

Πρώτον πολύ καλό νέο από την άποψη του μονοπωλίου.....όχι όλες οι μεγάλες στην Cosmote....Δεύτερον όμως όσοι έχουμε ΕΟΝ κλαίμε ήδη για τα τετραγωνάκια στα ζουμ των κόρνερ στο Βικελίδης.......

Attachments

• IMG_20220531_105806.jpg
    IMG_20220531_105806.jpg
    405.8 KB · Views: 60
Αν και off topic, να συμπληρώσουμε ότι ήδη δύο ομάδες (Ολυμπιακός και Άρης) βγαίνουν εκτός κεντρικής διαχείρισης εφόσον ισχύσει από του χρόνου όπως είναι προγραμματισμένο.

Αν και off topic, να συμπληρώσουμε ότι ήδη δύο ομάδες (Ολυμπιακός και Άρης) βγαίνουν εκτός κεντρικής διαχείρισης εφόσον ισχύσει από του χρόνου όπως είναι προγραμματισμένο.
Δεν θα υπάρξει κεντρική διαχείρηση. Δεν έχει συμφωνηθεί από όλλους ούτε και πρόκειται. Θα χάσουν πολλά λεφτά οι μεγάλες ομάδες.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
σιγα μην ισχυσει κεντρικη διαχειριση απο περυσι ο ολυμπιακος την πολεμαγε και ηταν αντιθετος με αυτη μονο ο παναθηναικος και η αεκ την θελανε αν θυμαμαι καλα.τωρα αρχιζει το παρτυ διοτι θα πλακωθουν απο του χρονου μεταξυ τους ποιος θα παρει ποιο πολλα :ROFLMAO:.καθως ο ολυμπιακος και ο αρης καβατζωθηκανε για τρια χρονια δεν τους ενδιαφερει τι θα κανουν οι αλλοι.

• Like
Reactions: Joker19
Δεν υπαρχει κεντρικη διαχειριση
ΗΤΑΝΝΝ να τρεξει απο το 2024-2025 νομιζω.. ( κραταω μια επιφυλαξη αν ηταν για 2023-2024) μαλιστα ολοι φωναζαν δεν ξεκινα το πρωταθλημα αν δεν εχει κεντρικη διαχειριση σε καμια περιπτωση,, κτλ κτλ κτλ..και προσεφυγε σε δικαιοσυνη quees who? oLYMPIAKOS κΑΙ PAO .,οι μικρες ομαδες που φωναζαν πηραν κ μια διαφημιση απo shopfilx ( βαγγελας rules..) και ολα καλα..

70 εκ. θα διαχειρίζονταν η κεντρική διαχείριση με ένα 5% να πηγαίνει στην ΕΠΟ και σχεδόν τα μισά στους 5 μεγάλους. Ότι περισσευε στους υπόλοιπους. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Άρης τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε συμβόλαιο για 2.2 εκ. το χρονο με την nova και τώρα διαπραγματευτηκε συμβόλαιο 4εκ. συν bonus καταλαβαίνει κανείς οτι και οι άλλοι μεγάλοι θα ανέβαζαν το κασε. Πχ ο Ολυμπιακός από τα 11 πήγε στα 18...

Να δουμε πόσα ματς θα μεταδίδει από τη ζώνη των 17.00 στην premier League. Την ίδια ώρα θα έχει πολλα ματς από τη bundesliga στις 16.30, το ισπανικο ματς στις 17.15 και το γαλλικό ματς στις 18.00. Νομίζω εκτός του Ολλανδικού που πρέπει να το κρατήσει καλό θα ήταν championship και βελγικό να τα αφήσει τη νέα σεζόν.

Last edited:
  • Like
Reactions: Epistimonas
Να δουμε πόσα ματς θα μεταδίδει από τη ζώνη των 17.00 στην premier League. Την ίδια ώρα θα έχει πολλα ματς από τη bundesliga στις 16.30, το ισπανικο ματς στις 17.15 και το γαλλικό ματς στις 18.00. Νομίζω εκτός του Ολλανδικού που πρέπει να το κρατήσει καλό θα ήταν championship και βελγικό να τα αφήσει τη νέα σεζόν.
Λογικα τις παραλληλες μεταδοσεις τις ξεχναμε,ακομα και να προσθεσουν sports καναλια (πχ 2-3 ακομα) δε νομιζω πως βγαινει πρακτικα. Καποια θα παιζουν σε επαναληψη σιγουρα. Απο κει και περα οντως πιστευω θα κοιταξουν να "πεταξουν" απο πανω τους μικροτερα leagues πλεον τα οποια ουσιαστικα και δε χρειαζονται με τα νεα δεδομενα..τουλαχιστον να βγει το μεγιστο αποτελεσμα που μπορει.