Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Όσο τα εργαλειονήματα αυξάνονται και τα χρήσιμα σχόλια με κατασκευές ή περιγραφές διαφόρων μηχανημάτων πληθαίνουν τόσο γίνεται απαραίτητη η δημιουργία ενός ευρετηρίου σε κάθε νήμα με link στα συγκεκριμένα σχόλια.
Δηλαδή αφού διαβάσει κάποιος όλο το νήμα θα πρέπει να σημειώσει τα σχόλια και το link τους σε μία λίστα που θα γράφει:

Κατασκευή πάγκου για παγκοπρίονο ----- " Link"
Κατασκευή παγκάκι για κήπο ------ "link"
κ.λ.π.
Κάθε ένας λοιπόν που θα έχει κάτι να παρουσιάσει θα βάζει στο συγκεκριμένο σχόλιο την περιγραφή με το link της παρουσίασης και οι διαχειριστές θα το μεταφέρουν στο ευρετήριο σβήνοντας το σχόλιο του μέλους.

Μια ιδέα είπα.... το θέμα είναι ποιος κάθεται να την υλοποιήσει :chinscratch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν λέω:
σβήνοντας το σχόλιο του μέλους
εννοώ αυτό που έχει βάλει κάτω από το ευρετήριο με την περιγραφή και το link όχι το σχόλιο με την παρουσίαση.

Νίκο αν κατάλαβα καλά λές ενα admin με την δυνατότητα απεριόριστου edit να μαζεύει τα πολύ χρήσιμα link στην πρώτη σελίδα κάθε θέματος.

Κατι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ειναι να περιοριστούν τα οφτοπικ και να είμαστε όλοι προσεκτικοι σε πιο θέμα γράφουμε.

Γενικά το θέμα αναζήτησης ειναι χρονοβόρο και πολλές φορές αδύνατο.

Παιδιά η ουσιαστική διαφορά θα γίνει όταν μας δωθει η δυνατότητα να γκρουπαρουμε θέματα.
Πχ δοκιμές εργαλείων και από κάτω ομπρέλα με ξεχωριστά θέματα.
Αντε βρες που έγραψε ο τάδε για το. GKS190....

Γιατί αν στις δοκιμές εργαλείων υπάρχει ένα ευρετήριο στην αρχή με κατηγορίες και λέει
Δισκοπρίονα
GKS 190....... "Link" και απο κάτω Link κάποιου άλλου για το ίδιο εργαλείο αν υπάρχει
BCD 2000 ...... "Link"
κλπ δεν κάνει δουλειά ????
Και συμμαζεμένα και δεν χρειάζεται να διαβάσεις 200 σχόλια για να δεις το συγκεκριμένο που ψάχνεις.
Μιλάω για τις παρουσιάσεις και όχι για τα σχόλια που θα ακολουθούν ( Ααα ωραίο... δυνατό ... καλοδούλευτο...κλπ)

Τώρα εγώ τι λέω ????
Ζητάω από μαστόρια να κάνουμε δουλειά γραφείου ...:flipout:

Ανοιχθηκε νέο τοπικ με πληροφορίες για κολλησεις μετάλλων.

Επίσης θα ήθελα να σας παρακαλεσω να προσέχετε που ποσταρετε παιδιά.
Προσπαθήστε να απευθυνεστε στο σωστό τοπικ.

Οπως θα ειδατε το ποστ του φιλου Νικου μεταφερθηκε απο καποιον μεγαλυτερο διαχειριστη εδω.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/147042-Κατασκευή-ενισχυτή-Μπάσου-με-ηχείο

Καλη ειναι η μαστοροπαρεα μας αλλα το φορουμ του οποιου ενα κομματι ειμαστε και εμεις εχει ηδη θεματικες ενοτητες οι οποιες μπορουν και πρεπει να φιλοξενησουν τα σχετικα θεματα.
Δλδ αν θελει καποιος να ρωτησει για αγορα δικαναλου ενισχυτη δεν θα ανοιξει νεο θεμα στο Gedgets & EDC αλλα θα αναρτησει στο ηδη υπαρχον thread.

Εγώ το έβαλα στο δικό μας πολυκατάστημα γιατί περιλαμβάνει και ξυλοκατασκευή εξ ίσου σημαντική με τα ηλεκτρονικά ... αλλά γεγονός είναι ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο είδος στα ηχητικά θα ψάξει.
Κάτι που παρατήρησα είναι ότι δεν μου έδινε επιλογή για ετικέτες. Επίσης καλό θα ήταν ο δημιουργός ενός νήματος να είχε το δικαίωμα edit στο αρχικό σχόλιο για απεριόριστο χρονικό διάστημα επειδή θα χρειασθεί να προστεθούν φωτογραφίες και οδηγίες που καλό θα ήταν να έχουν μια συνέχεια. Αυτό το αναφέρω με όλο τον σεβασμό στην λειτουργία του φόρουμ και στην δομή του.

Εγώ το έβαλα στο δικό μας πολυκατάστημα γιατί περιλαμβάνει και ξυλοκατασκευή εξ ίσου σημαντική με τα ηλεκτρονικά ... αλλά γεγονός είναι ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο είδος στα ηχητικά θα ψάξει.
Κάτι που παρατήρησα είναι ότι δεν μου έδινε επιλογή για ετικέτες. Επίσης καλό θα ήταν ο δημιουργός ενός νήματος να είχε το δικαίωμα edit στο αρχικό σχόλιο για απεριόριστο χρονικό διάστημα επειδή θα χρειασθεί να προστεθούν φωτογραφίες και οδηγίες που καλό θα ήταν να έχουν μια συνέχεια. Αυτό το αναφέρω με όλο τον σεβασμό στην λειτουργία του φόρουμ και στην δομή του.

Αγαπητε Nικο, παντα μπορεις να απευθυνεσαι σε διαχειριστες για να κανεις καποια ουσιαστικη και απαραιτητη αλλαγη σε παλαιο ποστ.
Κατα τα αλλα δεν ειναι δοκιμο σε φορουμ να υπαρχει η λειτουργια edit για απεριοριστο χρονικο διαστημα.

Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Προς τους διαχειριστές μας. Δεν είναι κρίμα τέτοια post να χάνονται μέσα σε ένα μεγάλο θέμα;

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ώσιμων?p=1057577214&viewfull=1#post1057577214

Θέλω να πω. Γιατί δε γίνεται ένα edit το πρώτο post να μπουν πχ

Τεστ

Δισκοπρίονα
λινκ 1 με όνομα μοντέλου
λινκ2 με όνομα μοντέλου

Σεγες
λινκ 1 με όνομα μπλα μπλα
λινκ 2 μπλα μπλα

Πλάνες

μπλα μπλα

κλπ
έτσι ώστε μετά απο 1-2-10 μήνες όποιος θυμάται ότι είχε παρουσιαστεί κάτι ή το ψάχνει στο google και τον φέρνει και θέλει να το δει, να πάει στο πρώτο ποστ και να κάνει ένα απλό κλικ πάνω στο μοντέλο αντί να ψάχνει μέσα σε τόσες σελίδες. Είναι κρίμα και γι αυτόν που ψάχνει αλλά και για τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο, παρουσιάζουν κάτι και το post τους χάνετε.

Η πρότασή μου δεν είναι μόνο γι αυτό το θέμα. Γενικά είναι εντελώς αχανής η κατηγορία των εργαλείων παιδιά.

Δε με καταλάβες Μιχάλη :)

Δε χρειάζεται να κάνεις κατηγορίες. Το διάβασα και αλλού. Αυτό που είπα είναι στο πρώτο post αυτού του θέματος να γίνει edit και να προστεθούν links απο παρουσιάσεις προϊόντων.
Για να είναι ακόμα πιο εύκολη η αναζήτηση ας γίνει το πρώτο post σε μορφή (δεν εννοώ τον τίτλο αλλά το ίδιο το ποστ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

1. Δισκοπρίονα

α)
β)
γ)
δ)

2. Σεγες

α)
β)
γ)
δ)

3. Κατσαβίδια

α)
β)
γ)
δ)

και λοιπά.

Οπότε όταν εγώ θέλω να δω ένα κατσαβίδι. Πάω στο πρώτο ποστ, μετά απευθείας στο σημείο που έχει τα κατσαβίδια και πατάω το λινκ που με ενδιαφέρει και με πετάει πάλι μεσα σε αυτό το θέμα απλά στο post το συγκεκριμένο.
Δεν είναι καμία κατηγοριοποιηση και κανένα subforum αλλά οργάνωση ενός topic :)

Αν και πάλι δε κατάλαβες μπορώ να σου δώσω λινκ απο άλλο φόρουμ αλλά θέλω να το αποφύγω μιας και είμαι διαχειριστής και δε θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση :)

Αγάπη εχει ξανασυζητηθει το θεμα , έχουν τεθεί ιδέες και πλάνα δόμησης των νηματων με υποκατηγοριες , υπάρχει χάος γενικώς .
Ειναι πολυ δύσκολο να κατηγοριοποιηθουν τα μεχρι τωρα πόστ .
Μπορούμε όμως να κάνουμε κάποια στιγμη μια αρχή αν αποκτήσουν (οι διαχειριστές μας) την απόλυτη διαχείρηση της γωνίας μας .

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Κάτι τέτοιο έχει κάνει ο Διονύσης στην Μουσική κατηγορία, που είναι χαώδης, με απίστευτο μεράκι, κόπο και χρόνο.
Δεν το θεωρώ δύσκολο για τα εργαλεία, ούτε όμως θα το αναλάμβανα :D

Ε καλά δε λέω να κάτσουν να μαζέψουν 100090000 σελίδες τοπικ οι moderators σίγουρα.
Αλλά ας γίνει μία αρχή κάποια στιγμή γιατί είμαστε ήδη σε φάση "που στο καλό το είχα δει αυτό το άτιμο το κατσαβιδί που είχε πάρει ο κροκόδειλος του Ηλία και καθάριζε τα δόντια του"....

Α, τωρα καταλαβα τι λες!!

...αλλα δεν τολμω να το φανταστω -με τιποτα- μεσα σε καποια δεκαδες χιλιαδες αναρτησεις... :))))

Ας αρχισει απο αυριο ρε παιδι μου οχι να γινει σε ολα. Ξερω τι παλουκι ειναι αλλα ετσι γλυτωνεις τις κατηγορίες πχ δισκοπριονα, σεγες κλπ που και αυτες αν τις αφησεις με την αναζητηση που εχει η vbulletin παλι θα χασεις τη μπαλα

Ε καλά δε λέω να κάτσουν να μαζέψουν 100090000 σελίδες τοπικ οι moderators σίγουρα.
Αλλά ας γίνει μία αρχή κάποια στιγμή γιατί είμαστε ήδη σε φάση "που στο καλό το είχα δει αυτό το άτιμο το κατσαβιδί που είχε πάρει ο κροκόδειλος του Ηλία και καθάριζε τα δόντια του"....

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...

Αγάπη διάβασε απο 1/9/15 το πόστ του Κυριακου και κάτω για να καταλάβεις μιας και γνωρίζεις απο διαχείρηση φόρουμ...είμαστε ήδη μια υποκατηγορια ολα τα νήματα μας ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/113719-Νέα-κατηγορία-Σχόλια-και-Προτάσεις-για-βελτιωση/page3

Μπορουμε να το συζητησουμε σε καποια φαση. Ολοι θελουμε το χρησιμο και το πρακτικο.

Παντως η εμπειρια μου απο το νημα των φακων (καθως το ειχαν προσπαθησει οι προκατοχοι μου) ειναι οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα ρωτησουν με φρεσκια αναρτηση τη φρεσκια γνωμη και αποψη των μελων για κατι που τους ενδιαφερει.
Και τα μελη θα απαντησουν χαρωπα, ας εχουν ξανακουσει την ιδια ερωτηση 15 φορες το τελευταιο διμηνο. Ασε που η τεχνολογια τρεχει και συνεχως βγαινουν νεα εργαλεια :))

Παντως η εμπειρια μου απο το νημα των φακων (καθως το ειχαν προσπαθησει οι προκατοχοι μου) ειναι οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα ρωτησουν με φρεσκια αναρτηση τη φρεσκια γνωμη και αποψη των μελων για κατι που τους ενδιαφερει.

Αυτό το θέλεις και πρέπει να γίνεται αλλίως ας το κλείσουμε να πάμε να παίξουμε πρέφα :p

Η κουβέντα και το πάρε δώσε πάντα θα γίνεται όπως και ο χαβαλές και δίνει άλλη νότα σε μία κοινότητα.
Σα να μπαίνεις σε ένα βιβλιοπωλείο, με έναν πωλητή που έχει γνώσεις περι βιβλίων (και όχι ένα 17χρονο) και να τον ρωτάς 5-10 πράγματα. Μόλις καταλήξεις στο βιβλίο μετά τη κουβέντα και θες να το δεις, αυτός θα πετάξει το χέρι του στο ράφι και θα σου πιάσει το βιβλίο που θες :)
Αν τα είχε όλα σε μία στοίβα θα έκανε ανασκαφή και ας ήξερε απο βιβλία :)