Νεα μοντελα LCD Samsung για το 2007.

Όλοι γνωρίζουμε ότι με την LE40F71 υπήρχε πρόβλημα με το 1:1 mapping στο HDMI και έπρεπε να πειράξεις το service menu. Γνωρίζει κανείς αν η LE40M87BD έχει 1:1 pixel mapping με HDMI ή θα πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία?

Το άκρον άωτον του αυθορμητισμού είναι να μελετάς και να κάνεις έρευνα αγοράς για 4-5 μήνες πριν αγοράσεις μια τηλεόραση, να καταλήγεις επιτέλους σε μια (LE40R71B), να την παραγγέλλεις απ' το internet, την επόμενη μέρα να σου λένε απ' το κατάστημα ότι δεν είναι διαθέσιμη γιατί έχει καταργηθεί, να σε πληροφορούν για τα νέα μοντέλα της Samsung που μόλις έφτασαν, την ίδια μέρα να πηγαίνεις στο κατάστημα (Πλαίσιο) να βλέπεις την ολοκαίνουρια LE40S86BD (για κάποιο λόγο τη λένε Jasmine), και μετά απο 10 λεπτά (και κάτι ψιλά που την έβλεπες στο επίσημο site της εταιρείας) να την αγοράζεις.

Αμαν πια, μπούχτισα με το όλο θέμα της "έρευνας αγοράς". Λες κι αγοράζω σπίτι.

Απο Τετάρτη λοιπόν (τότε θα γίνει η παράδοση), σας δίνω εντυπώσεις.
Καλό βράδυ

Θες να πεις οτι η νεες σειρες της Samsung ηρθαν? Ηρθε και η 32 Μ86? Γιατι στο σαιτ του Πλαισιου δεν εχουν ανανεωσει ακομα...

Εγώ πάντως τις είδα στο site της Experthellas. Αλλά μόνο σε 37' και 40'.

Δεν τις έχουν ακόμα στο site, αλλά στο κατάστημα τους στη Στουρνάρη (τουλάχιστον) τις έχουν. Πάντως πήγα και στην Ηλεκτρονική Αθηνών και στο Multirama την ίδια μέρα, να ρωτήσω τιμές, και δεν τις έχουν φέρει κάν (μέχρι το τέλος του μήνα). Αυτές στο Πλαίσιο ήταν φρέσκιες, μιας μέρας.

Χθες το μεσημερι τηλεφωνησα στην Samsung - Φουρλης οπου μια υπαλληλος μ ενημερωσε (!!!!) μετα απο ερωτηση μου οτι δεν θα εισαγουν την 32Μ86...

Επειδη αυτη μου φανηκε απο ψιλο- εως εντελως ασχετη διατηρω επιφυλαξεις μιας και ειναι αδυνατον να μην εισαγουν το πιο ενδιαφερον μοντελο 32 ιντσων της γκαμας τους....

Καλησπέρα,

σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω την 40άρα W της Sony.
Αφού πήρα διάφορες τιμές με αυτή της Sony (2.015) να είναι
250 - 300 ευρώ κάτω από Κωτσόβολο, Ηλεκτρονική κτλ.
πάω και στο Πλαίσιο στο Mall.
Λέω στον πωλητή ότι η χαμηλότερη τιμή που βρήκα σε μη e-shops
είναι στη Sony 2.015 ευρώ.
Μου λέει στη δίνω 1.990 τώρα (τιμή μετρητοίς).
Για να έρθω στο θέμα μας λοιπόν μου λέει ο πωλητής, ο οποίος ήταν 25-28
περίπου και φαινόταν πως ήξερε πέντε πράγματα, γιατί δεν περιμένεις μέχρι
το Σάββατο που θα έρθει η καινούργια σειρά της Samsung;
Οπότε θα πάω αύριο πάλι και κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω με μία
ολοκαίνουργια 40άρα Full HD Samsung.
Για να μην πάω κι εγώ αδιάβαστος λοιπόν είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζω
για την καινούργια σειρά; Οπως μην πάρεις την 37Full HD αλλά την 40άρα π.χ.

Μπορεις να ρωτησεις και να ενημερωσεις και μας για την 32αρα? (Μ86, ποτε και αω ερχεται τιμη κτλ...) - Δεν ειμαι Ελλαδα τωρα γι αυτο δεν παω να ρωτησω μονος μου...

Απάντηση: Re: Νεα μοντελα LCD Samsung για το 2007.

Μπορεις να ρωτησεις και να ενημερωσεις και μας για την 32αρα? (Μ86, ποτε και αω ερχεται τιμη κτλ...) - Δεν ειμαι Ελλαδα τωρα γι αυτο δεν παω να ρωτησω μονος μου...

Κανένα πρόβλημα!

Re: Απάντηση: Νεα μοντελα LCD Samsung για το 2007.

Για να μην πάω κι εγώ αδιάβαστος λοιπόν είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζω
για την καινούργια σειρά; Οπως μην πάρεις την 37Full HD αλλά την 40άρα π.χ.

Ακριβως αυτο θα σου ελεγα. Αποφυγε την 37" γιατι συμφωνα με πληροφοριες θα εχει πανελ AU Optronics τα οποια δεν ειναι τοσο καλα σαν τα S-PVA της Samsung.

Επισης αν εχεις χρονο μπορεις να διαβασεις αυτο:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=481233

Ξεκινα απο το τελος προς την αρχη. Εγω το εχω διαβασει ολο και εχω γραψει και ορισμενα πραγματα (Yannis ειναι το username μου).-bye-

Η electronet παντως διαφημιζει την 32Μ86 μεσα απο τις σελιδες του ΗΧΟΥ