-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Με τις επίσημες τιμές των contrast και response time, ισχύει το "είσαι ότι δηλώσεις" :D

Ένας τρόπος για να αποκτήσεις μια ιδέα του τι να περιμένεις είναι να δεις τι έκανε η τηλεόραση που αντικαθίσταται. Η F86 τα πηγαίνει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, άρα από την A6 περιμένουμε τουλάχιστον το ίδιο επίπεδο και κάτι ακόμα.

μακάρι να ίσχυε πάντα αυτό , αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα εταιριών που "κάνουν βήματα προς τα πίσω" σε μια νέα σειρά προιόνταων, και το επόμενο είναι χειρότερο σε κάποια χαρακτηριστικά από το προηγούμενο

...πχ στα αυτοκίνητα τα 206 ήταν χειρότερα σε οδηγική συμπεριφορά από τα 106,
τρανό παράδειγμα εταιρίας που δεν κάνει ποτέ βήματα πίσω η renault

...πχ στα αυτοκίνητα τα 206 ήταν χειρότερα σε οδηγική συμπεριφορά από τα 106,
τρανό παράδειγμα εταιρίας που δεν κάνει ποτέ βήματα πίσω η renault

To 106 ομως στο crash test επαιρνε μηδεν αστερια γιατι γινοταν σαν φυσαρμονικα.

Το παραδειγμα το βρισκω ατυχες.-bye-

Γιάννη , κι εγώ 106 ΧSi είχα κι έστριβε σαν διάολος, αλλά δεν εννοούσα συνολική σύγκριση των 2 αυτοκινήτων, μόνο ως προς την οδική συμπεριφορά...πράγμα που σχολίασαν πολλάκις οι 4Τ.
τώρα, για να γυρίσουμε στις Τηλεοράσεις, π.χ. το μαύρο της πλασμα panasonic δεν ήταν χειρότερο στην σειρά 70 από την σειρά 60;
ή δεν έχουν καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα φθηνότερα μοντέλα HDready από FULL HD μοντέλα της ίδιας εταιρίας, πχ σε 50αρες πλάσμα;
μακάρι η εξέλιξη να βελτίωνε συνεχώς τα μοντέλα αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι...
αν τα νέα samy είναι καλύτερα από τα παλιά, με χαρά να τα υποδεχθούμε! ας διαχειριστούν σωστά και τα 100hz ώστε οι 3 μπάλλες -χωρίς να σφυρίζει ο διαιτητής-να γίνουν μία, και να την πάρουμε κιόλας!

Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στα νέα μοντέλα της Samsung.

Εχθές η Ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε το τέλος της διάθεσης των μοντέλων S, N, R, M εκτός της F και κάποια λίγα μοντέλα σε μικρές ίντσες.

Οπότε καταλαβαίνετε οι επόμενες παραγγελείες στα καταστήματα θα είναι ....

Τον Μάρτιο τον προλαβαίνουμε ???

Σήμερα μίλησα με Fourli και μου είπαν ότι σε 2-3 βδομάδες θα είναι στα καταστήματα. Η πρώτη φουρνιά θα είναι μάλλον οι σειρές Α 5-- και Α 6--.

Παιδια παρηγγειλα προχτες την le40a656.Καθωτι ιδιοκτητης καταστηματος ηλεκτρικων συσκευων και μελος μεγαλης αλυσιδας πιστευω να την εχω λιγακι νωριτερα απο την επισημη ημερομηνια παραλαβης που απο οτι με ενημερωσε ο πωλητης της εταιριας θα ειναι 15 Απριλιου..
Οποτε αντε να την παραλαβω για να γραψω και της πρωτες εντυπωσεις...
Το μονο που δεν ξερω αν ισχυει και θα ηθελα την γνωμη σας ειναι το εξης :
κατεβασα σε pdf τις οδηγιες χρησεως της αντιστοιχης τηλεορασης που προοριζεται για την Αμερικανικη αγορα και αν θυμαμαι την ονομαζει LN40A650.Σε σχεδιο λοιπον για τις συνδεσεις στο πισω μερος της τηλεορασης εχει μια υποδοχη που την ονομαζει kensington lock...ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο και αν ισχυει μονο για την αμερικανικη αγορα ???
Αυτα τα ολιγα για πρωτο ποστ μου!!!

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Παιδια παρηγγειλα προχτες την le40a656.Καθωτι ιδιοκτητης καταστηματος ηλεκτρικων συσκευων και μελος μεγαλης αλυσιδας πιστευω να την εχω λιγακι νωριτερα απο την επισημη ημερομηνια παραλαβης που απο οτι με ενημερωσε ο πωλητης της εταιριας θα ειναι 15 Απριλιου..
Οποτε αντε να την παραλαβω για να γραψω και της πρωτες εντυπωσεις...
Το μονο που δεν ξερω αν ισχυει και θα ηθελα την γνωμη σας ειναι το εξης :
κατεβασα σε pdf τις οδηγιες χρησεως της αντιστοιχης τηλεορασης που προοριζεται για την Αμερικανικη αγορα και αν θυμαμαι την ονομαζει LN40A650.Σε σχεδιο λοιπον για τις συνδεσεις στο πισω μερος της τηλεορασης εχει μια υποδοχη που την ονομαζει kensington lock...ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο και αν ισχυει μονο για την αμερικανικη αγορα ???
Αυτα τα ολιγα για πρωτο ποστ μου!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Kensington_lock

Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Ευχαριστω πολυ αδερφε..Απλα απομενει να δουμε αν θα υπαρχει οντως και στην συγκεκριμενη τηλεοραση ή απλα αναφερεται στο αντιστοιχο μοντελο της Αμερικης..

Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Ωραια τηλεοραση παιρνει και 5 αστερια απο οτι βλεπω....

http://whathifi.com/television/arch...n-samsung-s-le40a656-40in-full-hd-lcd-tv.aspx

Βεβαια το Which hi Fi δεν ειναι και το καλυτερο περιοδικο AV που κυκλοφορει αλλα και παλι....

Και σε προσιτη τιμη ( για Ελλαδα ) να συμπληρωσω .
Οποτε αμα φορτωσουν και οι αλυσιδες λογικα θα παει πιο κατω .
Για να δουμε θα τη βγαλει σε τεστ ο εγγλεζος .