-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Μπορεί κάποιος να μας πει την αντιστοιχία των νέων μοντέλων με βάση τα παλιά?

Π.χ. ΟΙ samsung:

LE46F86BD(www.technixx.gr 2040 ευρώ)
LE46N87B(www.pixmania.com 1489 ευρώ)
LE46M86B(www.technixx.gr 1500 ευρώ)

Με ποιες νέες αντιστοιχούν τα παλιά μοντέλα M,N,F και τι τιμές θα έχουν και τέλος πότε θα έρθουν Ελλάδα(Θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε με επιχειρήματα και όχι ότι έχει ακούσει ο καθένας)

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Last edited:
Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Π.χ. ΟΙ samsung

Με ποιες νέες αντιστοιχούν τα παλιά μοντέλα M,N,F και τι τιμές θα έχουν και τέλος πότε θα έρθουν Ελλάδα?

Διάβασε ολόκληρο το νήμα και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Π.χ. ΟΙ samsung:

Με ποιες νέες αντιστοιχούν τα παλιά μοντέλα M,N,F και τι τιμές θα έχουν και τέλος πότε θα έρθουν Ελλάδα(Θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε με επιχειρήματα και όχι ότι έχει ακούσει ο καθένας)

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

F=A656 M=A558 N=457
Στις 40" ίντσες αυτές είναι οι τιμές στα μαγαζία (-+5%)
Η σειρά A656 αντικαθιστά την F86, και έχει 2130 σε αρκετά μαγαζία η 46αρα (LE-46A656)
Είναι βελτιωμένη στα πάντα σε σχέση με την F86 και σύμφωνα με το πρώτο review εδω κορυφαία. Στο avsforum.com θα βρείς αρκετές πληροφορίες.

Last edited:
mezzanine σε βλεπω να ψηνεσε για Α656 ? :operator:
Η εστω φτιαχνεις μια εναλακτικη αμα δεν ωριμασει το μηλο της αμαρτιας η Χ ωστε να πεσει εκει που την φτανεις.

Η εστω φτιαχνεις μια εναλακτικη αμα δεν ωριμασει το μηλο της αμαρτιας η Χ ωστε να πεσει εκει που την φτανεις.

Η Α656 φαινεται απο τις πρωτες ενδειξεις να ειναι μια X3500 για τον "φτωχο".

Αν εψαχνα για 46αρα αυτη την εποχη θα την ειχα μεσα στις πρωτες μου επιλογες.-bye-

Πάντως παιδιά η νέα samsung A656 με έχει τρελάνει έτσι.
Έχει τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχο της.
Τη θύρα usb δεν ξέρω γιατί την έχει αφού δεν υποστηρίζει(Νομίζω) divx & mpeg4 videos. Μάλλον θα είναι για τις εικόνες που μπορεί να έχεις σε κάνα φλασακι.

προχθές είδα την Α την α0άρα δίπλα στην 40άρα F στο πλαίσιο . Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην εικόνα εκτός του ότι η Α μου φάνηκε λίγο πιο σκοτεινή αλλα αυτό μάλλον ήταν λόγο ρυθμίσεις . Το επιπλέον contrast δεν το είδα πουθενά . Χρωματικά , κίνηση , ευκρίνεια κλπ ήταν ακριβός ίδιες . Να υποθέσω πώς ουσιαστικά είναι μια κίνηση εμπορικής στρατηγικής της Samsung με face lifting και με επιπλέον εισόδους?

Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Η για τον έξυπνο :flipout:

Πραγματι εχεις δικιο Κωστα...και για τον εξυπνο...:BDGBGDB55:

Αν εψαχνα για 46αρα αυτη την εποχη θα την ειχα μεσα στις πρωτες μου επιλογες.-bye-

Η Α656 φαινεται απο τις πρωτες ενδειξεις να ειναι μια X3500 για τον "φτωχο".

Για να δουμε , μεχρι τωρα θετικα σχολια και αν εχει και καλη τιμη χωρις ιδιαιτερα ντραβαλα αξιοπιστιας γιατι οχι ?
Πιστευω γρηγορα να "χεριασει " καμμια ο Μανωλης να μας πει τη γνωμη του.

προχθές είδα την Α την α0άρα δίπλα στην 40άρα F στο πλαίσιο . Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην εικόνα εκτός του ότι η Α μου φάνηκε λίγο πιο σκοτεινή αλλα αυτό μάλλον ήταν λόγο ρυθμίσεις . Το επιπλέον contrast δεν το είδα πουθενά . Χρωματικά , κίνηση , ευκρίνεια κλπ ήταν ακριβός ίδιες . Να υποθέσω πώς ουσιαστικά είναι μια κίνηση εμπορικής στρατηγικής της Samsung με face lifting και με επιπλέον εισόδους?

Eδω παντως μιλαει για μεγαλη βελτιωση...

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/04/12/Samsung-LE40A656-40in-LCD-TV/p1

Δηλαδη πως ακριβώς γίνεται η αναβάθμιση firmware της τηλεόρασης?
Και έχει τύχει σε κανέναν να μην πετύχει η διαδικασία και να κλαίει μετά την τηλεόραση του αφού λογικά δεν θα την δέχεται καν πίσω η "fourlis"?

Eδω παντως μιλαει για μεγαλη βελτιωση...

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/04/12/Samsung-LE40A656-40in-LCD-TV/p1

Kαι μαλιστα σε SD που μας ενδιαφερει να βλεπει κι η κυρα τα σηριαλ τζαματα και μεις τους αγωνες του ΠΑΟ ( πουθενα δεν πας αλλα τελος παντων).

Απάντηση: Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Kαι μαλιστα σε SD που μας ενδιαφερει να βλεπει κι η κυρα τα σηριαλ τζαματα και μεις τους αγωνες του ΠΑΟ ( πουθενα δεν πας αλλα τελος παντων).
Κάπου διάβασα πως το πράσινο το κοκκινίζει λίγο έως αρκετά .:flipout:

ΠΑΟ εισαι και εσυ ρε Smooth? Αλλα θα μου πεις με τοσο υψηλο IQ δεν θα μπορουσες να εισαι κατι αλλο...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Κάπου διάβασα πως το πράσινο το κοκκινίζει λίγο έως αρκετά .:flipout:

Αναλογα που μενεις , εδω που ειμαι μου το φερνει πιο κιτρινο αυτη την ωρα :flipout::flipout:

Ναι Γιαννη παο ειμαι αλλα τωρα τελευταια δεν το λεω και παραεξω ...........κανει κακο στις δημοσιες σχεσεις

Χ; Αυτό δεν είναι παλιό μοντέλο;:p

Τις τελευταίες μέρες, όντως τα βλέπω όλα κόκκινα. :violent-smiley-008:

Κοψε τα θριλερ ( Παο πρωταθλητης και αλλα σχετικα με πρασινα τερατα) και θα δεις αμεσως βελτιωση στην εικονα -bye-