Έχει βγάλει ένα σωρό μοντέλα με παραλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Η φωτογραφία που είναι στο αρχικό ποστ πρέπει να είναι η 559, αλλά αυτή την στιγμή μόνο η 558 είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.
ΝΑΙΠαιδια κατι πολυ σημαντικο.
Το συγκεκριμενο μοντελο εχει το ιδιο γυαλιστερο πανελ με την F?
Δεν ξέρω τι λεν τα χαρακτηριστικά αλλά από εμφάνιση είναι ότι ωραιότερο έχω δει . Θα την έπαιρνα ακόμα και αν την είχα κλειστή όλη μέρα
Πραγματικά είναι πανέμορφες... Για να δούμε πότε θα ρίξουν τις τιμές στις R86...
Παιδια παρηγγειλα προχτες την le40a656.Καθωτι ιδιοκτητης καταστηματος ηλεκτρικων συσκευων και μελος μεγαλης αλυσιδας πιστευω να την εχω λιγακι νωριτερα απο την επισημη ημερομηνια παραλαβης που απο οτι με ενημερωσε ο πωλητης της εταιριας θα ειναι 15 Απριλιου..
Οποτε αντε να την παραλαβω για να γραψω και της πρωτες εντυπωσεις...
Το μονο που δεν ξερω αν ισχυει και θα ηθελα την γνωμη σας ειναι το εξης :
κατεβασα σε pdf τις οδηγιες χρησεως της αντιστοιχης τηλεορασης που προοριζεται για την Αμερικανικη αγορα και αν θυμαμαι την ονομαζει LN40A650.Σε σχεδιο λοιπον για τις συνδεσεις στο πισω μερος της τηλεορασης εχει μια υποδοχη που την ονομαζει kensington lock...ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο και αν ισχυει μονο για την αμερικανικη αγορα ???
Αυτα τα ολιγα για πρωτο ποστ μου!!!
Να πω την αληθεια και γω ειμαι ετοιμος να παραγγειλω την Α40558 αλλα εχω αποσταση θεασης περιπου 3-3,5 μετρα και δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα μου πεσει μικρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.