-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Εσεις κύριοι τι δουλεία έχετε στο thread της Samsung;;:beee::beee:
Εγω γενικώς σουλατσάρω σε όλα τα threads και πετάγομαι να πω την γνώμη μου για να πείσω και τον εαυτό μου.

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Υπαρχουν οι Πανασονικ φαν μποϊς με γραμμες και ανευ.
Ο mezzanine ............ειναι διχασμενη τσεπη , θελει την Χ αλλα δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωσει την γκαρταρομπα της .
Ετσι αρχισε να το μεταλασει στο Wατ δε φακ , ειναι και φθηνοτερη ,κι απ την αλλη ελπιζει η νεα Samy A656 να σκιζει μηπως και δεν χρειαστει να sonary.
Τις βραδυνες ωρες που σκοτεινιαζει μπλεκει και τις plasma στο σεναριο και το αποτελεσμα ειναι να εχει εφιαλτες ολο το βραδυ:flipout::flipout:

καλοςςςςς:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

εγω εξεφρασα απλα προσωπικες,μετριοπαθεις και απολυτα λογικες αποψεις σε ηπιο τονο.:flipout:

:singer: :music-smiley-005: :flipout:
:ernaehrung004:
:ADFADF1:
:a0210:

αυτό ήταν το απολύτως πιο γελαδερό νήμα που έχω διαβάσει ποτέ...εύγε νέοι μου!! πάντα τέτοια
ΥΓ τελικά αυτό με τους εφιάλτες δεν αργεί...προχτές που είχε αστραπές και δεν κοιμόμουνα σκεφτόμουνα μελλοντικές τηλεοράσεις...

Εχει αγοράσει κανένας μας την 46A557;

Ρε παιδιά έκανα μια ερώτηση πριν και δεν μου απάντησε κανένας, έχει "έξυπνο" mode να δείχνει τα προγράμματα 4:3 χωρίς να κάνει τα κεφάλια πεπόνια η Samsung;

Samsung_Armani_1.jpg

Σε 46 και 52 ίντσες σμιλευμένη από τον Armani :flipout:

(Υποθέτω πως μιλάμε για μια Α656 σε διαφορετικό κουτί)

http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15848

Καλά μιλάμε είναι τρελό μπάζο.
Ελα ρε Giorgio, μπορείς και καλύτερα.

Όποιοι αγόρασαν το νέο μοντέλο A656 ας μας πούνε εντυπώσεις.
Και τέλος αν και είναι πολύ νωρίς δοκίμασε κανείς να κάνει firmware update?

Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Όποιοι αγόρασαν το νέο μοντέλο A656 ας μας πούνε εντυπώσεις.
Και τέλος αν και είναι πολύ νωρίς δοκίμασε κανείς να κάνει firmware update?
Αν διαβασεις το αλλο thread φιλε θα διαβασεις καποιες προχειρες εντυπωσεις μου http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=25299&page=7

Just for the records, η Akihabara ειναι περιοχη του Τοκυο οπου βρισκεις τα παντα στα ηλεκτονικα. Ειναι ενας δρομος Σε στιλ Σταδιου γεματος με τετοια μαγαζια. Το 1996 μου ειχαν ζητησει 14.000 dollars για μια σονυ πλασματρον. Ειχα χασει τις αισθησεις μου τοτε θυμαμαι.

Στο επίσημο ελληνικό σαιτ της samsung γιατί ΔΕΝ έχει κανένα από τα νέα μοντέλα της?

Μα το θέμα είναι ότι ούτε το αγγλικό δεν τις έχει. Είναι τόσο "άκυρη" εταιρία που δεν ενημερώνει το σαιτ της για τα νέα μοντέλα που βγάζει?

Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Μα το θέμα είναι ότι ούτε το αγγλικό δεν τις έχει. Είναι τόσο "άκυρη" εταιρία που δεν ενημερώνει το σαιτ της για τα νέα μοντέλα που βγάζει?

NΤου γιου νοου Κορεα ?
Αυτοι δεν προλαβαινουν να συναρμολογησουν οσες χρειαζοντε που χρονος για το site .

Μηπως υπαρχει ακομα πολυ στοκ και δεν τους συμφερει να βγαλουν τις καινουριες στην ιστοσελιδα?
Aληθεια τη δυνατοτητα της Α750 με το ethernet την εχει καμμια αλλη tv,ειτε απο τις υπαρχουσες ειτε απο τις επερχομενες?..