THN ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ......!!!!
Σε κάνα δυο μήνες θα έχεις ένα χαρέμι από δαύτες
Απάντηση για αυτό έχεις ?
Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν η σειρά 5 χρησιμοποιεί την ίδια γυαλιστερή επίστρωση του πάνελ που είχε η σειρά Μ ή την πιο ματ της σειράς Ν.
THN ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ......!!!!
Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν η σειρά 5 χρησιμοποιεί την ίδια γυαλιστερή επίστρωση του πάνελ που είχε η σειρά Μ ή την πιο ματ της σειράς Ν.
η Μ φοράει SUPER CLEAR PANEL (Γυαλιστερή επίστρωση)
η N δεν φοράει τίποτα .... απλό, παραδοσιακό panel
η 5 series & 4 series φοράει Clear Panel (μόλις τώρα ανακοινώθηκε η ύπαρξή του)
Εν ολίγοις, το SUPER CLEAR PANEL (M series) αντικαταστάθηκε απο το ULTRA CLEAR PANEL (6 series)
Και το σκέτο - απλό πάνελ (S,R,N series) αντικαταστάθηκε απο το CLEAR PANEL (4 & 5 series) που στην ουσία, είναι ... το super clear panel της M series ....
Όποιος δεν μπερδεύτηκε μπορεί να το εξηγήσει και στους άλλους καλύτερα ....
....είσαι μακράν ο καλυτερότερος!!!:FSGSFGS4:
η Μ φοράει SUPER CLEAR PANEL (Γυαλιστερή επίστρωση)
η N δεν φοράει τίποτα .... απλό, παραδοσιακό panel
η 5 series & 4 series φοράει Clear Panel (μόλις τώρα ανακοινώθηκε η ύπαρξή του)
Εν ολίγοις, το SUPER CLEAR PANEL (M series) αντικαταστάθηκε απο το ULTRA CLEAR PANEL (6 series)
Και το σκέτο - απλό πάνελ (S,R,N series) αντικαταστάθηκε απο το CLEAR PANEL (4 & 5 series) που στην ουσία, είναι ... το super clear panel της M series ....
Όποιος δεν μπερδεύτηκε μπορεί να το εξηγήσει και στους άλλους καλύτερα ....
Σωστά!
Chris Cornell power!!!....(ο τραγουδιστής τους για όσους δεν κατάλαβαν)
Τελικά αγόρασα την 558 στις 40".......
Από την προηγούμενη σειρά της Samsung του 2007, η 558, ποιο μοντέλο αντικατέστησε?????
Την Μ86/87
η 558 δεν εχει super clear panel . η m87 εχει.αρα δεν ειναι ιδιες τουλαχιστον στις οθονες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.