-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

THN ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ......!!!!

Σε κάνα δυο μήνες θα έχεις ένα χαρέμι από δαύτες :D

Απάντηση για αυτό έχεις ?

Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν η σειρά 5 χρησιμοποιεί την ίδια γυαλιστερή επίστρωση του πάνελ που είχε η σειρά Μ ή την πιο ματ της σειράς Ν.

η Μ φοράει SUPER CLEAR PANEL (Γυαλιστερή επίστρωση)

η N δεν φοράει τίποτα .... απλό, παραδοσιακό panel

η 5 series & 4 series φοράει Clear Panel (μόλις τώρα ανακοινώθηκε η ύπαρξή του)

Εν ολίγοις, το SUPER CLEAR PANEL (M series) αντικαταστάθηκε απο το ULTRA CLEAR PANEL (6 series)

Και το σκέτο - απλό πάνελ (S,R,N series) αντικαταστάθηκε απο το CLEAR PANEL (4 & 5 series) που στην ουσία, είναι ... το super clear panel της M series ....

Όποιος δεν μπερδεύτηκε μπορεί να το εξηγήσει και στους άλλους καλύτερα ....

Εν ολίγοις, το SUPER CLEAR PANEL (M series) αντικαταστάθηκε απο το ULTRA CLEAR PANEL (6 series)

Και το σκέτο - απλό πάνελ (S,R,N series) αντικαταστάθηκε απο το CLEAR PANEL (4 & 5 series) που στην ουσία, είναι ... το super clear panel της M series ....

Thanks για την πληροφορία. Με βάση αυτά που λες όλες οι νέες σειρές έχουν γυαλιστερή επίστρωση. Τώρα αν λέγεται super, duper, ultra, extra κλπ λίγη σημασία έχει.

Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Και για οσους θελουν απλα πραγματα...-bye-

Σειρες 4 + 5 -> Clear panel
Σειρα 6 -> Ultra Clear panel

Πολύ τσουλί η Ν. :grinning-smiley-043

Την 40" Α556 την έχει αποκλειστικότητα ο Κωτσόβολος...τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο κατάστημα Λάρισας.....δεν την έχουν στο κατάστημα.
Κυρίως η 40" Α558 κυκλοφορεί.
Εκτός από την θέση των ηχείων (δε μπορώ να διακρίνω την διαφορά στις φωτό μιας και είναι κρυμμένα) + τις αισθητικές διαφορές όπως λέτε, η Α556 έχει επιπλέον κουμπιά αφής και μεγαλύτερο πλαίσιο περιμετρικά.

Πάντως πιο όμορφη η 40"Α558 μου φαίνεται και την ζαχαρώνω.:p

Καλώς σας βρήκα με την ευκαιρία.-bye-

Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Καλως τον Soundgarden.

Το ονομα βγαινει απο το γνωστο συγκροτημα των 90's να υποθεσω?:2thumb22sup:

Σωστά!-bye-
Chris Cornell power!!!....(ο τραγουδιστής τους για όσους δεν κατάλαβαν)

Τελικά αγόρασα την 558 στις 40".

Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

Σε καλό τηλεοπτικό σήμα η εικόνα είναι πολύ καλή. Από μέτριο προς καλό σήμα και κάτω η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία.

Η απόδοση σε σήμα VHS είναι η μεγάλη μου απογοήτευση αφού χρησιμοποιώ πολύ το βίντεο.

Η απόδοση στο DVD είναι πολύ καλή μέσα από Scart (RGB). Δεν ξέρω αν με σύνδεση component θα είναι καλύτερα, αφού δεν κατάφερα να τη συνδέσω μ' αυτό τον τρόπο στο dvd player.

Προσπάθησα να τη συνδέσω και με ένα φορητό που έχω. Με σύνδεση S-video, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, αλλά όχι αντάξιο της ψηφιακής εποχής που ζούμε. Με σύνδεση VGA η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, αλλά δεν μου δίνει όλες τις δυνατότητες ρύθμισης που μου δίνει με την S-video σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη την οθόνη. Φταίει πάντως και ο φορητός που είναι αρκετά παλιός και με στοιχειώδες σύστημα γραφικών.

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού δεν έχω εμβαθύνει ακόμη στις ρυθμίσεις.

Καλο θα ηταν να παρεις και ενα καλο DVD player που να ανεβαζει 1080p με εξοδο HDMI.

Tην δουλεια αυτη βεβαια την κανει και το PS3 πολυ καλα.

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Τελικά αγόρασα την 558 στις 40".......

Από την προηγούμενη σειρά της Samsung του 2007, η 558, ποιο μοντέλο αντικατέστησε?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Την Μ86/87

Δηλαδή η 558, είναι το δεύτερο ισχυρότερο χαρτί που ρίχνει στην αγορά, για το 2008????

η 558 δεν εχει super clear panel . η m87 εχει.αρα δεν ειναι ιδιες τουλαχιστον στις οθονες.

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

η 558 δεν εχει super clear panel . η m87 εχει.αρα δεν ειναι ιδιες τουλαχιστον στις οθονες.

Για να το λες φίλε μου, θα έχεις δίκιο, δεν τη γνωρίζω αυτή τη λεπτομέρεια, αλλά εγώ ρώτησα ποιο μοντέλο αντικαθιστά η 558 και όχι αν είναι ίδιο σε χαρακτηριστικά με κάποιο παλαιότερο.;)

Κανενα προβλημα φιλε μου απλα σκεφτομαι να παρω την μ87 και δισταζω επειδη δεν εχει 100hz.