Yperion
AVClub Fanatic
η 558 δεν εχει super clear panel . η m87 εχει.αρα δεν ειναι ιδιες τουλαχιστον στις οθονες.
Και η 558 εχει clear panel.
η 558 δεν εχει super clear panel . η m87 εχει.αρα δεν ειναι ιδιες τουλαχιστον στις οθονες.
ειναι διαφορετικο δεν ειναι super clear απλα clear, το απλο.100hz rivers που δεν εχει η μ87 ειναι μειον?τι θελω για hd δορυφορικο.
Δηλαδή η 558, είναι το δεύτερο ισχυρότερο χαρτί που ρίχνει στην αγορά, για το 2008????
Τελικά αγόρασα την 558 στις 40".
Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:
Σε καλό τηλεοπτικό σήμα η εικόνα είναι πολύ καλή. Από μέτριο προς καλό σήμα και κάτω η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία.
Η απόδοση σε σήμα VHS είναι η μεγάλη μου απογοήτευση αφού χρησιμοποιώ πολύ το βίντεο.
Η απόδοση στο DVD είναι πολύ καλή μέσα από Scart (RGB). Δεν ξέρω αν με σύνδεση component θα είναι καλύτερα, αφού δεν κατάφερα να τη συνδέσω μ' αυτό τον τρόπο στο dvd player.
Προσπάθησα να τη συνδέσω και με ένα φορητό που έχω. Με σύνδεση S-video, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, αλλά όχι αντάξιο της ψηφιακής εποχής που ζούμε. Με σύνδεση VGA η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, αλλά δεν μου δίνει όλες τις δυνατότητες ρύθμισης που μου δίνει με την S-video σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη την οθόνη. Φταίει πάντως και ο φορητός που είναι αρκετά παλιός και με στοιχειώδες σύστημα γραφικών.
Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού δεν έχω εμβαθύνει ακόμη στις ρυθμίσεις.
Οι σημερινές τηλεοράσεις οπως εχουμε πει αρκετές φορές δεν ειναι φτιαγμένες ούτε για να αναπαράγουν σωστά το άθλιο ελληνικό τηλεοπτικό σήμα ούτε βέβαια VHS (αμφοτερες ειναι τεχνολογιες της δεκαετίας του 60). Πάρε ενα καλό DVD player με 1080p upscale ή ενα BR player και μετά θα δείς τα δοντια της τηλεόρασής σου
Αυτό εξάλλου ισχύει για ολες τις σύγχρονες LCD/plasma...
Πηγα ειδα την 656... διπλα σε μια x3500 και σε μια πλασμα ΡΧ80...
Επαιζε πολυ καλυτερα σε HD και απο τις δυο, απο οποια γωνια και αν την κοιτουσες και μαλιστα σε τηλεοπτικο σημα ηταν πολυ καλυτερη ακομη και απο την plasma PX80...
To σημα της κεραιας τους ηταν μετριο, (εγω σπιτι εχω τελειο) και περα απο καποια μικρα χιονακια που και που (απο ολες ταυτοχρονα) ολα εδειχναν λες και επαιζες DVD στη samsung... χαρακτηριστικα: οι κατω μπαρα των ειδησεων του star με τις extra ειδησεις που τρεχουν γραπτως, στην sony η κινηση εσπαγε λιγο και σε ζαλιζε η ταχυτητα, στην πανασονικ η κινηση ηταν τελεια/smooth αλλα η ποιοτητα των γραμματων χαλια (θολουρα), και στη samsung η κινηση ηταν απιστευτα τελεια και τα γραμματα λες και εβλεπες μενου απο DVD!!!
Το μαυρο (οσο μπορει κανεις να καταλαβει σε ενα καταστημα) ειναι απιστευτο (και οχι μονο για LCD) και τα χρωματα της απλα μοναδικα...
Εμενα που με ενδιαφερουν οι 37 ιντσες με εντυπωσιασε αυτη η TV... και πιστευω οτι αξιζει με το παραπανω τα 400ευρω περισσοτερα που ζηταει απο την px80... Αρχιζω και το σκεφτομαι να μην παω για plasma τελικα...
δεν υπαρχει ανθρωπος σε ολοκληρο το φορουμ που να μην εχει δηλωσει: η ταδε τηλεοραση ειναι καλυτερη απο την Χ3500...πραγματικα ψαχνω καποιον αλλα ουδεις!
Στις πόσες ίντσες την είδες; Η 37άρα και η 32άρα έχουν διαφορετικό panel από τις 40"+.
Μακαρι το τηλεοπτικο σημα να ειναι τοσο καλο γιατι με ενδιαφερει και μενα,παντος σε 42pfl9703 που ειδα σημερα ειναι το καλυτερο για μενα μεχρι σημερα με διαφορα,αντε να δω w4000 και α656 και αγοραζω !!!!
Τι διαφορετικο πανελ εχει παλι η 37αρα? Παλι τα ιδια η samsung και στην 656 σειρα??? :furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.