-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

ειναι διαφορετικο δεν ειναι super clear απλα clear, το απλο.100hz rivers που δεν εχει η μ87 ειναι μειον?τι θελω για hd δορυφορικο.

ειναι διαφορετικο δεν ειναι super clear απλα clear, το απλο.100hz rivers που δεν εχει η μ87 ειναι μειον?τι θελω για hd δορυφορικο.

Nομιζω οτι ειναι ακριβως το ιδιο απλως εχουν αλλαξει πλεον το ονομα.

Σε HD τα 100 Hz παιζουν λιγοτερο ρολο. Πιο πολυ θα δεις διαφορα σε SD και ειδικα σε κινουμενες εικονες πχ. ποδοσφαιρο αλλα και παλι εξαρταται απο το ματι σου.

Σε μερικους δεν αρεσουν τα 100 Hz γιατι λενε οτι δημιουργουν artifacts. Aλλοι λενε οτι δεν μπορουν χωρις αυτα γιατι βλεπουν θολουρες στην κινηση. Τελικα μαλλον ειναι θεμα πως βλεπει και κρινει ο καθενας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Δηλαδή η 558, είναι το δεύτερο ισχυρότερο χαρτί που ρίχνει στην αγορά, για το 2008????

.........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Ειναι τριτη.

Υπαρχουν οι σειρες Α6 και Α7 πιο πανω.

Η Α7 εχει και δυνατοτητα συνδεσης στο Internet και αλλα διαφορα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

Τελικά αγόρασα την 558 στις 40".

Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

Σε καλό τηλεοπτικό σήμα η εικόνα είναι πολύ καλή. Από μέτριο προς καλό σήμα και κάτω η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία.

Η απόδοση σε σήμα VHS είναι η μεγάλη μου απογοήτευση αφού χρησιμοποιώ πολύ το βίντεο.

Η απόδοση στο DVD είναι πολύ καλή μέσα από Scart (RGB). Δεν ξέρω αν με σύνδεση component θα είναι καλύτερα, αφού δεν κατάφερα να τη συνδέσω μ' αυτό τον τρόπο στο dvd player.

Προσπάθησα να τη συνδέσω και με ένα φορητό που έχω. Με σύνδεση S-video, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, αλλά όχι αντάξιο της ψηφιακής εποχής που ζούμε. Με σύνδεση VGA η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, αλλά δεν μου δίνει όλες τις δυνατότητες ρύθμισης που μου δίνει με την S-video σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη την οθόνη. Φταίει πάντως και ο φορητός που είναι αρκετά παλιός και με στοιχειώδες σύστημα γραφικών.

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού δεν έχω εμβαθύνει ακόμη στις ρυθμίσεις.

Οι σημερινές τηλεοράσεις οπως εχουμε πει αρκετές φορές δεν ειναι φτιαγμένες ούτε για να αναπαράγουν σωστά το άθλιο ελληνικό τηλεοπτικό σήμα ούτε βέβαια VHS (αμφοτερες ειναι τεχνολογιες της δεκαετίας του 60). Πάρε ενα καλό DVD player με 1080p upscale ή ενα BR player και μετά θα δείς τα δοντια της τηλεόρασής σου :grinning-smiley-043

Αυτό εξάλλου ισχύει για ολες τις σύγχρονες LCD/plasma...

Οι σημερινές τηλεοράσεις οπως εχουμε πει αρκετές φορές δεν ειναι φτιαγμένες ούτε για να αναπαράγουν σωστά το άθλιο ελληνικό τηλεοπτικό σήμα ούτε βέβαια VHS (αμφοτερες ειναι τεχνολογιες της δεκαετίας του 60). Πάρε ενα καλό DVD player με 1080p upscale ή ενα BR player και μετά θα δείς τα δοντια της τηλεόρασής σου :grinning-smiley-043

Αυτό εξάλλου ισχύει για ολες τις σύγχρονες LCD/plasma...

Όπως έχω πει σε άλλο thread, σκοπεύω φτιάξω HTPC. Οι εντυπώσεις που έχω είναι με βάση το τι διαθέτω αυτή τη στιγμή.

Άλλωστε με το DVD δεν έχω πρόβλημα, η εικόνα είναι πολύ καλή. Με το βίντεο έχω πρόβλημα, γιατί το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και η πτώση της ποιότητας, ακόμη και σε εγγραφή από κανάλια με πολύ καλό σήμα, είναι έντονα αισθητή. Και δεν ξέρω κατά πόσο θα το λύσω αυτό και με το HTPC, τουλάχιστον από θέμα ευχρηστίας.

Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά , με την LE46A676 .
Κάπου διάβασα ότι κυκλοφορεί μέσα Μάιου (όχι Ελλάδα).
Την έχει το expansys (Που φέρνει και Ελλάδα) 1999 € και έχει και HD Tuner (mpeg-4).
Ξέρει κάποιος κάτι ???

Να ρωτησω κατι... Αυτες οι καινουργιες Samsung και συγκεκριμένα η 40Α676, εχουν το ιδιο προβλημα με τις αντανακλασεις που ειχαν και τα προηγουμενα μοντελα??

Ρωταω γιατι εχω standard ηλιο στον τοιχο που θα καρφωσω την tv (διπλα απο μπαλκονοπορτα αναγκαστικα..), oποτε και μου ειναι πολυ σημαντικο.

Η Χ της sony δεν εχει τετοια προβληματα αν διαβασα καλα..

Ευχαριστώ.

Πηγα ειδα την 656... διπλα σε μια x3500 και σε μια πλασμα ΡΧ80...

Επαιζε πολυ καλυτερα σε HD και απο τις δυο, απο οποια γωνια και αν την κοιτουσες και μαλιστα σε τηλεοπτικο σημα ηταν πολυ καλυτερη ακομη και απο την plasma PX80...

To σημα της κεραιας τους ηταν μετριο, (εγω σπιτι εχω τελειο) και περα απο καποια μικρα χιονακια που και που (απο ολες ταυτοχρονα) ολα εδειχναν λες και επαιζες DVD στη samsung... χαρακτηριστικα: οι κατω μπαρα των ειδησεων του star με τις extra ειδησεις που τρεχουν γραπτως, στην sony η κινηση εσπαγε λιγο και σε ζαλιζε η ταχυτητα, στην πανασονικ η κινηση ηταν τελεια/smooth αλλα η ποιοτητα των γραμματων χαλια (θολουρα), και στη samsung η κινηση ηταν απιστευτα τελεια και τα γραμματα λες και εβλεπες μενου απο DVD!!!

Το μαυρο (οσο μπορει κανεις να καταλαβει σε ενα καταστημα) ειναι απιστευτο (και οχι μονο για LCD) και τα χρωματα της απλα μοναδικα...

Εμενα που με ενδιαφερουν οι 37 ιντσες με εντυπωσιασε αυτη η TV... και πιστευω οτι αξιζει με το παραπανω τα 400ευρω περισσοτερα που ζηταει απο την px80... Αρχιζω και το σκεφτομαι να μην παω για plasma τελικα...

Ξεχασα να αναφερω την τελεια προσαρμογη του 4:3 σε 16:9 του τηλεοπτικου σηματος... ενω πχ στην ΡΧ80 εβλεπες στις ακρες να ξεχειλωνουν τα γραμματα στην samsung ηταν ιδια. Και τα προσωπα ηταν ιδια και οχι πιο "παχιά" να πω οτι δεν εκανε μετατροπη... φυσικα εδειχνε ολη την εικονα και δεν εκοβε (zoom, smart zoom κλπ).

Αυτο θα πει λοβ ον φιρστ σαιτ
g082.gif
.
Στη πασαρελα ολες καλες ειναι ,λιγο τα φωτα , λιγο ο χωρος , λιγο η περιποιηση του HDoμακιγιεζ ............ οταν ομως ξαπλωσετε μαζι πολλα μπορει να συμβουν .
Μη μας λες αλλα μετα :ears:

δεν υπαρχει ανθρωπος σε ολοκληρο το φορουμ που να μην εχει δηλωσει: η ταδε τηλεοραση ειναι καλυτερη απο την Χ3500...πραγματικα ψαχνω καποιον αλλα ουδεις! ε ρε που καταντησε η καημενη...

energy πλακα κανω..αν αυτη ειναι η γνωμη σου να την αγορασεις οσο πιο γρηγορα γινεται για να απολαυσεις μια συγχρονη τηλεοραση.Ελπιζω να μην το καθυστερησεις και ψαχνεσαι γιατι θα χαθεις
Αφου αυτο που ειδες σε ικανοποιησε οτι αλλο σου πουμε εμεις....

Πηγα ειδα την 656... διπλα σε μια x3500 και σε μια πλασμα ΡΧ80...

Επαιζε πολυ καλυτερα σε HD και απο τις δυο, απο οποια γωνια και αν την κοιτουσες και μαλιστα σε τηλεοπτικο σημα ηταν πολυ καλυτερη ακομη και απο την plasma PX80...

To σημα της κεραιας τους ηταν μετριο, (εγω σπιτι εχω τελειο) και περα απο καποια μικρα χιονακια που και που (απο ολες ταυτοχρονα) ολα εδειχναν λες και επαιζες DVD στη samsung... χαρακτηριστικα: οι κατω μπαρα των ειδησεων του star με τις extra ειδησεις που τρεχουν γραπτως, στην sony η κινηση εσπαγε λιγο και σε ζαλιζε η ταχυτητα, στην πανασονικ η κινηση ηταν τελεια/smooth αλλα η ποιοτητα των γραμματων χαλια (θολουρα), και στη samsung η κινηση ηταν απιστευτα τελεια και τα γραμματα λες και εβλεπες μενου απο DVD!!!

Το μαυρο (οσο μπορει κανεις να καταλαβει σε ενα καταστημα) ειναι απιστευτο (και οχι μονο για LCD) και τα χρωματα της απλα μοναδικα...

Εμενα που με ενδιαφερουν οι 37 ιντσες με εντυπωσιασε αυτη η TV... και πιστευω οτι αξιζει με το παραπανω τα 400ευρω περισσοτερα που ζηταει απο την px80... Αρχιζω και το σκεφτομαι να μην παω για plasma τελικα...

Στις πόσες ίντσες την είδες; Η 37άρα και η 32άρα έχουν διαφορετικό panel από τις 40"+.

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

δεν υπαρχει ανθρωπος σε ολοκληρο το φορουμ που να μην εχει δηλωσει: η ταδε τηλεοραση ειναι καλυτερη απο την Χ3500...πραγματικα ψαχνω καποιον αλλα ουδεις!

:grandpa:

-bye--bye-

Μακαρι το τηλεοπτικο σημα να ειναι τοσο καλο γιατι με ενδιαφερει και μενα,παντος σε 42pfl9703 που ειδα σημερα ειναι το καλυτερο για μενα μεχρι σημερα με διαφορα,αντε να δω w4000 και α656 και αγοραζω !!!!

Στις πόσες ίντσες την είδες; Η 37άρα και η 32άρα έχουν διαφορετικό panel από τις 40"+.

Τωρα με χαλασες... τις 40αρες (42 ΡΧ80) ειδα! :BDBDG54:

Τι διαφορετικο πανελ εχει παλι η 37αρα? Παλι τα ιδια η samsung και στην 656 σειρα??? :furious3:

Μακαρι το τηλεοπτικο σημα να ειναι τοσο καλο γιατι με ενδιαφερει και μενα,παντος σε 42pfl9703 που ειδα σημερα ειναι το καλυτερο για μενα μεχρι σημερα με διαφορα,αντε να δω w4000 και α656 και αγοραζω !!!!

κοιτα... δε θα φτανει την 9703... δε νομιζω ουτε καν την 9603... αλλα μιλαμε για τιμη απο 500ευρω (9603) ως 1 χιλιαρικο (9703) παραπανω...
Η philips στο prossessing του τηλεοπτικου δε πιανεται στα 9χχχ μοντελα... (αλλα ποιος δινει τοσα λεφτα για ενα μοντελο που σε 6 μηνες θα ειναι παλιο)