Ναι αλλά 42 και LE40A656A1F δεν γίνεται :guitarist:
Επίσης θα είναι μοιρασμένη η χρήση σε ΗD, TV kai PS3 :a0210:
Υπάρχει περίπτωση να κλάψω μετά από λίγο καιρό και να θέλω 46?
Μέτρησα εχθές με μέτρο ρε παιδιά και είναι ακριβώς 3 μέτρα αν ακουμπάω τέρμα πίσω το σώμα μου. Αλλιώς η απόσταση είναι στα 2.5 με 2.7 μέτρα.. Τι να κάνω?
Ρε παιδιά επειδή μου έχουν πει ότι η pioneer plasma pdp 4280 είναι η καλύτερη τηλεόραση στο κόσμο και ξεπερνάει ακόμα και τις 46 full hd tft/lcd τι μου προτείνετε να αγοράσω με τα 2000 ευρώ που έχω διαθέσιμα?
Tft/lcd vs. plasma και γιατί?
εν οίλίγοις φίλε, οι καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο είναι αναμφισβήτητα οι κούρο. Είναι μια υβριδική τεχνολογία πάνω στις πλάσμα αλλά κατά πολύ βελτιωμένη από την pioneer. από κει και πέρα αν θες λογικότερη τιμή πας σε κάτι άλλο. και σίγουρα το μεγεθος μετράει και άλλο 42 ίντσες της καλυτερότετης τιβι και άλλο 46-50 ίντσες κάποιας λίγο χειρότερης...από κάποια μέτρα απόσταση και μετά οι διαφορές για το μάτι εξαφανίζονται...
όμως τα έχουμε πει τόσες φορές αυτά, για να το ψάξεις καλύτερα διάβασε τα παλιότερα νήματα...
Προσέχετε τα λόγια σας για την X3500 γιατι έχουμε και τους Sony fanboys, μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγεί ηδη να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη σύγκριση που έγινε πιο πάνω με την 4280XD.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.