-Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Μια χαρά είναι η 40άρα. Εκτός και αν έχεις σκοπό να βλέπεις μόνο HD.

Η Samsung έχει επιλογή στα format εικόνας για smartzoom; Είναι αυτό το σύστημα που κάνει "έξυπνο" stretch στα σήματα 4:3 και τα κεφάλια δεν φαίνονται σαν πεπόνια, το κάνει μόνο στις άκρες της οθόνης.

Ρε παιδιά επειδή δεν έχω προλάβει να πάω να τις δω από κοντά τις νέες Samsung να κάνω μια ερώτηση?

Μπορεί να είναι και βλακεία μου αλλά.... έχει διχρωμία το πλάισιο της τηλεόρασης (γκρι-μαύρο) ή έτσι φαίνεται από τις φωτό...???:nounder:

Επίσης είναι τόσο glossy οι όσο και η σειρά R86?

Ναι αλλά 42 και LE40A656A1F δεν γίνεται :guitarist:
Επίσης θα είναι μοιρασμένη η χρήση σε ΗD, TV kai PS3 :a0210:
Υπάρχει περίπτωση να κλάψω μετά από λίγο καιρό και να θέλω 46?

Απάντηση: Re: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Ναι αλλά 42 και LE40A656A1F δεν γίνεται :guitarist:
Επίσης θα είναι μοιρασμένη η χρήση σε ΗD, TV kai PS3 :a0210:
Υπάρχει περίπτωση να κλάψω μετά από λίγο καιρό και να θέλω 46?

Πας κατευθείαν για 46 και είσαι ωραίος!

Μπορείς να πάς και σε 46 και την TV να την βλέπεις με μπάρες αριστερά δεξιά.

Μέτρησα εχθές με μέτρο ρε παιδιά και είναι ακριβώς 3 μέτρα αν ακουμπάω τέρμα πίσω το σώμα μου. Αλλιώς η απόσταση είναι στα 2.5 με 2.7 μέτρα.. Τι να κάνω?

40" σε καλυπτει οπως λενε και οι αλλοι.

Αλλα και παλι επειδη δεν παιρνουμε τηλεοραση καθε μερα νομιζω οτι και 46" να παρεις ακομη καλυτερα.

Αλλωστε οι LCD ειναι πολυ ξεκουραστες για τα ματια ακομη και σε κοντινη αποσταση.

Ρε παιδιά επειδή μου έχουν πει ότι η pioneer plasma pdp 4280 είναι η καλύτερη τηλεόραση στο κόσμο και ξεπερνάει ακόμα και τις 46 full hd tft/lcd τι μου προτείνετε να αγοράσω με τα 2000 ευρώ που έχω διαθέσιμα?
Tft/lcd vs. plasma και γιατί?

Re: Απάντηση: -Νέα Μοντέλα της Samsung για το 2008-

Ρε παιδιά επειδή μου έχουν πει ότι η pioneer plasma pdp 4280 είναι η καλύτερη τηλεόραση στο κόσμο και ξεπερνάει ακόμα και τις 46 full hd tft/lcd τι μου προτείνετε να αγοράσω με τα 2000 ευρώ που έχω διαθέσιμα?
Tft/lcd vs. plasma και γιατί?

Παλι τα ιδια θα λεμε?

Συγνώμη που ξανακάνω την ίδια ερώτηση αλλά έχω μπερδευτεί ρε παιδιά στο ποια τεχνολογία απ' τις δυο είναι η καλύτερη και γιατί.

Και τέλος θέλω να το ψάξω όσο μπορώ πριν δώσω τα 2000ευρω(Που δεν είναι και λίγα...) σε ένα μοντέλο τηλεόρασης.

εν οίλίγοις φίλε, οι καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο είναι αναμφισβήτητα οι κούρο. Είναι μια υβριδική τεχνολογία πάνω στις πλάσμα αλλά κατά πολύ βελτιωμένη από την pioneer. από κει και πέρα αν θες λογικότερη τιμή πας σε κάτι άλλο. και σίγουρα το μεγεθος μετράει και άλλο 42 ίντσες της καλυτερότετης τιβι και άλλο 46-50 ίντσες κάποιας λίγο χειρότερης...από κάποια μέτρα απόσταση και μετά οι διαφορές για το μάτι εξαφανίζονται...
όμως τα έχουμε πει τόσες φορές αυτά, για να το ψάξεις καλύτερα διάβασε τα παλιότερα νήματα...

εν οίλίγοις φίλε, οι καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο είναι αναμφισβήτητα οι κούρο. Είναι μια υβριδική τεχνολογία πάνω στις πλάσμα αλλά κατά πολύ βελτιωμένη από την pioneer. από κει και πέρα αν θες λογικότερη τιμή πας σε κάτι άλλο. και σίγουρα το μεγεθος μετράει και άλλο 42 ίντσες της καλυτερότετης τιβι και άλλο 46-50 ίντσες κάποιας λίγο χειρότερης...από κάποια μέτρα απόσταση και μετά οι διαφορές για το μάτι εξαφανίζονται...
όμως τα έχουμε πει τόσες φορές αυτά, για να το ψάξεις καλύτερα διάβασε τα παλιότερα νήματα...

Με μπερδεψες και εμενα με αυτα που εγραψες.:Banane0:

Δηλαδη μια και απο αποσταση εξαφανιζονται οι διαφορες καλυτερα 46" που ειναι μεγαλυτερη αν καταλαβα καλα.

δάσκαλε από σένα τα έμαθα , συγχώρα με αν έκανα λάθος αντιγραφή!

ναι αυτό εννοούσα

σοβαρά τώρα , κaίγομαι να ακούσω καλά νέα για τις 46αρες Α656 , θέλω να τα βάλουν με την Χ, να κερδίσω 300 ευρω για το ΗΤPC... a
αγοράστε παίδες να ακολουθησουμε κι εμείς...

Last edited:
Προσέχετε τα λόγια σας για την X3500 γιατι έχουμε και τους Sony fanboys, μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγεί ηδη να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη σύγκριση που έγινε πιο πάνω με την 4280XD.

Προσέχετε τα λόγια σας για την X3500 γιατι έχουμε και τους Sony fanboys, μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βγεί ηδη να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη σύγκριση που έγινε πιο πάνω με την 4280XD.

οποιος τολμησει και ξαναμιλησει για την Χ θα τον......
λιγα τα λογια για την Σονυ μην ........
η καλυτερη τηλεοραση της αγορας σημερα ειναι η Χ και οι κουρο ειναι απλα σπαταλη χρηματων,αχρηστες οπως αλλωστε και ολες οι τηλεορασεις εκτος των ΣΟΝΥ
ειπαμε: like no other

σε λιγο θα εθουν και τα fanboys και το νημα θα κλεισει.εγω εξεφρασα απλα προσωπικες,μετριοπαθεις και απολυτα λογικες αποψεις σε ηπιο τονο.:flipout:

αληθεια mezzanine που ολο τρωγεσαι με τις ΣΟΝΥ εσυ δεν ανοιξες το νημα για την w4000 και δηλωσες: ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ Χ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ:flipout:

γιατι δεν παιρνεις μια κουρο 42Χ? νομιζω οτι ειναι μεσα στο μπατζετ σου..χτυπατη και ασε την ΣΟΝΥ με τα fanboys(αληθεια οι αλλες γιατι δεν εχουν απο δαυτους?)

Last edited:
Υπαρχουν οι Πανασονικ φαν μποϊς με γραμμες και ανευ.
Ο mezzanine ............ειναι διχασμενη τσεπη , θελει την Χ αλλα δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωσει την γκαρταρομπα της .
Ετσι αρχισε να το μεταλασει στο Wατ δε φακ , ειναι και φθηνοτερη ,κι απ την αλλη ελπιζει η νεα Samy A656 να σκιζει μηπως και δεν χρειαστει να sonary.
Τις βραδυνες ωρες που σκοτεινιαζει μπλεκει και τις plasma στο σεναριο και το αποτελεσμα ειναι να εχει εφιαλτες ολο το βραδυ:flipout::flipout: