Δεν βλεπω , γιατι ολα αυτα.
Πρωτα απ'ολα το θεμα που ανοιξε ο Geoha ειναι στον Εξοπλισμο και εχει τιτλο Nεα Nikon D7000 και οχι η τεχνη της φωτογραφιας..
no comments...
Δευτερο , εχεις την D90 και οχι καποια φθηνη entry της σειρας , οποτε εδωσες σημασια στα τεχνικα χαρακτηριστικα οταν την αγοραζες ακριβα να υποθεσω.
διαβασες τι εγραψα??? "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... την βρισκω πολυ ακριβη..." κακο αυτο??? ειρωνια???
Kαι τριτο βρισκεις πολυ ακριβη την 7000 αλλα..... θα περιμενεις τον αντικαταστατη της εχεις πληροφοριες οτι θα ειναι φθηνοτερος???
το "θα περιμενω τον αντικαταστατη" σημαινει οτι εχω πληροφοριες οτι το επομενο μοντελο θα ειναι φθηνοτερο???
οχι δεν εχω... ειρωνια κι αυτο???
Γιατι δεν κρατας την 90 που ειναι αστερι μεχρι να λειωσει , αφου δεν σε ενδιαφερουν οι δυνατοτητες ?
Thanx... αυτο σκεφτομαι να κανω...
Περα απο αυτα , η ουσια εδω ειναι , οτι μπαινεις σε ενα θεμα που ανοιξε καποιος στον εξοπλισμο για μια συκεκριμενη μηχανη , σε τεχνολογικο φορουμ , ειρωνευομενος οτι δεν μιλαμε για τεχνη .Αν αυτο δεν ειναι Off Topic τοτε δεν ξερω τι ειναι.
μπαινω σε ενα θεμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ και λεω απλα την γνωμη μου η οποια ειναι οτι στα αντιστοιχα θεματα της φωτογραφιας ως τεχνη δεν υπαρχει ο ιδιος ζηλος οσο αυτος για την αγορα της νεας μηχανης της Nikon/Canon/Pentax κτλ... ειρωνια κι αυτο???