Δεν διαφωνώ, απλά εγώ δεν έχω πουθενά κάποιον γνωστό να δω και να συγκρίνω, και δεν γίνεται αυτό, θα πρέπει 300 ταινίες να κάνουμε ανταλλαγή συστημάτων και χώρων συν ότι μετά από κάποιο αριθμό ταινιών οι πρώτες θα τις θυμάμαι θολά και θα τις αδικήσω προχωρώντας στις πιο πρόσφατες. Απ τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω για reference ταινίες θα πρέπει να εξεταστούν κατ εμέ και σε 1 και μοναδικό reference σύστημα και από ανθρώπους με την κατάλληλη τεχνογνωσία, χρόνο, υπομονή, 2-3 λάμπες και καλή μνήμη. Εγώ σίγουρα δεν ανήκω σε καμία απ τις άνωθεν κατηγορίες, το μόνο πιστεύω πως θα είχε βάση θα ήταν ο καθένας μας να δει ένα συγκεκριμένο αριθμό ταινιών που θα καθοριστεί απ τους διαχειριστές, στο δικό μας χώρο και με το δικό μας σύστημα κι όποιος τελειώνει, να καταθέτει σε post με τη μορφή πίνακα μια βαθμολογία με όλες τις επιμέρους παραμέτρους ξεκινώντας απ την καλύτερη προς τη χειρότερη. Αυτό θα χε ενδιαφέρον πιστεύω να δούμε κατά πόσο και αν οι ταινίες έχουν την ίδια απόδοση σε διαφορετικά συστήματα.