Πρώτη φορά το διάβασα πριν 10 μέρες περίπου.Το ξέραμε εδώ και μια πενταετία. Συμπίπτει και με την έναρξη των νέων ταξιδιωτικών οδηγιών της ζώνης Σένγκεν.
Πρώτη φορά το διάβασα πριν 10 μέρες περίπου.Το ξέραμε εδώ και μια πενταετία. Συμπίπτει και με την έναρξη των νέων ταξιδιωτικών οδηγιών της ζώνης Σένγκεν.
μου εχουν τυχει και τα δυο.Έρχεται ειδοποίηση με SMS για την παραλαβή ή πρέπει να πάω εγώ στο Α.Τ. ?
Έρχεται ειδοποίηση.Έρχεται ειδοποίηση με SMS για την παραλαβή ή πρέπει να πάω εγώ στο Α.Τ. ?
Έρχεται ειδοποίηση με SMS για την παραλαβή ή πρέπει να πάω εγώ στο Α.Τ. ?
εσυ φταις κυριε Ζαγγογιαννη ( ουτε ο Τheo τοσο αργος ) που ολα τελευταια στιγμη οχι το ΥΠΕΣΝα ενημερώσω ότι τελικά έστειλα E-Mail στο προξενείο, μου απάντησαν τηλεφωνικά τη Δευτέρα που μας πέρασε, μου έκλεισαν ραντεβού για την επόμενη και έκανα αίτηση για διαβατήριο. Οι υπάλληλοι ήταν εξυπηρετικότατοι, να το πούμε κι αυτό, αλλά με την φαεινη ιδέα που είχαν τά τσακάλια του ΥΠΕΣ να λήξουν τις παλιές ταυτότητες ως ταξιδιωτικά έγγραφα ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ έχει πέσει απίστευτη δουλειά στο τμήμα διαβατηρίων του ΥΠΕΞ.
Εγώ και πολλοί γνωστοί και φίλοι ακόμη δεν μπήκαμε στη διαδικασία για άλλο ένα τσιπ...Τελικά το θέμα έληξε. Πήγα κανονικά στο ραντεβού, εκεί προέκυψε ένα ζήτημα με το πιστοποιητικό γέννησης, όπου ο Δήμος Λαρισαίων δεν είχε καταχωρήσει το όνομα της μητέρας μου. Πήρα επιτόπου τηλέφωνο σε αριθμό που μου είπε η εξυπηρετικότατη υπάλληλος, το όνομα ενημερώθηκε online και η αίτηση πέρασε στο σύστημα! Αυτά έγιναν Πέμπτη 26.08, την Τρίτη 01.09 το βράδυ πήρα E-Mail ότι η ταυτότητα είναι έτοιμη και να ερθω την επόμενη να την παραλάβω. Τέλος καλό όλα καλά.
Από τότε που βγήκε το gov app δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς καμιά ταυτότητα , είτε την νέα πλαστική είτε την γκουμούτσα, εντός χώρας.
Μετά τα γνωστά καθόλα Ελληνικά προβλήματα από τα όργανα της τάξης, πια από όσο ξέρω όλοι ξέρουν και δέχονται το δίπλωμα από το την εφαρμογή του gov. Προσοχή όχι screenshot από την εφαρμογή. Μπορούν να στείλουν sms επιβεβαίωσης όπως κάνουν οι τράπεζες όταν πας με ηλεκτρονική ταυτότητα.Κανονικά ναι, αλλά αφού κουβαλάς που κουβαλάς πορτοφόλι, τώρα δε με ενοχλεί. Το gov το έχω για το δίπλωμα (που δεν ξέρω καν που βρίσκεται το ροζ τρίπτυχο, γι'αυτό άλλωστε και δεν έχω πάει να το αλλάξω...).
Δεν με έχει σταματήσει ακόμα τροχαία για να δω αν τους αρκεί το gov. Αλλά έχω μαζί και το αμερικάνικο έτσι κι αλλιώς οπότε δεν είμαι παράνομος σε κάθε περίπτωση.
Σε ενοικιαζόμενα πάντως τους αρκεί το δίπλωμα του gov, αυτό το έχω τσεκάρει.
Στην Αμερική έχει αλλαγή ταυτότητας σαν την Ελλάδα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.